![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφια ενος ΑΤΙΑ μας εστειλε πριν απο λιγα 24ωρα επισκεπτης του metafysiko.gr .Τραβηχτηκε στις 26/6/2007 στην παραλια της Πιεριας με μια Pentax k10d με φακο 400 mm. O μαρτυρας αντιληφθηκε την υπαρξη του αντικειμενου στο πλανο 2 ωρες μετα τη ληψη της. Το σφαιρικο αυτο αντικειμενο βρισκεται στο μεσον και πανω του καδρου και εχει γινει αναλυση του πανω και δεξια στο κοκκινο κουτακι:
![]() Σχολια;
EN TO ΠΑΝ Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου ---------------------------------------- meta Journalist Αγαλματένια Κρίνα Μυθικισμός Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!) |
|
||||
|
||||
![]()
Τί σχόλια μόνο γενικά πράγματα:P. Πολύ καλή foto και φένετε σαφώς αυθεντική. Μπορεί να υπήρχε και σε άλλα treads. Αρκετά καλή φωτογραφία. Ευχαριστώ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια καλή φωτογραφία, αλλά για μένα δεν είναι αυθεντική. Γνώμη μου.
Κάποιες ερωτήσεις προς τον φωτογράφο, εάν ήθελε να διευκρινίσει... Κάποιος άλλος το αντιλήφθηκε; Έγινε θέμα γενικά στον τύπο (τοπικό ή πανελλαδικό) ; Εγώ βλέπω κάποιες 1000δες κόσμου, κανένας άλλος δεν πήρε χαμπάρι; Εμένα με φαίνεται σαν ένας βόλος που παίζαμε μικροί, ή απλά μια 3D σφαίρα του 3D max. Ειλικρινά θα ήθελα πολύ να είναι αληθινό (που φυσικά μπορεί και να είναι - γνώμη μου πως δεν είναι) αλλά... ![]() edit ΥΓ. Βέβαια το ότι το αντιλήφθηκε στην φωτογραφία 2 ώρες μετά, ίσως απαντάει στα ερωτήματά μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις..
.:::Είθε το μάτι της Thundera να είναι πάντα δίπλα σου... http://eye-of-thundera.blogspot.com/ "Όταν μάθουμε να ελέγχουμε τον εγκέφαλό μας, θα απαντήσουμε πολλά ερωτήματα..." Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη evripidis : 18-09-07 στις 12:38 |
|
||||
|
||||
![]()
Αν όντως είναι αυθεντική η φτογραφία πρόκειται για Α.Τ.Ι.Α (Αγνώστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο - όχι κατ'ανάγκην εξω-γήινο).
Φαντάζομαι το αντικείμενο αυτό θα είχε γίνει αντιληπτό κ από άλλους που βρισκόντουσαν στην παραλία εκείνη την ώρα. Παράθεση:
![]()
Βάλτε την φαντασία σας, βγείτε έξω και εξερευνήστε κάθε γωνιά του πλανήτη μας και δείτε τα πράγματα με διαφορετική "ματιά" . . . Μείνετε, ακόμη, ενημερωμένοι με οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει στον πλανήτη μας! --> Κυκλοφορεί το βιβλίο μου 88 Μύθοι & Αλήθειες (περισσότερες πληροφορίες καθώς και online παραγγελίες εδώ) <-- --> ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: Σεπτέμβριος [αστυνομικό μυθιστόρημα] (εκδόσεις Πηγή). Περισσότερα δείτε εδώ <-- |
|
||||
|
||||
![]()
Aπλώς λέω πως μπορεί να το δημοσίευε σε ένα άλλο θέμα γενικά για άγνωστα αντικείμενα στο forum. Eλπίζω να έγινα κατανοητός:P. Eυχαριστώ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μμμμ...και εμένα (δυστυχώς) δεν μου φαίνεται αληθινό αυτό το "ufo". Μου κάνει εντύπωση που δεν το αντιλήφθηκε και κάποιος άλλος εκεί, μιας και είναι μεγάλο το μέγεθός του αν και έχει γίνει μακρινή λήψη. Δηλαδή κάνει "ΜΠΑΜ"...δεν μπορεί να το αντιλήφθηκε 2 ώρες μετά...γνώμη μου.
