Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Προσωπικές Εμπειρίες

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-02-07, 00:36
Το avatar του χρήστη Πανας
Πανας Ο χρήστης Πανας δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή Σπηλια του Νταβελη

Πριν απο 3 περιπου χρονια ειχα ανεβει στην σπηλια του νταβελη στην πεντελη μαζι με τιν παρεα μου γυρω στις 3 τα ξημερωματα.
Ειμασταν περιπου 9 ατομα και ειχαμε παρκαρει τα αυτοκινητα στο ανοιγμα που υπαρχει διπλα απο το τουνελ κατω απο την σπηλια και εφοσον ελεξαμε οτι δεν υπαρχει κανενα αλλο αυτοκινητο εκει κοντα κλεισαμε το δρομο μπροστα για να μην περασει κανενα αυτοκινητο.
Οταν φτασαμε στην σπηλια και αρχισαμε να μπαινοθμε μεσα ξαφνικα ακουσαμε ολοι μας περιεργες ψαλμωδιες απο το εκλησακι που υπαρχει στην εισοδο και ξαφνικα ενα αυτοκινητο να μας πλησιαζει.
Εκεινη την στιγμη παγωσαμε ολοι μας και με ψυχραιμια φυγαμε απο την σπηλια με το αυτοκινητο να παραμενει ακινητο και να μας παρακολουθει.
Παρατηρησα εκεινην την στιγμη οτι στο αυτοκινητο βρισκονταν 4 αντρες τους οποιους δεν μπορεσα να διακρινω πολυ καλα.
Οταν φτασαμε στα αυτοκινητα και ξεκινησαμε ψυχραιμα να φυγουμε ξεκινησε και το αυτοκινητο να μας ακολουθει καθως παρατηρησαμε οτι μας ακολουθησαν και αλλα αυτοκινητα.
Μας ακολουθησαν μεχρι την κηφησια και μετα κανανε αναστροφη και χαθηκαν...
Πρεπει να ομολογησω οτι ηταν μια πολη τρομακτικη εμπειρια και πωσ μετα απο 3 με 4 βδομαδες το συζητησα με τα αλλα παιδια διοτι κανεις δεν μιλαγε για αυτο το σκηνικο.
Εγω δεν μπορω να καταλαβω 2 πραγματα που συνεβησαν πανω.
1)πως γινεται να εμφανιστηκε το αυτοκινητο απο την στιγμη που ειχαμε ψαξει καλα τον χωρο και μετα τον κλεισαμε..δεν μπορουσε να περασει κανενα αυτοκινητο και ..
2)τι ηταν αυτες οι ψαλμωδιες???...τις οποιες τις ακουω μερικες φορες σε αχετα μερη....
Σας ευχαριστω πολυ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-02-07, 00:42
Το avatar του χρήστη tsilof
tsilof Ο χρήστης tsilof δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κάτω από το βουνό των Θεών
Προεπιλογή

Φίλε Πάνα καλώς ήρθες στην κοινότητα.
Ενημερωτικά να σου πώ ότι ενδιαφέρουσα συζήτηση για την Πεντέλη και τη σπηλιά γίνεται και εδώ

Καλή συνέχεια στις αναζητήσεις σου

blog:
mantri

blog:
adioristos

radio station
dRadio

Τα καλύτερα έρχονται ! ! !

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsilof : 28-02-07 στις 00:44
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-02-07, 00:50
Το avatar του χρήστη Πανας
Πανας Ο χρήστης Πανας δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

σε ευχαριστω πολυ tsilof
ευχομαι και σε εσενα καλη συνεχεια
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-04-07, 15:28
Giorgio Ο χρήστης Giorgio δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Wink

Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι συγουρα το σιγκεκριμενο μερος καποιοι για καποιους λογους σε εμενα αγνωστους το παρακολουθουν. Το σιγουρο ειναι οτι ειναι επαγγελματιες και αυτο εξηγει το πως ενω ειχατε ελεγξει και ειχατε κλεισει το δρομο αυτοι εμφανιστηκαν το ιδιο και χωρις καμια δυσκολια. Η συγκεκριμενη περιοχη κρυβει πολλα και ελπιζω συντομα να εχω την ευκαιρια να την επισκεφτω μαζι με καποιους φιλους που ειναι του τιμ.

