![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά γεια σας.
Γράφω για να σας πω κάτι που είδα δυο φορές μάλιστα τη δεύτερη όχι μόνος (οπότε δεν είμαι τρελλός :Ρ). Λοιπόν και τις δυο φορές του συμβάντος οι συνθήκες ήταν σχεδόν ίδιες και οι οποίες ήταν οι εξής: - Βράδυ - Νεφοσκεπής ουρανός - Και το φως εκινείτω σε περιοχή που φαινομενικά εκτείνεται ο αστερισμός του Ωρίωνα και του Μεγάλου κυνός. Τη μια φορά ήταν 11 και την άλλη φορά 2 το βράδυ. Πως ήταν αυτό το φως: 1. Κινούνταν πολύ γρήγορα (δηλαδή κάλυπτε τη γωνιακή απόσταση 60 μοιρών μέσα σε 1-2 δευτερόλεπτα). 2. Η ένταση του ήταν λίγο μικρότερη από αυτή που έχει η σελήνη όταν τη βλέπουμε πίσω από όχι πολύ πυκνά σύννεφα. 3. Το 'σχήμα' του κινούμενου φωτός ήταν ακαθόριστο, σαν παραμορφωμένος κύκλος. 4. Δεν κινείτω συνεχώς πέρα δώθε. Αλλά μια στο τόσο κάθε ξέρω γω 30 δευτερόλεπτα το έβλεπες να διανύει αυτή την απόσταση στην περιοχή που καλύπτει ο μεγάλος κύων με τον ωρίωνα. Εγώ δε μπορώ να το εξηγήσω με κάποιο τρόπο. Καμιά ιδέα;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η περιγραφή σου ταιριάζει με τη δικιά μου. Την είχα θέσει στο τόπικ για θέαση ούφο.
http://www.metafysiko.gr/forum/showp...9&postcount=25 Μια πιθανή εξήγηση είναι δυνατός προβολεας που φώτιζε τα σύννεφα, αλλά δεν το δικαιολογεί επακριβώς. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου καλημερα, σου ειναι ευκολο να μας πεις σε ποια περιοχη εγινε αυτο?
Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Στα Βριλήσσια τη μια φορά περπατώντας στο δρόμο και την άλλη φορά από το μπαλκόνι κοιτώντας τον ουρανό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου ο λογος που ρωταω ειναι ο εξης:
Πολλες φορες εχουν παρατηρηθει καποια φωτα που υπο συγκεκριμενες γωνιες μπορεις να τα δεις να κανουν τετοιους ελιγμους και να κινουνται με τετοια ταχυτητα. Εχω δει και εγω στην περιοχη της πλακας τετοια φωτα, αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν προκειτε για κατι αλλο περα απο φωτα. Δεν μπορω να το βασισω καπου, ουτε γνωριζω απο που ξεκινανε και τι σκοπο εξυπηρετουν. Ελπιζω να τοποθετηθουν και αλλοι που γνωριζουν περισσοτερα παντως. |
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα είναι ότι κράτησε ώρα και θα μπορούσα κάλιστα να το έχω γράψει σε βίντεο. Αλλά δεν έχω βιντεοκάμερα ούτε φωτ. μηχανή που να δουλέυει καλά το βράδυ. Κρίμα ρε γμτ. Θα είχαμε ντοκουμέντα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου, και αυτα που σου λεω κρατουσαν λεπτα μεχρι ωρες. Δηλαδη λες και ενας αορατος προβολεας εκοβε βολτες στον ουρανο. Αυτο τουλαχιστον καταλαβα, εκτος και αν εννοεις κατι αλλο
|
|
||||
|
||||
![]()
αν εννοεις το φως των βριλησσιων μην ανυσηχεις.οσο περανει ο καιρος θα το βλεπεις ολο και πιο συχνα,προερχεται απο club,τα καλοκαιρια φαινεται συνεχεια και ειναι απο προβολεα τεραστιο
|
|||
|
|||
![]()
SAM από ποιό club προέρχεται αυτός ο προβολέας για να το διαπιστώσουμε με τα μάτια μας?
|
|
||||
|
||||
![]()
απο το mustang.
φαινεται πολυ καλα απο το πατημα.ειδικα απο το νταμαρι.αν ξερεις απο δω γυρω. βεβαια μπορει να κανω και λαθος αλλα {3.Το 'σχήμα' του κινούμενου φωτός ήταν ακαθόριστο, σαν παραμορφωμένος κύκλος. 4. Δεν κινείτω συνεχώς πέρα δώθε. Αλλά μια στο τόσο κάθε ξέρω γω 30 δευτερόλεπτα το έβλεπες να διανύει αυτή την απόσταση στην περιοχή που καλύπτει ο μεγάλος κύων με τον ωρίωνα.} αυτα τα δυο με κανουν σχεδον σιγουρο οτι προκειται για αυτο.ηταν κατι σα urban legend εδω περα παλια
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|