![]() |
|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πιστεύετε ότι έχει γίνει θαύμα στην περίπτωση του μοναχού Βησσαρίωνος; | |||
Ναι, πρόκειται για θαύμα |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 4,76% |
Όχι, πρόκειται για ένα φαινόμενο που εξηγείται από τους φυσικούς νόμους |
20 | 95,24% |
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ |
0 | 0% |
Ψήφισαν: 21. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τη Δευτέρα 27/3/06 και ωρα 4-6 μ.μ θα διεξαχθεί εκπομπή της Άννας Δρούζα με θέμα: η προσπάθεια του ιουδαιο-χριστιανικού ιερατείου, να αγιοποιήσει την μούμια του καλόγερου Βησσαρίωνα.
θα παραβρεθούν ο συγγραφέας Μ. Καλόπουλος , ο γνωστός "Παπα-τσάκαλος" και ο ιατροδικαστής κ. Βουγιουκλάκης
|
||||
|
||||
![]()
και είμαι σίγουρος πως έχει να γίνει πολύ μεγάλος χαμός, μιας και βλέπω πως θα είναι καλεσμένοι άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές απόψεις, ένας εκ των οποίων τουλάχιστον είναι γνωστός για τους τηλεοπτικούς διαξιφισμούς του. κάποια στιγμή και αυτό το θέμα, που πουλάει τρελά, θα ξεφουσκώσει...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα για τη σημερινή εκπομπή πιστεύει κανείς πως θα γίνει κάτι λιγότερο από μπάχαλο;; ![]() Δε νομίζω, αλλά "είδωμεν" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραία, άλλη μία βραδιά με φωνές στην τηλεόραση. δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω μία σιγουριά όταν βλέπω τέτοιες καταστάσεις στην τηλεόραση. ηρεμώ και παύω να φοβάμαι ότι αλλάζουν τα πάντα γύρω μου...είναι μία σταθερή αξία!!! πάντως όντως το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και θα ξεφουσκώσει απότομα σαν φούσκα...ε ρε γέλια!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ αυτό που δεν αντέχω είναι η κάθε κ. Δρούζα να εκμεταλλεύεται τα τεκτενώμενα και να βγάζει εκατομμύρια, ενώ οι γιαγιάδες τα "ακουμπάνε" κανονικά για να δουν τον "άγιο"!
![]() Κάποια εποχή έκανε και εκπομπές που ασχολιόντουσαν με το μεταφυσικό, αλλά ήταν κι αυτές, όπως αποδείχτηκε καθαρά για λόγους τηλεθέασης. Τώρα επιλέγει άτομα για το studio με έντονες απόψεις για ευνόητους λόγους. Ενδιαφέρον το θέμα, σημαντικοί οι καλεσμένοι, οπότε πού καταλήγουμε; Μια καλοστημένη εκπομπούλα για να τραβήξουμε τα βλέματα στην κρατική τηλεόραση. Μακάρι να ακουστούν τουλάχιστον δυο πραγματάκια μπας και βάλουν λίγο μυαλό μερικοί-μερικοί και ανοίξουν τα ματάκια τους!
|
||||
|
||||
![]()
οχι φιλτατοι.....αυτο που δεν αντεχω ειναι το παπαδαριο να εκμεταλλευεται την αφελεια και την πιστη του κοσμακι για να βγαζει χοντρα λεφτα
"And you shall know the truth, and the truth shall make you free." "καὶ γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς." John 8:32 |
|
||||
|
||||
![]()
Παρακολουθω την εκπομπη και εχω φριξει! Ελεος τι λογοκρισια ειναι αυτη σε βαρος του Καλοπουλου; Δεν τον αφηνει καν να μιλησει η κυρα Δρουζα...
Μεχρι στιγμης το μονο που εχει καταφανει ειναι η αφελεια του "οχλου", εξηνταχρονων και εβδομηνταχρονων απαιδευτων γιαγιαδων που ψαχνουν μια καλη θεση στον παραδεισο. Ειλικρινα δεν περιμενα τετοια συμπεριφορα απο το κρατικο καναλι ![]()
EN TO ΠΑΝ Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου ---------------------------------------- meta Journalist Αγαλματένια Κρίνα Μυθικισμός Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
"Βουβές ψυχές,θλιμμένες!Και τ'απόβραδο/ Προσμένουν το Χριστό μας από πέρα..... .....Κ'εκείνος έρχεται...../ με τ'άγιο φως αχνόφεγγο στεφάνι του/ .....με τα θεικά,χαμηλωμένα μάτια....../ του κάμπου τα στρουθιά και τα πετούμενα...... άμα τον δούνε χαμηλώνουν πρόσχαρα...... Και σκύβει στις ψυχές που τον προσμένουν/ Σιγά...πονετικά" Από: "Εσπερινός" του Λάμπρου Πορφύρα(1894-1932), "Πας ο επί γης και υπό γην χρυσός αρετής ουκ αντάξιος"-Πλάτων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Παθοκτόνος : 27-03-06 στις 16:31 |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θα μου μεινει κατι απο αυτην την εκπομπη θα ειναι οι απιστευτες ατακες του γραφικου παπα-Τσακαλου του στυλ " οι γιατροι θελουν τα λεφτα και ο Θεος ειναι ο μονος που θεραπευει", "οτι οσοι αμφισβητουν τον χριστιανισμο ειναι εβραιομασωνοι", "ειναι παραλογο,αρα πιστευω" και αλλα τετοια λουλουδιαστα που σε εκαναν να απορεις: μα καλα επιτηδες το κανει;;;
![]() Highlight της εκπομπης η φωτογραφια που εφερε ο πρωην σκυλας και νυν φανατικος "πιστος" κ. Κοινουσης με την κομμενη στη μεση ντοματα ![]() ![]() Ο Καλοπουλος σταθηκε για ακομη μια φορα στο υψος των περιστασεων (παρουσιαζοντας την επιστημονικη εξηγηση της μουμιοποιησης ανθρωπων ανα τον κοσμο) αν και του χρεωνω την αδυναμια του να παρει τον λογο στο πρωτο 20λεπτο, παρ'ολο το εχθρικο κλιμα που αναπτυχθηκε σε βαρος του. Επαναλαμβανω πως στην εκπομπη καταδειχτηκε με τον πιο χαρακτηριστικο τροπο ενα τεραστιο χασμα παιδειας αναμεσα σε ανθρωπους που πλησιαζουν τα 60-70 και τη σημερινη γενια. Μιας γενιας που φερει μεγαλη ευθυνη για την πορεια της ανθρωποτητας στο μελλον. Η αναπτυξη της επιστημης της νευρο-θεολογιας (στην οποια αναφερθηκε ο Καλοπουλος) ειναι σιγουρα ενα πρωτο βημα. Να θυμισω τελος και το πολυ ενδιαφερον τοπικ σχετικα με τα θαυματα στο http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=330
EN TO ΠΑΝ Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου ---------------------------------------- meta Journalist Αγαλματένια Κρίνα Μυθικισμός Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beetlejuice : 27-03-06 στις 17:35 |
|
||||
|
||||
![]()
όποιος παρακολουθεί εκπομπή της δρούζα μετά να μην ζητάει τα ρέστα. τι περίμενε, να βρεί σοβαρότητα?
|