![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ηθελα να μοιραστω μια εμπειρια που ειχα σε ηλικια περιπου 9 ετων.
Τοτε κοιμονουν εγω και η αδερφη μου στο ιδιο δωματιο. Ενα βραδυ ξυπνησα και ειδα τη φιγουρα της αδερφης μου να αιωρειται προς τον διαδρομο σαν φαντασμα. Δηλαδη ηταν σαν ημιδιαφανης φιγουρα. Απ οτι ελεγαν οι γονεις μου, συχνα παραμιλουσαμε συγχρονως και ειχαμε κανονικη επικοινωνια ενω κοιμομασταν. Την ιδια περιπου περιοδο ειχα βιωσει για δυο βραδια το εξης. Ενω κοιμομουν, ανοιγα τα ματια και εβλεπα μια ψηλη φιγουρα με μαυρο καπελο, να μπαινει στο δωματιο και να ερχεται αργα προς τα εμενα. Οταν πλησιασε αρκετα, γυρισα απο την αλλη και εκλεισα τα ματια, Την επομενη μερα, θυμομουν το περιστατικο και ειπα στον εαυτο μου, οτι αν ξανασυμβει θα μεινω ακλονητος να δω τι θα συμβει (και να ξεπερασω την φοβια μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είστε δίδυμοι με την αδερφή σου;
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο με τον hatman ειναι οντως πολυ περιεργο παγκοσμιο φαινομενο, δηλαδη εξηγείτε ιατρικα σαν υπναγωγικη ή υπνοπομπικη παραισθηση αλλα δεν μπορω να εξηγησω γιατι βλεπουν ολοι στις εμπειριες τους το παρομοιο αυτο "ον"
Σε εσενα ειχε κοκκινα ματια ή καθολου προσωπο?? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα με παραξενεύει που βλέπεις μια ημιδιαφανή φιγούρα να αιωρείται και δεν τρομάζεις.
Ξυπνάς. βλέπεις ένα τύπο με καπέλο να μπαινει στο δωματιο και να ερχεται αργα προς τα σένα και αντί να ουρλιάξεις και να αντιδράσεις, γυρνάς και ξανακοιμάσαι. Οι αντιδράσεις δεν είναι κανονικές και υποθέτω πως δεν ταιριάζουν ούτε στο 1% των ατόμων που θα είχαν αντίστοιχη εμπειρία, αν ήταν πλήρως ΞΥΠΝΙΟΙ.... Αν δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό που λέω, ρώτα οποιονδηποτε θέλεις: "αν ξυπνήσεις ξαφνικά και δεις ένα τύπο στο δωμάτιο να έρχεται πάνω σου, τι θα κάνεις?" |
|
|||
|
|||
![]()
Ειδες δηλαδη την κλασικη μορφη του Hatman χωρις προσωπο.
Πιστευω οτι ειναι υπνικη παραισθηση αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια γιατι οπως ειπα ειναι περιεργο οτι ολοι στον κοσμο βλεπουν την ιδια μορφη Οντως πολυ περιεργο |
|
||||
|
||||
![]()
Μια απορία ρε παίδες. Πώς γίνετε να βλέπεις μιά φιγούρα και να ξεχωρίζεις και το μαύρο το καπέλο ? Το σχήμα το βλέπεις αλλά το χρώμα, πώς ? Όλη η φιγούρα μαύρη δεν είναι?
|