![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ως λάτρης των ελληνικών blogs υπέπεσε στην αντιληψή μου εχθές το σατυρικό site dialogismoi.blogspot.com οπου καυτηριάζονται αμφιλεγόμενα πρόσωπα των ελληνικών site αναζήτησης ...
Τα σχόλια δικά σας ..! http://dialogismoi.blogspot.com
|
||||
|
||||
![]()
Τα παληκάρια δεν παίζονται
![]() Κάτι μου λέει ότι πρέπει να περιορίσω όμως τα pοst μου για καλό και για κακό ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με τα sites και τα fora να έχουν γίνει πλέον δεκάδες ήταν επόμενο να προκύψουν σατυρικά sites αναζήτησης.Η αλήθεια είναι ότι έχουν δει πολλά τα μάτια μου και κάποιες περιπτώσεις αν δεν τις αντιμετωπίσεις με ειρωνεία και humor τότε απομένουν τα κλάματα.
Το ζήτημα για μένα είναι ποια είναι τα κίνητρα πίσω από μια σατυρική δημοσίευση.Το γέλιο, ο δόλος , κάποιο κόμπλεξ , η κριτική , η βελτίωση του άλλου; Τα κίνητρα του συγκεκριμένου blog δε τα γνωρίζω.Παραμένω επιφυλακτικός για το ποιος μπορεί να βρίσκεται από πίσω.Πάντως όποιος/όποιοι γράφουν εκεί έχουν γνώση πολλών περιστατικών που αφορούν το forum μας (και όχι μόνο)...Μην εκπλαγείτε αν πρόκειται για περίπτωση προβοκάτσιας. Πάντως τα όποια αντίμετρα απέναντι σε επιθέσεις είναι ήδη εν ενεργεία...
|
||||
|
||||
![]()
Ερχομαι να συμφωνησω με ολους τους προλαλησαντες. Ωραιοι οι τυποι, φρεσκο το χιουμορ τους, αλλα ειναι δυσκολος ο ρολος του μεταφυσικο-Θεμου
![]() Ας προσεξουν να μη προσβαλλουν την ανθρωπινη αξιοπρεπεια και ας μας "προβαλλουν" ολους! Παντως και εγω εχω περιεργεια για την ταυτοτητα του Ρουφιανου... Ο οποιος απο οτι φαινεαι ζει αναμεσα μας! ![]()
EN TO ΠΑΝ Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου ---------------------------------------- meta Journalist Αγαλματένια Κρίνα Μυθικισμός Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!) |
|
||||
|
||||
![]()
Άστε τα παιδιά να διασκεδάσουν, λίγη κριτική δεν κάνει κακό. Ούτως ή άλλως όποιος δημοσι-εύει (με την έννοια του παρουσιάζεται δημόσια αυτός και οι απόψεις του), πρέπει να ανέχεται και την κριτική και αν είναι καλόπιστη, να την προσέχει για να γίνεται καλύτερος. Οι κακοήθεις θα ξεχωρίσουν, μην ανησυχείτε, πάντα ξεχωρίζει ή ήρα από το στάρι...
|
|||
|
|||
![]()
Εώρων και εθαύμαζα επί χρόνον πολύν την ψυχικήν ευγένειαν των νεανίων ούτων!..Ωσαύτως εθαύμασα το πόσον ορθολογισταί είνε,πόσον μεστοί και συγκεκρατημένοι εις τας εκφράσεις των...Εύγε εις αυτούς.Εποίησαν διανοημάτα να αναβώσι εις την καρδίαν ημών (άτινα ήσαν τω όντι αλήστου μνήμης)ήτοι το παλαιόν μουσικόν συγκρότημα(που εράπαρεν,καθώς λέγεται εις τινά slang φραγκολεβαντίνικην γλώσσαν) εκείνον όπερ ήτο πορνογραφομανές και ησχολείτο με την γλουτολατρολογία άμα και συναφή τε και πανομοιοτύπως ουσιώδη,αγαθά χρήματα.
![]() ![]()
"Βουβές ψυχές,θλιμμένες!Και τ'απόβραδο/ Προσμένουν το Χριστό μας από πέρα..... .....Κ'εκείνος έρχεται...../ με τ'άγιο φως αχνόφεγγο στεφάνι του/ .....με τα θεικά,χαμηλωμένα μάτια....../ του κάμπου τα στρουθιά και τα πετούμενα...... άμα τον δούνε χαμηλώνουν πρόσχαρα...... Και σκύβει στις ψυχές που τον προσμένουν/ Σιγά...πονετικά" Από: "Εσπερινός" του Λάμπρου Πορφύρα(1894-1932), "Πας ο επί γης και υπό γην χρυσός αρετής ουκ αντάξιος"-Πλάτων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Παθοκτόνος : 13-03-06 στις 10:28 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Φίλτατε πάτε γυρεύοντας μου φαίνεται για μία "θέση" εκεί; Ας είναι, ![]() εμείς μαζί σας ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ ταιριάζει το γνωστό ρητό του Κωνσταντάρα: Το νου σας ρεμάλια!! [με τη καλή έννοια
![]() Εδώ σπάμε – κυριολεκτικά [μπαμ!] – το κεφάλι μας μήπως και κατεβάσουμε καμιά θεόπνευστη ιδέα για να μείνουμε στην ιστορία του Internet και μας χλευάζουν;;; Αίσχος! ![]() Άλλωστε ας το δούμε και από τη θετική πλευρά, κάνουμε πολλούς ανθρώπους να ξεκαρδίζονται όταν εμείς βυθιζόμαστε – πάλι κυριολεκτικά [μπλουμ!] – στα άδυτα του υπαρξισμού!! Τι να κάνουμε, έτσι τη βρίσκουμε τα κρύα βράδια του Χειμώνα [το καλοκαίρι κάνουμε και κανα μπάνιο]! ![]() Συνεχίζουμε ακάθεκτοι να προσφέρουμε αφιλοκερδώς και απλόχερα κύματα γέλωτος στο ευρύ κοινό...
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα..[?] Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Drymonia : 13-03-06 στις 19:20 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
"Βουβές ψυχές,θλιμμένες!Και τ'απόβραδο/ Προσμένουν το Χριστό μας από πέρα..... .....Κ'εκείνος έρχεται...../ με τ'άγιο φως αχνόφεγγο στεφάνι του/ .....με τα θεικά,χαμηλωμένα μάτια....../ του κάμπου τα στρουθιά και τα πετούμενα...... άμα τον δούνε χαμηλώνουν πρόσχαρα...... Και σκύβει στις ψυχές που τον προσμένουν/ Σιγά...πονετικά" Από: "Εσπερινός" του Λάμπρου Πορφύρα(1894-1932), "Πας ο επί γης και υπό γην χρυσός αρετής ουκ αντάξιος"-Πλάτων |
|
||||
|
||||
![]()
Λάθος κατανόηση! Το "ρεμάλια" απευθυνόταν σε εμάς [απλά ήθελα να μην αλλάξω τη ρήση σου αείμνηστου ηθοποιού!]... πάντως και η δική σου εκδοχή βγάζει γέλιο και γι'αυτό τη δέχομαι με χαρά!!!
![]()
|