Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-06-12, 22:52
George1989 Ο χρήστης George1989 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή Μου κάνουν μάγια?

Καλησπέρα σε όλους.Είμαι νέο μέλος παρότι διαβάζω το forum εδώ και καιρό αλλά τώρα αποφάσισα να γραφτώ για να μοιραστώ τις εμπειρίες μου.Έχω την εντύπωση πως κάποιος/κάποια κάνει μάγια σε εμένα και στην οικογένειά μου.Θα αναφέρω ένα από τα 3.Πριν κανένα χρόνο άρχισαν ξαφνικά να εμφανίζονται στους τοίχους του σπιτιού μου υγρά χυμένα.Τι εννοώ?Σαν να έχει ρίξει κάποιος νερό πάνω στον τοίχο και να έχει αφήσει σημάδι.Μόνο που αυτά τα υγρά παρότι έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος δεν έχουν εξαφανιστεί.Αυτό το υγρό ή μάλλον ουσία είναι κολλώδες και όταν πέφτει φως πάνω στον τοίχο ξεχωρίζει έντονα δηλαδή μοιάζει σαν να έχει χυθεί πάνω στον τοίχο κόκα-κόλα.Μόνο που εμένα αλλά ούτε και των γονιών μου δεν μας έχει πέσει ποτέ κόκα-κόλα(ούτε καν νερό)και μάλιστα όχι σε έναν τοίχο αλλά στο τοίχο του σαλονιού,του δωματιου μου αλλά και την κρεβατοκάμαρα των γονιών μου.Η μητέρα μου έχει προσπαθήσει να τα εξαφανίσει πολλές φορές αλλά μάταια.Έχει κολλήσει πάνω στον τοίχο και δεν λέει να φύγει.Έχω ακούσει κάτι ανάλογο σε θέματα μαγείας αλλά θα ήθελα την άποψη σας για να είμαι 100% σίγουρος.
Απάντηση με παράθεση