![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πριν λίγο είδα ένα σποτάκι στην τηλεόραση που διαφήμιζε το εν λόγω περιοδικό.
την εβδομάδα αυτήν προσφέρεται μαζί με το περιοδικό 5 (ή 6) τόμοι με θέμα: "μυστήρια του κόσμου". αν γνωρίζει κανείς πότε κυκλοφορεί το περιοδικό, την τιμή του και πόσοι τόμοι δίνονται μαζί με το περιοδικό αυτήν την εβδομάδα ας μας πούνε ![]()
Βάλτε την φαντασία σας, βγείτε έξω και εξερευνήστε κάθε γωνιά του πλανήτη μας και δείτε τα πράγματα με διαφορετική "ματιά" . . . Μείνετε, ακόμη, ενημερωμένοι με οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει στον πλανήτη μας! --> Κυκλοφορεί το βιβλίο μου 88 Μύθοι & Αλήθειες (περισσότερες πληροφορίες καθώς και online παραγγελίες εδώ) <-- --> ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: Σεπτέμβριος [αστυνομικό μυθιστόρημα] (εκδόσεις Πηγή). Περισσότερα δείτε εδώ <-- |
|
|||
|
|||
![]()
και εγω ενδιαφερομαι.αλλα μαλλον θα το αγορασω και θα σου απαντησω
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά την προτροπή του Δημήτρη(Xontro_mpizeli) έψαξα και βρήκα το εν λόγω τεύχος του Τηλεθεατή.
Λοιπόν, έχει ως εξής: Περί των βιβλίων: Το περιοδικό δίνει δώρο μία σειρά από 6 τόμους με τη γενική ονομασία "Τα Μυστήρια του Κόσμου". Οι 6 τόμοι είναι: 1. Τα Μυστήρια της Δύσης. 2. Τα Μυστήρια της Ανατολής. 3. Τα Μυστήρια τς Γης. 4. Τα Μυστήρια της Αρχαιότητας. 5. Κρυμμένοι Κόσμοι. 6. Μυστικά Μηνύματα. Ο πρώτος τόμος είναι ο "Τα Μυστήρια της Δύσης" και πωλείται 5,50 ευρώ. Δηλαδή, μαζί με τον Τηλεθεατή, είναι στα 7 ευρώ. Από το επόμενο τεύχος κάθε τόμος θα πωλείται στα 9,90 ευρώ(ο πρώτος τόμος δηλαδή σε τιμή γνωριμίας, κλασσικό διαφημιστικό κόλπο). Τα βιβλία είναι μετάφραση της σειράς Enigma και από τα λιγοστά στοιχεία για τους συγγραφείς του αφήνεται να εννωηθεί ότι υπάρχουν και ακαδημαϊκοι ανάμεσα τους(δεν γίνεται όμως ξεκάθαρο). Θετικό στοιχείο, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι το γεγονός ότι τα επιμελείται η εκδοτική εταιρία Δομή Α.Ε. Περί της ποιότητας των: Ο πρώτος τόμος με εξέπληξε για την ποιότητα του στο χαρτί και στη γενική μορφή του βιβλίου. Δηλαδή, είναι κατ' αρχήν hardcover και κατά δεύτερον όλες οι σελίδες είναι έγχρωμες με πάρα πολλές φωτογραφίες(μικρές είναι η αλήθεια, οπότε δεν κάνουν για χρήση π.χ. στο internet). Το περιεχόμενο των κειμένων δεν το έχω ακόμα αξιολογήσει(έχει 2 ώρες που το πήρα), όμως για κάθε θέμα αφιερώνει περίπου 6-8 σελίδες(με φωτογραφίες. Καθαρές περίπου 4-5 κατά μέσο όρο). Ο πρώτος τόμος έχει περίπου 420 σελίδες ενώ είναι μεσαίου μεγέθους το βιβλίου(σε πλάτος και ύψος). Προσωπική άποψη; Προσωπικά πιστεύω ότι για τα χρήματα που έδωσα, για τον 1ο τόμο μιλώντας πάντα(δηλαδή 7 ευρώ μαζί με το περιοδικό), είναι μία πολύ καλή ευκαιρία. Αν τα κείμενα τελικά δεν αξίζουν, τουλάχιστον θα έχω ένα όμορφο βιβλίο να ξεφυλίζω όταν θα θέλω να ξεκουραστώ από άλλα βιβλία πιο "βαριά". Επίσης, για όσους σκέφτονται να πάρουν όλη τη σειρά, νομίζω ότι αξίζει να δώσουν τα 7 ευρώ ώστε να σχηματίσουν προσωπική άποψη και μετά βλέπουν(η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν ξέρω αν την συνεχίσω, μιας και 10 ευρώ ανά τόμο δεν είναι και λίγα). Όπως και να' χει, πιστεύω ότι ο 1ος τόμος με την τιμή που έχει αξίζει να τον αγοράσετε και μετά ο καθένας αξιολογεί και πράτει.. Αυτά από εμένα, ελπίζω να ακούσω και μία δεύτερη άποψη κυρίως για το περιεχόμενο τους(ποιότητας έρευνας και κειμένων). Φιλικά, Κουμαρτζής Νικόλαος.
