Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Στα ίχνη της Πυθέας > Θρύλοι και παραδόσεις

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-01-06, 23:50
Fox"Spooky"Mulder Ο χρήστης Fox"Spooky"Mulder δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή Στοιχειωμενα σπιτια στον Πειραια

Αγαπητοι φιλοι καλησπερα σας,με αυτο το θεμα θελω να κανουμε μια καταμετρηση ποσα τετοια σπιτια υπαρχουν στην περιοχη του πειραια και λιγο παραεξω(Ν.Φαληρο,Μοσχατο).Εγω ξερω απο δευτερο χερι οτι ενα σπιτι στιν καστελα (ειχα αναφερθει πριν απο πολλους μηνεσ σε αυτο το φορουμ) ειναι στοιχειωμενο αλλα δεν εχει παει καποια ομαδα για ερευνα απο οσο ξερω.Δευτερο σπιτι ειναι στο Ν.Φαληρο το οποιο εχει πολλες ιστοριες αλλα οσες φορες εχω περασει δεν εχει συμβει τιποτα περα οτι ειχα παρει κατι φωτογραφιες οι οποιες εμφανισανε τα γνωστα Orbs και τιποτα περα απο αυτο αλλα το ιδιο το σπιτι δεν ειναι να μπει καποιος μεσα διοτι κινδυνευει να καταρευσει..παντως θα ενδιαφερομουνα για τα σχολια σας.
Ευχαριστω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-01-06, 05:08
Το avatar του χρήστη CaveMan
CaveMan Ο χρήστης CaveMan δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fox"Spooky"Mulder
ειχα παρει κατι φωτογραφιες οι οποιες εμφανισανε τα γνωστα Orbs και τιποτα περα απο αυτο
Σχετικά με τα Orbs θα βρείς κάτι εδώ. http://www.metafysiko.gr/forum/showt...=8102#post8102

Από πειραματική διαπίστωση, πρόκειται για αιωρούμενα σωματίδια σκόνης, χωρίς μεταφυσικές προεκτάσεις.

Τώρα, σχετικά με τις επισκέψεις σε τέτοιους χώρους, εκτώς το ότι είναι επικίνδυνο λόγω κατάρευσης, ελπίζω να μην βρείς και κανέναν μπελά από ιδιοκτήτες ή γείτονες ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-01-06, 20:43
Junior Member

Προεπιλογή

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και ευτυχος η δυστηχος δεν εχω χρονο να κανω κατι τετοιο,απλα ειχα περιεργεια ποιοι αλλοι θα ειχανε κανει καποια ερευνα σε αυτο θεμα....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-01-06, 10:21
Το avatar του χρήστη Μιχάλης
Μιχάλης Ο χρήστης Μιχάλης δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Αργολίδα
Προεπιλογή

Έχω συναντήσει αρκετές ιστορίες σε βιβλία και περιοδικά για στοιχειωμένα σπίτια στην περιοχή του Πειραιά αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πρόσφατα πληροφορήθηκα την ύπαρξη ενός τέτοιου σπιτιού στο Ναύπλιο αλλά η "εξέταση" στην οποία υπέβαλλα τον "μάρτυρα" με έκανε να πιστέψω ότι η αξιοπιστία του ήταν εξαιρετικά μειωμένη. Αυτό, φυσικά, δεν με κάνει να θεωρώ ότι δεν υπάρχουν τέτοια σπίτια, αλλά στην εξέταση ενός τέτοιου περιστατικού νομίζω πως πρέπει να λαμβάνει κανείς υπόψη του πολλές παραμέτρους και κυρίως την ψυχολογία και τη γενικότερη διανοητική κατάσταση των μαρτύρων.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-01-06, 22:55
corpse_bride669 Ο χρήστης corpse_bride669 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Θεσαλλονίκη
Προεπιλογή

διαβαζω μανιωδως για στοιχειωμενα σπιτια κτηρια...κτλ.. ξερω για ενα σπιτι στην θεσσαλονικη προς το πανοραμα που εχουν γινει αναφορες.. το ποσο εγκυρες δεν Ξερω παντως εχω αρχισει μια ψιλοερευνα... θα δειξει...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beetlejuice : 24-01-06 στις 23:08
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-01-06, 23:59
Junior Member

