Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > UFO – Εξωγήινοι – Διαστημική

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-03-08, 16:00
Το avatar του χρήστη urban_soul
urban_soul Ο χρήστης urban_soul δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: athens
Προεπιλογή Αρχαια Ελλας.. Υπαρχουν περιστατικα φαντασματων ή ΑΤΙΑ?

Κατεβασα προσφατα μερικα βιντεο που δειχνουν αποδειξεις για Ατια και καποια για φαντασματα. (Μολονοτι τα βιντεο των φαντασματων δεν ηταν τοσο πιστικα οσο αυτα των Ατια)Μου ηρθε στο μυαλο αυτη η ιδεα. Μηπως υπαρχουν αποδειξεις (εγγραφα αρχαιων ή εικονες εστω σε αγγεια) για την υπαρξη τετοιων φαινομενων και στην αρχαια Ελλαδα ή ειναι μοντερνα "κολπα" ολα αυτα? ιδιαιτερα αν κρινεις απο τα αμερικανακια που κατα ενα περιεργο τροπο οποτε συμβαινει καποιο τετοιο περιστατικο εχουν και μια καμερα ανα χειρας..?(πραγμα που το βρισκω παραδοξο...)
Συγνωμη αν το thread ακουγετε καπως χαζο η ασχετο αλλα πιστευω πως αν αρχισουμε και βαζουμε καποια πραγματα σε σειρα ισως βγαλουμε καποιο νοημα.Ακομα κι αν δεν ειναι αυτα τα μονα θεματα.

Πχ: Η παλαια διαθικη αναφερει στη γενεση την υπαρξη γιγαντων. γνωστους βεβαια απο την αρχαιο ελληνικη παραδοση ως Τιτανες.
Λοιποοοον... εργαζομαι σε ενα μαγαζι με ρουχα. και στα συγκεκριμενο μαγαζι μαζι με αλλη μια κοπελα που την ενδιαφερουν αυτα τα πραγματα μιλουσαμε.
μπαινει ενας πελατης ο οποιος οταν μας ακουσε να μιλουμα για γιγαντες κτλ παρεμβαινει και μας λεει: "Εγω δουλευω στο Αρχαιολογικο τμημα τις ακροπολις. και σας πληροφορω πως εχουμε βρει γιγαντιους ανθρωπομορφους σκελετους του οποιους ειμασταν αναγκασμενοι απο τους "απο πανω" να τους λιωσουμε με ασβεστη."
αν και το παραδειγμα ηταν καπως ασχετο με τον τιτλο του thread θελω απλα να καταλαβαιτε για τι πραγμα μιλαω. πρεπει να δουμε τα περιστατικα "ολα μαζι" οχι το καθενα ως διαφορετικο thread. και πως συνδεεται το ενα με το αλλο. γιατι ειτε θα ισχυουν και θα συνδεοντε με καποιο τροπο η κατι δεν θα ισχυει.
Συγνωμη εκ των προτερων για το ολο μπερδεμα.
Παλιά 02-03-08, 16:13
γηγενης Ο χρήστης γηγενης δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από urban_soul
Κατεβασα προσφατα μερικα βιντεο που δειχνουν αποδειξεις για Ατια και καποια για φαντασματα. (Μολονοτι τα βιντεο των φαντασματων δεν ηταν τοσο πιστικα οσο αυτα των Ατια)Μου ηρθε στο μυαλο αυτη η ιδεα. Μηπως υπαρχουν αποδειξεις (εγγραφα αρχαιων ή εικονες εστω σε αγγεια) για την υπαρξη τετοιων φαινομενων και στην αρχαια Ελλαδα ή ειναι μοντερνα "κολπα" ολα αυτα? ιδιαιτερα αν κρινεις απο τα αμερικανακια που κατα ενα περιεργο τροπο οποτε συμβαινει καποιο τετοιο περιστατικο εχουν και μια καμερα ανα χειρας..?(πραγμα που το βρισκω παραδοξο...)
Συγνωμη αν το thread ακουγετε καπως χαζο η ασχετο αλλα πιστευω πως αν αρχισουμε και βαζουμε καποια πραγματα σε σειρα ισως βγαλουμε καποιο νοημα.Ακομα κι αν δεν ειναι αυτα τα μονα θεματα.

Πχ: Η παλαια διαθικη αναφερει στη γενεση την υπαρξη γιγαντων. γνωστους βεβαια απο την αρχαιο ελληνικη παραδοση ως Τιτανες.
Λοιποοοον... εργαζομαι σε ενα μαγαζι με ρουχα. και στα συγκεκριμενο μαγαζι μαζι με αλλη μια κοπελα που την ενδιαφερουν αυτα τα πραγματα μιλουσαμε.
μπαινει ενας πελατης ο οποιος οταν μας ακουσε να μιλουμα για γιγαντες κτλ παρεμβαινει και μας λεει: "Εγω δουλευω στο Αρχαιολογικο τμημα τις ακροπολις. και σας πληροφορω πως εχουμε βρει γιγαντιους ανθρωπομορφους σκελετους του οποιους ειμασταν αναγκασμενοι απο τους "απο πανω" να τους λιωσουμε με ασβεστη."
αν και το παραδειγμα ηταν καπως ασχετο με τον τιτλο του thread θελω απλα να καταλαβαιτε για τι πραγμα μιλαω. πρεπει να δουμε τα περιστατικα "ολα μαζι" οχι το καθενα ως διαφορετικο thread. και πως συνδεεται το ενα με το αλλο. γιατι ειτε θα ισχυουν και θα συνδεοντε με καποιο τροπο η κατι δεν θα ισχυει.
Συγνωμη εκ των προτερων για το ολο μπερδεμα.