Απο beetlejuice: Εγινε επεμβαση στο μηνυμα σου, καθοτι υπαρχουν παμπολλα εξωφθαλμα ορθογραφικα λαθη. Χρησιμοποιησε τον διορθωτη του word θα σου φανει σιγουρα χρησιμος.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beetlejuice : 17-04-07 στις 16:27
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-03-08, 00:20
m_airy Ο χρήστης m_airy δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

θα ηθελα παρα πολυ να παω εκει αδω κ χρονια αλλα μονη μου φοβαμαι αν το κανονισετε πειτε το μου 2 μερες να προλαβω να ερθω αθηνα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-03-08, 00:46
Το avatar του χρήστη Ermhs
Ermhs Ο χρήστης Ermhs δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Talking

aaa εδώ θα γράψω προσωπική εμπειρία δίκια μου και 2 αγαπητών φίλων...μεγάλης ηλικίας...
Είχαμε πάει πάνω στην πάρνηθα να δούμε και παίξουμε με τα χιονια...
Είχαμε πάρει και φωτογραφικές μηχανές μαζί μας etc..
Για μια στιγμή η αγαπητή φίλη μας, ανέφερε ένα εκκλησάκι λίγο πιο κάτω από το σημείο που καθόμασταν...και πρότεινε να πάμε να κάτσουμε εκεί...μακριά από το πολύ πλήθος...και να τραβήξουμε και φωτογραφίες την χιονισμένη πάρνηθα.
Περιττό να πω ότι εγώ δεν ήμουν προετοιμασμένος κατάλληλα...δηλαδή παπούτσια για 20-30 εκατοστά χιόνι..και κατέβαινα πολύ πολύ αργά...οι φίλοι μου απομακρύνθηκαν αρκετά.
Για μια στιγμή εκεί που κατέβαινα άκουσα τους φίλους μου να φωνάζουν και τρέχουν πανικόβλητοι μέσα στα χιονια HAHAHAHAHAHAHA
(συγγνώμη για το γέλιο...αλλα ακόμη το θυμάμαι και γελάω..)

Όταν με πλησίασαν! Μου είπαν...τρέξε!!!! και αρχίσαμε να τρέχουμε όλοι μαζί! εγώ δεν είχα ιδέα τι έγινε...απλά έτρεχα..
Μπαίνουμε λοιπόν μέσα στο αμάξι...εγώ πανικόβλητος αρχίζω να ρωτάω επίμονα!!!
Αφού ξεκινήσαμε και τρέχαμε σαν τρελοί...ακούω την φίλη μας να λέει...Μας ακολουθούν!!! Κοιτάω πίσω και βλέπω 2-3 μαύρα τζιπ με φιμέ τζαμια

ΕΓΏ φρίκαρα όπως πάντα και ρωτούσα επίμονα!! και μου είπαν :

Ότι καθώς κατέβαιναν...βγήκαν σε ένα ξέφωτο...κάτι σαν parkin χορός...αλλα δεν υπήρχε δρόμος που να οδηγεί σε αυτό... ήταν πολύ ανοιχτός..και στο σημείο αυτό...Χόρευαν περίπου 20-30 γυμνές και γυμνοί!!!
επρόκειτο για cult..guild μιας και χόρευαν περίεργο χορό...και φορούσαν όλοι συγκεκριμένο πράγμα στο κεφάλι...

Καθώς λοιπόν φρικάρανε με το θέαμα και κάνανε μπανιστήρι HAHAHA
ακούσανε οι άλλοι ήχο από κλαδιά..και τους πλησίασαν...έτσι άρχισαν να τρέχουν προς τα εμενα πίσω...

ενταξη την γλιτώσαμε πάντως ως προς το κυνηγητό με τα αμάξια...ας είναι καλά ο οδηγός...

αλλα μου εχει mini αξέχαστη εμπειρία...αν και δεν είδα το θέαμα εγώ.

Να συμπληρώσω ότι είναι 100% πραγματικό γεγονός και μου είναι μεγάλη απορία τι ήταν αυτοί!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ermhs : 05-03-08 στις 00:49
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-03-08, 08:54
Το avatar του χρήστη schooligan
schooligan Ο χρήστης schooligan δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Stin Xwra tou Pote
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αφού ξεκινήσαμε και τρέχαμε σαν τρελοί...ακούω την φίλη μας να λέει...Μας ακολουθούν!!! Κοιτάω πίσω και βλέπω 2-3 μαύρα τζιπ με φιμέ τζαμια
Τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει...