Προεπιλογή

Μιχαλη ειναι πολυ καλη η τοποθετηση σου και ενδιαφερουσα και θα ηθελα παντως να δουμε τι μπορουμε να κανουμε επι του θεματος και να εχουμε επικοινωνια μεσω του φορουμ.
Corpse Bride,φιλε μου καλα κανεις και ξεκινησες την ερευνα σου,θα ηθελα να μοιραστεις μαζι μας αν βρεις κατι ,θα ητανε πολυ ενδιαφερων.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-06, 10:50
timio Ο χρήστης timio δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: KOZANI
Προεπιλογή Οδός Μπότσαρη

Φίλε corpse_bride669 μίας και αναφέρεσαι για στοιχειωμένα σπίτια στην Θεσσαλονίκη θα ήθελα να σε ενημερώσω πως γνωρίζω για ένα ακόμα το οποίο βρίσκεται στην οδό Μπότσαρη.Οι πληροφορίες μου κάνουν λόγο για επαναλαμβανόμενους θανάτους των κατά καιρών ενοικιαστών του εδώ και 30 χρόνια. Πιστεύω πως δεν πρόκειται για κάποια φήμη και αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω ενημέρωσέ με.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-06, 11:07
Το avatar του χρήστη Litsa
Litsa Ο χρήστης Litsa δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ολούθε
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μιχάλης
... νομίζω πως πρέπει να λαμβάνει κανείς υπόψη του πολλές παραμέτρους και κυρίως την ψυχολογία και τη γενικότερη διανοητική κατάσταση των μαρτύρων.
Και φυσικά και υποβόσκουσες οικονομικές σκοπιμότητες όπως
τρομάζω τους περίεργους και την γειτονιά και αγοράζω το ακίνητο "μπιτ παρά"

Από ιστορίες που άκουγα σε χωριά για ξωτικά τις νύχτες και άλλα διάφορα
πίστεψα τελικά ότι ήταν πίσω από αυτούς τους θρύλους απλοί κλέφτες
που έκλεβαν ζώα και διαδίδοντας τέτοιες ιστορίες μπορούσαν να κινηθούν
άφοβα με μεγάλη ευκολία μέσα στη νύχτα χωρίς να τους δει κανείς.
Ίσως να τους έβλεπε κανένας εραστής αλλά ούτε και αυτός θα τολμούσε
να μιλήσει για να μην εκθέσει την ερωμένη του.

Είναι απίστευτο πόσο εύκολα θύματα δεισιδαιμονίαςπέφτουμε εμείς οι άνθρωποι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-06, 23:37
Junior Member

Προεπιλογή

Χμμ Αγαπητη Λιτσα,το σπιτι αυτο στο πειραια δεν ειναι κοψοχρονιας πουλημενο,ειναι αγορασμενο και ειναι παιδικος σταθμος και λειτουργει μονο το πρωι αλλα η φημη του ειναι ασχημη οπως ακομα χειροτερη ειναι η φημη του διπλανου σπιτιου απο αυτο..αλλα πρεπει να γινει ερευνα με μηχανηματα..ενας φιλος μου ειχε δει απο μακρια μια μπλε αστραπη στην σοφιτα του σπιτιου απο μεσα και οχι απο εξω εμοιαζε λιγο πιο αργο απο φλας μηχανης και δεν ειτανε ουτε φωτα αυτοκινητου ουτε αστραπη διοτι το ψαξαμε αυτο το θεμα επι τις ουσιας...τωρα αν ειναι κανενας κλεφτοκοτας...*γελαει * αλλα παντως αυτο το σπιτι μου εχει κεντρισει την περιεργεια...περιμενω σχολια φιλοι μου...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-01-06, 01:05
Το avatar του χρήστη Litsa
Litsa Ο χρήστης Litsa δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ολούθε
Προεπιλογή

Καλά ρε σπουκι , αυτό το σπίτι δεν είχε ούτε πόρτες ούτε παράθυρα ούτε κεραμίδια
και μπορούσατε να δείτε από μακριά μπλε αστραπές στις σοφίτες και να μπαίνετε
και μέσα και να ψάχνετε , καλά , ο ιδιοκτήτης δεν φώναξε την αστυνομία να σας
συλλάβουν για διαρρηκτές ??

Για κούλαρε λιγάκι βρε παιδάκι μου και βρες κανένα άλλο θέμα να μας τρελάνεις …
Πάνε στην θρησκεία που είναι αστείρευτη σε τέτοια , θα την καταβρείς σου λέω.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Litsa : 27-01-06 στις 01:15
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:15.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.