Σόλον Αίμωνας Εαυτού "Αυτός που το πρόσωπο του δεν αναδίνει φως, δεν θα γίνει ποτέ άστρο.." Μέλος της Gateway Team Γενική αρχισυνταξία www.metafysiko.gr και www.explorers.gr Ιδρυτικό μέλος "Κοινότητας Αναζήτησης Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης" Προσωπικό site: nkoumartzis.metafysiko.gr |
|
||||
|
||||
![]()
Μολις αγορασα και εγω τον τηλεθεατη και δηλωνω κατενθουσιασμενος με τον τομο της Δομης. Προκειται ουσιαστικα για το χτισιμο μιας μικρης εγκυκλοπαιδειας του παραξενου. 420 σελιδες απο καλης ποιοτητας χαρτι, αριστα χρωματα και χοντρο εξωφυλλο. Επισης υπαρχει ομορφο στησιμο των αρθρων και των στηλων και χρησιμη ταξινομηση των κατηγοριων στα περιεχομενα. Αρνητικη εντυπωση το οτι ο τομος δε διαθετει ευρετηριο.
Τα θεματα που υπαρχουν σε αυτο το τευχος μπορουν να χαρακτηριστουν "ψαγμενα" (με την εννοια του οτι δεν ειναι κατι προχειρο που βγηκε απλα για να πουλησει προσφερωντας πλατιες και ασαφεις πληροφοριες), παρ'ολα αυτα δε μπορω να πω πως παρεχει εξεζητημενες πληροφοριες στον αναγνωστη. Νομιζω οτι μαλλον θα συνεχισω να τιμω την προσφορα του περιοδικου! ![]()
EN TO ΠΑΝ Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου ---------------------------------------- meta Journalist Αγαλματένια Κρίνα Μυθικισμός Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beetlejuice : 13-05-06 στις 15:49 |
|
|||
|
|||
![]()
Το αγορασα και εγω και φαινεται αρκετα καλο απο ενα βαστικο ξεφυλλισμα που εκανα.Μου δημιουργηθηκε μια απορια καθως κοιταζα τα θεματα.Γιατι επειμενουν ολοι να αγνοουν το θηριο του Λε Γκωβενταν;Εχω διαβασει ελαχιστες αναφορες ακομα και σε θεματα κρυπτοζωολογιας,ενω προκειται για μια απο τις πιο καλα τεκμηριωμενες υποθεσεις του αγνωστου.
@beetlejuice-εννοεις πινακα περιεχομενων; αν ναι,βρισκεται στις πρωτες σελιδες του τομου |
|
||||
|
||||
![]()
Αγόρασα και εγώ το περιοδικό και απέκτησα το βιβλίο Μυστήρια της Δύσης, που είναι το πρώτο απο τα 6 της σειράς αυτής.
Οι πρώτες εντύπωσεις που με άφησε ήταν υπέροχες! Κ εγώ το ξεφύλλισα λίγο κ φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Αξίζει κανείς να αναζητήσει το συγκεκριμένο περιοδικό και να συμπληρώσει τη βιβλιοθήκη του με το έργο αυτό. Παράθεση:
Βάλτε την φαντασία σας, βγείτε έξω και εξερευνήστε κάθε γωνιά του πλανήτη μας και δείτε τα πράγματα με διαφορετική "ματιά" . . . Μείνετε, ακόμη, ενημερωμένοι με οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει στον πλανήτη μας! --> Κυκλοφορεί το βιβλίο μου 88 Μύθοι & Αλήθειες (περισσότερες πληροφορίες καθώς και online παραγγελίες εδώ) <-- --> ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: Σεπτέμβριος [αστυνομικό μυθιστόρημα] (εκδόσεις Πηγή). Περισσότερα δείτε εδώ <-- |
![]() |
|
|