Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-03-12, 09:11
locos Ο χρήστης locos δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Exclamation locos

το επιμαχο αυγο το θυμηθηκα κ εγω κ ας ημουν 5-6 ετων!ηταν ενα κανονικο αυγο κοτας αλλα αδειο,χωρις περιεχομενο κ με το τσοφλι του αθικτο!οσο παει παντως εγω συνεχιζω να πιστευω οτι καποιος εκανε μαγια...κ αυτο επειδη ολο κ μου ερχονται καποιες λεπτομερειες απο την μνημη μου οι οποιες οχι πως αποδεικνυουν κατι τετοιο αλλα τουλαχιστον το ενδεικνυουν!ειναι ιστορια μεγαλη παιδια.....θα αποκαλυψω αλλη μια λεπτομερεια!το δυστυχημα εγινε σε εθνικη οδο οταν η γιαγια μου κ η αδερφη μου περιμεναν στο πεζοδρομιο να περασουν απεναντι!τοτε ενα αμαξι ξεφυγε της πορειας του κ επεσε πανω τους!!ηταν τυχαιο ναι.....τυχαιο το οτι ο οδηγος εχασε τον ελεγχο κ απο ολα τα σημεια που θα μπορουσε να πεσει το αμαξι επεσε στο μοναδικο που υπηρχαν ανθρωποι....τυχαιο κ το οτι ο οδηγος δεν καταλαβε καν τι εγινε,υποστηριξε οτι σαν να εφυγε μονο του το αμαξι....τυχαιο το οτι πεθαναν απο ειδικα τραυματα ,πχ η αδερφη μου θα ζουσε γιατι δεν ειχε τραυματα σοβαρα παρα μονο μετα τη συγκρουση εκτιναχτηκε καποια μετρα παραπερα κ πεθανε επειδη χτυπησε το σβερκο στο κρασπεδο κ σπασανε οι αδενες...τυχαιο το οτι κ εγω δεν ημουν εκει....τυχαια το εμαθα κιολας το σκηνικο με τα μαγια....ολα τυχαια φιλοι μου.....ευχαριστω κ παλι για τις απαντησεις σας!περιμενω κ αλλες!καλη σας μερα!
Απάντηση με παράθεση