Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Προσωπικές Εμπειρίες

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-05-18, 23:12
vro Ο χρήστης vro δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή Hat man

Ηθελα να μοιραστω μια εμπειρια που ειχα σε ηλικια περιπου 9 ετων.
Τοτε κοιμονουν εγω και η αδερφη μου στο ιδιο δωματιο. Ενα βραδυ ξυπνησα και ειδα τη φιγουρα της αδερφης μου να αιωρειται προς τον διαδρομο σαν φαντασμα. Δηλαδη ηταν σαν ημιδιαφανης φιγουρα. Απ οτι ελεγαν οι γονεις μου, συχνα παραμιλουσαμε συγχρονως και ειχαμε κανονικη επικοινωνια ενω κοιμομασταν. Την ιδια περιπου περιοδο ειχα βιωσει για δυο βραδια το εξης. Ενω κοιμομουν, ανοιγα τα ματια και εβλεπα μια ψηλη φιγουρα με μαυρο καπελο, να μπαινει στο δωματιο και να ερχεται αργα προς τα εμενα. Οταν πλησιασε αρκετα, γυρισα απο την αλλη και εκλεισα τα ματια, Την επομενη μερα, θυμομουν το περιστατικο και ειπα στον εαυτο μου, οτι αν ξανασυμβει θα μεινω ακλονητος να δω τι θα συμβει (και να ξεπερασω την φοβια μου. Το επομενο βραδυ συνεβη παλι, εμεινα κοιταζοντας αρκετη ωρα, αλλα την τελευταια στιγμη και ενω ειχε ερθει ακριβως απο πανω μου, γυρισα παλι κλεινοντας τα ματια. Μετα απο καποια χρονια και σε ηλικια που εδινα εξετασεις για πανελληνιες, αργα το βραδυ και ενω ημουν μονος στο δωματιο διαβαζοντας, ακουγα φωνες να με καλουν (σα να ερχονταν απο τη γωνια του ταβανιου). Εκτοτε δεν ειχα κατι παρομοιο, εκτος απο κατι εμπειρις με ονειρα, αλλα θα το αναφερω αλλη φορα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-05-18, 23:51
valhalla Ο χρήστης valhalla δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Είστε δίδυμοι με την αδερφή σου;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-05-18, 23:55
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από valhalla Εμφάνιση μηνυμάτων
Είστε δίδυμοι με την αδερφή σου;
οχι δεν ειμαστε
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-05-18, 04:53
Radical Ο χρήστης Radical δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Αυτο με τον hatman ειναι οντως πολυ περιεργο παγκοσμιο φαινομενο, δηλαδη εξηγείτε ιατρικα σαν υπναγωγικη ή υπνοπομπικη παραισθηση αλλα δεν μπορω να εξηγησω γιατι βλεπουν ολοι στις εμπειριες τους το παρομοιο αυτο "ον"

Σε εσενα ειχε κοκκινα ματια ή καθολου προσωπο??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-05-18, 14:58
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Radical Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτο με τον hatman ειναι οντως πολυ περιεργο παγκοσμιο φαινομενο, δηλαδη εξηγείτε ιατρικα σαν υπναγωγικη ή υπνοπομπικη παραισθηση αλλα δεν μπορω να εξηγησω γιατι βλεπουν ολοι στις εμπειριες τους το παρομοιο αυτο "ον"

Σε εσενα ειχε κοκκινα ματια ή καθολου προσωπο??
Προσωπο απ οτι θυμαμι δε φαινοταν, ουτε ειχε κοκκινα ματια. Ημουν μικρος τοτε και εξεπλαγην οταν διαβασα τελευταια στο ιντερνετ οτι εχουν δει και αλλοι αυτη τη φιγουρα. Τυχαιο; Και δεν ειχα τοτε εικονες με ανδρες με καπελο για να πω οτι επηρεαστηκα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-05-18, 23:14
Billl Ο χρήστης Billl δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

Εμένα με παραξενεύει που βλέπεις μια ημιδιαφανή φιγούρα να αιωρείται και δεν τρομάζεις.
Ξυπνάς. βλέπεις ένα τύπο με καπέλο να μπαινει στο δωματιο και να ερχεται αργα προς τα σένα και αντί να ουρλιάξεις και να αντιδράσεις, γυρνάς και ξανακοιμάσαι.

Οι αντιδράσεις δεν είναι κανονικές και υποθέτω πως δεν ταιριάζουν ούτε στο 1% των ατόμων που θα είχαν αντίστοιχη εμπειρία, αν ήταν πλήρως ΞΥΠΝΙΟΙ....

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό που λέω, ρώτα οποιονδηποτε θέλεις:
"αν ξυπνήσεις ξαφνικά και δεις ένα τύπο στο δωμάτιο να έρχεται πάνω σου, τι θα κάνεις?"
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-05-18, 02:44
Radical Ο χρήστης Radical δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Ειδες δηλαδη την κλασικη μορφη του Hatman χωρις προσωπο.
Πιστευω οτι ειναι υπνικη παραισθηση αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια γιατι οπως ειπα ειναι περιεργο οτι ολοι στον κοσμο βλεπουν την ιδια μορφη

Οντως πολυ περιεργο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-08-18, 04:23
Το avatar του χρήστη Ane3igito
Ane3igito Ο χρήστης Ane3igito δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Radical Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειδες δηλαδη την κλασικη μορφη του Hatman χωρις προσωπο.
Πιστευω οτι ειναι υπνικη παραισθηση αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια γιατι οπως ειπα ειναι περιεργο οτι ολοι στον κοσμο βλεπουν την ιδια μορφη

Οντως πολυ περιεργο
Μια απορία ρε παίδες. Πώς γίνετε να βλέπεις μιά φιγούρα και να ξεχωρίζεις και το μαύρο το καπέλο ? Το σχήμα το βλέπεις αλλά το χρώμα, πώς ? Όλη η φιγούρα μαύρη δεν είναι?

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:22.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.