μαλιστα δηλαδη βρισκουμε κατι που θα φερει τρις ευρω και αποφασιζουμε να το καταστρεψουμε

να ελεγε ο τυπος οτι τα συσκευασαν και τα εξαφανισαν σε αγνωστο τοπο
να ελεγα οτι υπαρχει μια στο απειρο να εχει δικιο αλλα οχι τοσο μουσι
Παλιά 02-03-08, 16:18
Member

Προεπιλογή

Σαφως και δεν εμπιστευτικα τον τυπο. αλλα επειδη εχω δει καποιες φωτο (οχι στο χωρο της ακροπολις βεβαια) ελεγα οτι ισως μια στο τοσο να λεει αληθεια.

και το να φερει τρις ευρο...? πως γινετε αυτο? δεν θα το ειχα κανει τοτε και με τοσα αλλα θεματα τα οποια ειναι στη σφαιρα του "παραξενου" ;
αφου ξερεις οτι ολα αυτα τα θεματα συζητιουντε "κατω απο το τραπεζι"

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη urban_soul : 02-03-08 στις 16:20
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-08, 16:24
Senior Member

Προεπιλογή

θελω να πω οτι μια τετοια ανακαλυψη θα φερει τρις εκατομυρια ευρω σε αυτους που θα εκμεταλευτουν το ευρημα

ειτε δημοσιοποιωντας το ευρημα
ειτε κρυβοντας το απο τους πολλους αλλα εξεταζοντας το
δεν παιζει με τιποτε να καταστεφει κατι τετοιο
Παλιά 02-03-08, 16:37
Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από γηγενης
θελω να πω οτι μια τετοια ανακαλυψη θα φερει τρις εκατομυρια ευρω σε αυτους που θα εκμεταλευτουν το ευρημα

ειτε δημοσιοποιωντας το ευρημα
ειτε κρυβοντας το απο τους πολλους αλλα εξεταζοντας το
δεν παιζει με τιποτε να καταστεφει κατι τετοιο
Γιατι..? θεωρεις οτι το θεμα δεν ηταν ηδη γνωστο..?
εγω παλι πιστευω στην "συνομοσιολογια" και οτι σκοπιμος (χωρις να γνωριζουμε δηθεν ακριβως το γιατι) μας αποκρυπτουν ολα αυτα τα στοιχεια. εν παση περιπτωση ο τιτλος του θεματος αναφερεται σε καποια αλλα πραγματα οχι μονο τον γιγαντων. που συντομα θα ανεβασω και εικονες.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη urban_soul : 02-03-08 στις 16:37
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-08, 16:49
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από urban_soul
Γιατι..? θεωρεις οτι το θεμα δεν ηταν ηδη γνωστο..?
εγω παλι πιστευω στην "συνομοσιολογια" και οτι σκοπιμος (χωρις να γνωριζουμε δηθεν ακριβως το γιατι) μας αποκρυπτουν ολα αυτα τα στοιχεια. εν παση περιπτωση ο τιτλος του θεματος αναφερεται σε καποια αλλα πραγματα οχι μονο τον γιγαντων. που συντομα θα ανεβασω και εικονες.

μα και εγω σου λεω ειτε μας κρυβουν καποια πραγματα ειτε οχι,δεν υπαρχει περιπτωση να καταστρεψουν τετοιο σημαντικο υλικο
τωρα για τα φαντασματα υπαρχουν αναφορες παρα πολλες γι αυτα
Παλιά 03-03-08, 10:18
Το avatar του χρήστη the_black_planet
the_black_planet Ο χρήστης the_black_planet δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Καλαματα
Προεπιλογή

Πολύ ενδιαφέρον το θέμα που άνοιξες φίλε μου urban_soul!Σίγουρα υπάρχουν πολλές αναφορές στην αρχαία ελληνική γραμματεία ,εμένα έτσι πρόχειρα μου ήρθε στο μυαλό μια περίπτωση που αναφέρει ο Φιλόστρατος στο βίο Αππολώνιου Τυανέα που αφορά μια λάμια που είχε εμφανιστεί στην Κόρινθο.Η λάμια είχε μεταμορφωθεί σε μια όμορφη γυναίκα και είχε κερδίσει την καρδιά ενός νέου,όμως ο Αππολώνιος ο Τυανέας κατάλαβε την πραγματική φύση της και την ανάγκασε να απομακρυνθεί από τον νέο.Σίγουρα πάντως υπάρχουν πολλές αναφορές σε τέτοια πλάσματα,περιμένω άλλους φίλους να γράψουν ενδιαφέροντα πράγματα...
Παλιά 03-03-08, 10:30
Το avatar του χρήστη beetlejuice
beetlejuice Ο χρήστης beetlejuice δεν είναι συνδεδεμένος
Μέλος της ομάδας Gateway

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Απο τα καταλληλοτερα βιβλια για το θεμα που αναφερεις ειναι το "Παραξενες Διηγησεις Αρχαιων Ελληνων" (εκδ. Αγνωστο). Για περισσοτερα σε παραπεμπω εδω .

Απο κει και περα η αναφορα σου σχετικα με τους γιγαντιους σκελετους δεν εχει και τοσο μεγαλη αξια (θα μου επιτρεψεις, χωρις παρεξηγηση να το πω), μιας και μετα απο τοσες αναφορες, αυτο που θα κανει πλεον τη διαφορα ειναι καποιας μορφης αποδεικτικο υλικο. Θα παρακαλουσα ομως η συζητηση να παραμεινει στα πλαισια του τιτλου του thread, μιας και για τους γιγαντες υπαρχει το http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=2064 .

Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team
Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου
----------------------------------------
meta Journalist

Αγαλματένια Κρίνα

Μυθικισμός

Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού

Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!)
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:51.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.