Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ανεξήγητα Φαινόμενα - Παγκόσμια μυστήρια

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-05-08, 14:01
Το avatar του χρήστη Dearborn
Dearborn Ο χρήστης Dearborn δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή Mαυρος Πυργος....

Λοιπον θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εσας γνωριζει κατι για τον λεγομενο Μαυρο Πυργο....αυτον που και καλα υποστιριζεται απο καπιους πως βρισκεται στο κεντρο των κοσμων....ευχαριστω....

Dearborn, για να αναπτυχθεί το θέμα που άνοιξες θα πρέπει να μας γράψεις πρώτα λίγα λόγια για αυτό. Επίσης, προσπάθησε να ελέγχεις καλύτερα την ορθογραφία σου. Σ’ευχαριστώ.

Eκ του συντονισμού.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KANE : 05-05-08 στις 15:03
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-08, 18:02
Το avatar του χρήστη Belthazor
Belthazor Ο χρήστης Belthazor δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Ο Μαύρος Πύργος.. το ''Άντρο'' όλων των δαιμονικών στοιχείων.. Έχω ακούσει ιστορίες για ένα μέρος που έχει ονομαστεί κατά καιρούς Mαυρος Πύργος, Niger Turris για τους Λατίνους και πολλά αλλά ακόμα, με πιο πρόσφατο, αλλά παρμένο από αρχαίες γραφές : Ζ'Ha'Dum ( γνωστό το όνομα από τη σειρά Babylon 5, διαφορετική ιδιότητα όμως εκεί, ως πλανήτης ).

Αλήθεια η ψέματα, είναι λίγο δύσκολο κάνεις να ξέρει, λένε πως λειτουργεί ως φάρος ανάμεσα σε διαστάσεις για τα σκοτεινά όντα που επιθυμούν να περάσουν από εκεί. Η συγκέντρωση μαύρης μαγείας εκεί είναι φυσικά τεράστια. Άλλοι λένε πως εκεί βρίσκεται ο ''τάφος'' ενός μεγάλου δαίμονα πολεμιστή που περιμένει να ξυπνήσει.. Άλλοι λένε πως έχουν πάει εκεί μέσω αστρικής προβολής κ.ο.κ.

Ποιος λοιπόν μπορεί να ξέρει, κάνεις, μπορείς να πιστέψεις κάποιον που λέει ότι πήγε άμα δεν το έχεις δει εσύ ο ίδιος, εγώ προσωπικά όχι. Είναι και λίγο δύσκολο να βρεθείς εκεί, η να βρεις και αξιόπιστες αποδείξεις..

Όπως είπα αλήθεια η ψέματα, δεν μπορεί κάνεις να ξέρει, αυτά που λέω είναι αυτά που έχω ακούσει, και έχω διαβάσει ( ως αποσπάσματα ) από διάφορα βιβλία, προσωπικές γνώμες που μπορεί να είναι λάθος!. Φυσικά μπορεί να είναι λάθος, αλλά είναι ένα θέμα που δεν έχω ψάξει γιατί το παρομοιάζω σαν να ψάχνεις ψήλο στα άχυρα, σχεδόν αδύνατο..

Αλλά πες μας και εσύ κάτι γι' αυτό..
Παλιά 05-05-08, 20:40
Το avatar του χρήστη Dearborn
Dearborn Ο χρήστης Dearborn δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

To προβλημα ειναι ακριβως αυτο πως προσπαθω να βρω πληροφοριες σχετικα με αυτο το μερος αλλα δεν μπορω τοθλαχιστον οχι πολλες για αυτο ρωτω εσας...ομως θα πω αυτα που γνωριζω, λοιπον το να ασχολιθω με αυτο το θεμα συνεβη απο τι στιγμη π διαβασα το βιβλιο του Στεφαν Κινγκ, καποια σημεια του βιβλου απλα με ειχαν προβλιματισει και επειδη ειχα ξανακοθσει κατι για αυτο αρχισα να το ψαχνω...αυτα που ανακαληψα ηταν πως το βιβλιο του Κινγκ που ο ιδιος υποστηριζει πως ειναι επνευσμενο απο τον Μπραουνινγ υπαρχει σαν μυθος απο πολυ παλαιοτερα οπως βρηκα ενας μυθος της Ευρωπης που ισως ειχε δημιουργηθει και προ Χριστου...που αναφερει το ταξιδι ενος ιπποτη για να βρει τον Μαυρο Πυργο...λοιπον οπως σας ειπα αυτα ειναι τα ελαχιστα που γνωριζω και εγω για αυτο το κατα την γνωμη μου οσο συμαντικο θεμα....οτιδηποτε αλλο ξερεται θα ηταν πραγματικη βοηθεια να μου το παραθεσεται....
Παλιά 05-05-08, 22:00
Το avatar του χρήστη Belthazor
Belthazor Ο χρήστης Belthazor δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Εγώ αυτά που είπα είναι αυτά που γνωρίζω, όταν είπες κέντρο των κόσμων, εννοείται φυσικά μια διάσταση, εκεί τοποθετείται αυτός ο πύργος, που όπως είπα είναι μέρος συγκέντρωσης αρνητικής ενέργειας. Δυστυχώς δεν ξέρω αλλά.. Άμα προκύψει κάτι θα σε ενημερώσω!

Έτσι από περιέργεια γιατί σε ενδιαφέρει τόσο?
Παλιά 08-05-08, 11:18
Το avatar του χρήστη melian
melian Ο χρήστης melian δεν είναι συνδεδεμένος
Μέλος της ομάδας Gateway

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Το θέμα αφορά περισσότερο τον κόσμο της λογοτεχνίας του Φανταστικού και θα μεταφερθεί εντός ολίγων ωρών στην κατηγορία το Ανεξήγητο στο Χώρο των Τεχνών.

"Μη διδάσκεις τίποτα, αφού έχεις ακόμα να μάθεις τα πάντα." - Fernando Pessoa

-------------------------------------

WordsToCount

FantasyGate
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:30.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.