![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() "Τρία νεαρά κορίτσια, η Νεφρίτη, η Ηλέκτρα και η Οπάλη, από διαφορετικούς κόσμους, τη μέρα που κλείνουν τα δεκατέσσερα ανακαλύπτουν πως είναι υιοθετημένες. Τα λόγια μια παλιάς προφητείας τις υποχρεώνουν να εκγαταλείψουν τις οικογένειές τους για να εκπληρώσουν την αποστολή τους σε κάποιο μακρινό βασίλειο. Η καθεμία τότε αποκτά κι από μία μαγική πέτρα, σαν μοναδικό όπλο, που αντιστοιχεί στ' όνομά της. Αν και όλα τις χωρίζουν, θα πρέπει να μάθουν να εμπιστεύονται η μια την άλλη για να γλιτώσουν απ' τους κινδύνους που παραμονεύουν. Ξεκινάνε ένα μακρινό ταξίδι, συναντάνε την Οονάγκ, τη μυστηριώδη μάντισσα, που τις καθογηγεί. Η αναζήτηση αυτή θα καταλήξει σ' έναν πόλεμο ενάντια στις δυνάμεις του κακού." Ένα πραγματικά μαγικό βιβλίο που αγκίζει τον κόσμο του μυστηρίου και της μαγείας, που σε κρατά σε ενδιαφέρον από την πρώτη παράγραφο μέχρι την τελευταία. Ήταν νομίζω το πρώτο βιβλίο φανταστικής λογοτεχνίας που είχα διαβάσει και το τελείωσα σε μια βραδιά! Η Φλάβια Μπυζόρ είναι η δημιουργός αυτού του μαγικού βιβλίου, που παρα το νεαρό της ηλικίας της, έχει το χάρισμα να συνδιάζει την φαντασία, με την καλή πένα. Εκδόσεις Πατάκη. Πραγματικά δεν θα χάσετε!
~*Gp*~ «Γιατί άραγε ενώ δεν με καταλαβαίνει κανένας με συμπαθούν όλοι?» ![]() Albert Einstein "Όσοι ψάχνουν για χρυσό, σκάβουν πολύ και βρίσκουν λίγο" Ηράκλειτος Το όνειρο μου χάρισε τη ζωή, τωρα δεν μου μένει παρά να χαρίσω στη ζωή το όνειρο. "Δεν πρόκειται ποτέ να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς αν δεν έχεις το κουράγιο να χάσεις από τα μάτια σου την ακτή" |
![]() |
|
|