Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-03-12, 10:15
ΙΑΝΕΙΡΑ Ο χρήστης ΙΑΝΕΙΡΑ δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από locos Εμφάνιση μηνυμάτων
ανθρωποι που εχασα ηταν η μονακριβη κανονικη μου αδερφη κ η γιαγια μου που τοτε ηταν η "θετη"μητερα μου αφου οι γονεις μου ειχαν χωρισει.....κ αυτος που φαινεται να εκανε τη λαδια ηταν η προσφατη γυναικα του πατερα μου με τη μανα της(γνωστη στη τοπικη κοινωνια για μαγια κ τετοια η οποια εφυγε προσφατα απο τη ζωη).υπενθυμιζω οτι κ εγω επρεπε να ημουν στο ατυχημα κ κατα τυχη 10 λεπτα πριν με πηρε μια θεια μου που περνουσε με το ποδηλατο για να με βολταρει!τα υπολοιπα χρονια μου σημαδευτηκαν απο το κυνηγι της γυναικας του πατερα μου,ειχε γινει εχθρος μου κ εφιαλτης μου!
Όπως βλέπεις η αναφορά για το είδος της σχέσης με τη μητριά σου (την οποία ανέφερα στην απάντησή μου ως θετή μητέρα σου), έγινε από εσένα αποκλειστικά.

Γενικότερα, έχεις μια τάση να διαστρεβλώνεις τα όσα σου γράφουμε... Ξαναδιάβασε από την αρχή τη συζήτηση και θα διαπιστώσεις ότι παίρνεις τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου...

Κατά τ' άλλα, εδώ που οδηγήθηκε η συζήτηση, θα συμφωνήσω με τη Litsa ότι πρέπει να σταθούμε όλοι με προσοχή στο συγκλοντιστικότερο μέρος της ιστορίας, δηλαδή το ...αυγό! Υποψιάζομαι ότι ήταν από κότα λυράτη!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΙΑΝΕΙΡΑ : 19-03-12 στις 10:19
Απάντηση με παράθεση