Παράθεση:
Ότι καθώς κατέβαιναν...βγήκαν σε ένα ξέφωτο...κάτι σαν parkin χορός...αλλα δεν υπήρχε δρόμος που να οδηγεί σε αυτό... ήταν πολύ ανοιχτός..και στο σημείο αυτό...Χόρευαν περίπου 20-30 γυμνές και γυμνοί!!!
επρόκειτο για cult..guild μιας και χόρευαν περίεργο χορό...και φορούσαν όλοι συγκεκριμένο πράγμα στο κεφάλι...
Ουσιαστικα πεσατε σε καποια τελετη. Μηπως θυμασε τι εποχη ηταν, ωστε να καταλαβουμε τι μπορει να γιορταζαν?
Στο μερος αυτο, μηπως υπαρχει κατι αξιολογο ωστε να το υμνισουν?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-03-08, 09:51
Το avatar του χρήστη Ophelia
Ophelia Ο χρήστης Ophelia δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Milky Way
Προεπιλογή

Μιας και ο Ermhs αναφέρει οτι υπήρχε χιόνι τότε μπορεί να ήτανε τελετή εοαρτασμού του Yule (21-23 Δεκεμβρίου περίπου) ή Imbolc (1η Φλεβάρη) άντε το πολύ Ostara (21 Μάρτη)...εάν ήτανε Παγανιστές ή Wicca...
Παλιά 06-03-08, 12:35
Το avatar του χρήστη Ermhs
Ermhs Ο χρήστης Ermhs δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Exclamation

Είναι πριν πολλά χρονια δεν ξέρω τι σου θυμίζει αλλα τότες..το είχα ξαναβάλει εδώ.. Απλά η όλοι περιγραφει stu νταβέλη θύμισε αυτό.
Το περιστατικό hmm...αν υποθέσω 3 χρονια έξω...1 χρόνο στο νησί μου και πριν από αυτό ζούσα αθηνα.

θυμάμαι ότι χιόνιζε σε όλη την αττική αλλα είχε στρώσει για τα καλά την πάρνηθα!! Πολύ χιόνι. Τώρα οι φίλοι μου κατά καιρούς βλέπουν το φόρουμ αν ποτε θελήσουν και θυμούνται ακριβώς ποτε... το μονο σίγουρο ήταν χειμώνας

στην τότε μου περιγραφή που είχα πει...ότι Έμοιαζαν σαν στρουμφάκια με αυτό το πράγμα στο κεφάλι...Άρα επρόκειτο για κάποια κουκούλα η ένα είδος σκούφο...Είπαν ότι ήταν όλα λευκα αυτό το είδος σκούφου... (όχι σκούφος που φοράμε κάθε μέρα) hahaha περιττό να πω ότι δεν φορούσαν ΤΊΠΟΤΑ άλλο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-03-08, 13:35
Το avatar του χρήστη ΛΥΚΑΙΟΣ 1981
ΛΥΚΑΙΟΣ 1981 Ο χρήστης ΛΥΚΑΙΟΣ 1981 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΕΙ ΩΣΑΥΤΩΣ ΕΧΟΝΤΑ
Προεπιλογή

Εγώ έχω κάνει συλλογή από orbs τα τελευταία 12 χρόνια που πάω στην σπηλιά. Μου έχουν τύχει πράγματα τα οποία μπορεί κάποιος να θεωρήσει ως περίεργα. Για να εξηγούμαι, δεν έχω δει κάτι με τα μάτια μου, αλλά έχω διαπιστώσει τον χώρο σε 1 περίπτωση να είναι απρόσμενα εχθρικός, ενώ έχω παρατηρήσει περίεργες συμπεριφορές ανθρώπων. Φωτογραφίες μου με orbs έχουν δημοσιευθεί στο βιβλίο του Ν. Λελούδα "ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ" τ. Α εκδ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΙΣ. Η ερμηνεία πάντως που δίνει ο συγγραφέας είναι εντελώς απορριπτική, γεγονός που οφείλεται στο ότι δεν έχει λάβει υπ' όψιν του όλες τις παραμέτρους του ζητήματος.

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΟΙΟΝ ΕΝ ΜΑΧΗ

Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:03.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.