Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-03-12, 20:06
Το avatar του χρήστη Vakryle
Vakryle Ο χρήστης Vakryle δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
οσο παει παντως εγω συνεχιζω να πιστευω οτι καποιος εκανε μαγια...
Με 50Ε στα λύνω εχέμυθα και χωρίς γραφειοκρατεία. Είμαι ο καλύτερος στο είδος μου, μπορώ να σου πω και το μέλλον με 5Ε παραπάνω. Επειδή είσαι γραμμένος και στο metafysiko.gr έχω έκπτωση 2%. Αν μου φέρεις και ένα φίλο σου, η έκπτωση αυξάνεται στο 4%.

Παράθεση:
Θα τρέξεις να βρεις βοήθεια, σε κάνα παπά ή σε κανένα μάγο, και επειδή οι πιθανότητές να πέσεις σε αγιογδύτες ή κομπογιανίτες είναι εξαιρετικά μεγάλη, μπορεί να σε ξεζουμίσουν ή θα σε τρελάνουν.
Τώρα, με προσβάλλεις!
Πάντως, locos, πέρα από την πλάκα μην μπαίνεις στο παιχνίδι της μαγείας και των μαγικών σφαιρών, γιατί είναι κρίμα να δίνεις τα χρήματά σου εν καιρώ οικονομικής κρίσης σε καιροσκόπους.

Παράθεση:
το δυστυχημα εγινε σε εθνικη οδο οταν η γιαγια μου κ η αδερφη μου περιμεναν στο πεζοδρομιο να περασουν απεναντι!τοτε ενα αμαξι ξεφυγε της πορειας του κ επεσε πανω τους
Καλά, πλάκα κάνεις;
Και αναρωτιέσαι αν ήταν τυχαίο ή όχι;
Να αναρωτιώσουν αν η γιαγιά σου και η αδερφή σου ήταν στην ταράτσα της πολυκατοικίας και ήρθε ένα άμαξι εκεί πάνω, όχι στο πεζοδρόμιο .... της εθνικής οδού!

Παράθεση:
τυχαιο κ το οτι ο οδηγος δεν καταλαβε καν τι εγινε,υποστηριξε οτι σαν να εφυγε μονο του το αμαξι
Αν εσύ οδηγούσες και για τον α ή β λόγο σκότωνες κάποια άτομα, τι θα έλεγες; Ότι το ήθελες; Εννοείται ότι θα έλεγες ότι δεν ξέρεις πως έγινε και πως λυπάσαι και όλα τα συναφή.

Παράθεση:
τυχαιο το οτι πεθαναν απο ειδικα τραυματα ,πχ η αδερφη μου θα ζουσε γιατι δεν ειχε τραυματα σοβαρα παρα μονο μετα τη συγκρουση εκτιναχτηκε καποια μετρα παραπερα κ πεθανε επειδη χτυπησε το σβερκο στο κρασπεδο κ σπασανε οι αδενες
Τώρα μιλάς σοβαρά;
2 πιθανότητες υπάρχουν. Ή να πεθάνει ακαριαία, ή να πεθάνει από αιμοραγία λίγο πιο μετά. Που είναι το παράλογο και αναρωτιέσαι;

Παράθεση:
ολα τυχαια φιλοι μου
Εγώ νομίζω ότι το τραγικοποιείς επίτηδες για να βρεις μία δικαιολογία για να εκλογικεύσεις και να υποστηρίξεις περισσότερο το θέμα της μαγείας. Θεωρώ ότι είναι πολύ σκληρό και άδικο και δύσκολο να χάνεις από ένα τροχαίο 2 αγαπημένα σου πρόσωπα και λογικό είναι να ρίχνεις ευθύνες παντού, γιατί έτσι νιώθεις. Αλλά το να φτάσεις σε σημείο να αναλύεις ένα ένα τα περιστατικά και να θεωρείς ότι τίποτα δεν έγινε τυχαία, τότε θέλεις να πείσεις πρώτα τον ίδιο σου τον εαυτό, ότι επρόκειτω για μεταφυσική δραστηριότητα.

Παράθεση:
το επιμαχο αυγο το θυμηθηκα κ εγω κ ας ημουν 5-6 ετων!
Στηρίζεις όλη σου τη κοσμοθεωρία σε ένα γεγονός με ένα κούφιο αυγό που στο είπε η θεία σου όταν ήσουν νήπιο και εσύ όταν ήσουν 5 ετών το είδες και τώρα στα 25φεύγα το ξαναθυμήθηκες....

Με όλη τη καλή διάθεση, ένα έχω να σου πω. Σύνελθε!