~*Gp*~ «Γιατί άραγε ενώ δεν με καταλαβαίνει κανένας με συμπαθούν όλοι?» ![]() Albert Einstein "Όσοι ψάχνουν για χρυσό, σκάβουν πολύ και βρίσκουν λίγο" Ηράκλειτος Το όνειρο μου χάρισε τη ζωή, τωρα δεν μου μένει παρά να χαρίσω στη ζωή το όνειρο. "Δεν πρόκειται ποτέ να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς αν δεν έχεις το κουράγιο να χάσεις από τα μάτια σου την ακτή" |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά είμαι αρκετά δύσπιστος με τέτοιες φωτογραφίες και θα συμφωνήσω με κάποια απ'τα προηγούμενα μέλη που μίλησαν για την "απροσεξία" τόσου κόσμου...
Βέβαια, πάντα υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να είναι όντως κάτι από ΑΤΙΑ (και πολύ σωστά επισημαίνει ο Μπίζελος, πως ΑΤΙΑ δεν είναι απαραίτητα τα σκάφη με τα πράσινα ανθρωπάκια -με τις κεραίες στο κούτελο- μέσα ![]()
Quid tibi opus est, ut sis bonus? Velle! blog: mantri blog: adioristos radio station dRadio Τα καλύτερα έρχονται ! ! ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsilof : 18-09-07 στις 14:02 |
|
|||
|
|||
![]()
Λιοπον! Εκεινη η μερα ηταν Η ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!!! Οταν η θερμοκρασια εφτασε στα 78 στον ηλιο και 48 στη σκια...και ειχαμε blackouts συνεχως, δε θυμαστε;;;!!! Ακομα με τρεμουλα στα χερια τη θυμαμαι, ειχα εξεταση εκεινη τη μερα... Γι'αυτο η γνωμη μου καταλαβαινετε... (αρχιζω να σκεφτομαι διαφορα τωρα
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Candela : 18-09-07 στις 22:15 |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητέ φίλε έχω δει πολλές φωτογραφίες η δική σου φτάνει στα όρια του πραγματικού παρόλα αυτά πρέπει να σας ενημερώσω ότι η Πιερία λόγο της τοποθεσίας της (το βουνό των μυστήριων) έχει διάφορα τέτοια φαινόμενα
2ον η ταχύτητα του συγκεκριμένου αντικειμένου μπορεί να ήταν τόσο μεγάλη που πραγματικά μπορεί απλά κατατυχη να πιάστηκε στον φακό…(???????????? ) το μόνο που ίσως το κάνει πιστευτό είναι ότι είναι μέρα και έτσι η χρήση Photoshop και άλλων προγραμμάτων θα ήταν μάλλον φανερή……αλλά και ταυτόχρονα ίσως ευκολότερη .Τέλος έχω μια ερώτηση στον φωτογράφο τι ακριβώς φωτογράφιζες?????? Το τοπίο? Τον κόσμο? Τον φίλο σου με την σακούλα (μόνο αυτός φαίνεται ολόκληρος και θα μπορουσες να πεις ότι του έκανες πλάκα!!!) Αν η απάντηση είναι τον κόσμο παρακαλώ παρατηρήστε πόσος κόσμος κοιτούσε προς το σημείο που εμφανίσθηκε εγώ μέτρησα καμία 10 μόνο μέσα στην θάλασσα οι άλλοι στην παράλια????? Δεν το είδε κανείς άλλος?????? Άποψη μου fake αλλά καλή προσπάθεια…. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
beetlejuice , από την φωτό όπως είναι στο post σου , δεν ήταν και ιδιαίτερα εύκολη η όποια επεξεργασία (μικρή ανάλυση) , αλλά από μια πρώτη εξέταση πρόκειται για κάποια μπάλα από τους λουόμενους που έχει πάρει ύψος.
Σε αυτό το συμπέρασμα με οδηγούν οι μετρήσεις (επαναλαμβάνω ότι από τη φωτό του post μπορεί να κάνω λάθος) απόστασης του αντικειμένου , οι οποίες δείχνουν ότι το αντικείμενο είναι περίπου πάνω από τις πρώτες ομπρέλες ή λίγο πριν και περίπου 8-15 μέτρα ψηλά. Αυτό που δεν μπορώ να προσδιορίσω είναι το μέγεθος του αντικειμένου και θα ήταν σημαντικό. Αν θέλεις βάλε ένα link με την αυθεντική φώτο , ώστε να γίνουν καλύτερες μετρήσεις.
|