![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον η φωτογραφια αυτη τραβηχτηκε στο ''Ghost house'',οπως ειναι το παρατσουκλι για το μερος αυτο.Ειναι μια μισοκτιστη πολυκατοικια.Δεν ολοκληρωθηκε το κτισιμο,επειδη ακριβως απο κατω ηταν ενα νεκροταφειο και διαμαρτυρηθηκαν οι συγγενεις των νεκρων...ειχε γινει σκανδαλο παλια,αλλα ξεχαστηκε.........Ακομη κι ενας γερος μας ειπε να μιλαμε γι αυτο το μερος απο δω κι απο κει για να μην ξαναδημιουργηθουν φασαριες...
Ο ξαδερφος μου με τους φιλους του παει συχνα εκει.Μια φορα πηγαν εκει και εβγαζαν βιντεο..καταλαθος,χωρις να το καταλαβει αυτος,η καμερα του κινητου του συνεχιζε να βγαζει βιντεο μεχρι που του εφαγε ολη τη μνημη!!!...τελικα αυτος αποθηκευσε αυτες τις δυο παραξενες φωτογραφιες και διεγραψε το υπολοιπο...Αν το προσεξετε καλα φαινεται λες και καποια σκια ανθρωπου πηδαει απο καπου....Στην πραγματικοτητα δεν πηδηξε κανεις απο πουθενα οσο αυτοι ηταν εκει....και επισης οπως φαινεται αλλωστε,δεν ειναι grafiti στον τοιχο....τι λετε να ειναι? |
|
|||
|
|||
![]()
Emena mou fainetai oti einai skia...
To periergo einai oti i lampa fainetai na einai pisw apo to "antikeimeno" pou simainei oti den eprepe na dimiourgeitai skia ekei... Φιλε μου θα παρακαλουσα τα επομενα Posts σου να ειναι στα ελληνικα. Φιλικα, beetlejuice |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Που βρίσκεται αυτό το μέρος;
Η φωτό είναι πολύ μικρή για να βγει ασφαλές συμπέρασμα. Πάντως έχω την εντύπωση ότι ανάμεσα στον τοίχο και στον φωτογράφο παρεμβάλλεται γυαλί; Φαίνεται μια αντανάκλαση δεξιά, πιθανώς από λάμπα στο δρόμο. Δε φαίνεται καλά... |
|
||||
|
||||
![]()
Επισης να προσθεσω οτι απο την μερια που φαινεται να ξεκιναει την "κουρσα" η σκια φαινεται λες και ειναι ενα τατραγωνω πραγμα (ισως τσιμεντενιο) και απο κει φαινεται να περνει φορα και να πηδαει.Δηλαδη ετσι οπως εχεις παραθεση τις φωτος αν δεις πρωτα την δευτερη φωτο και μετα την πρωτη αυτο το συμπερασμα βγαζει.Μπορεις να μου διευκρινισεις τι ειναι αυτο τελικα? Αληθεια που ακριβως βρισκεται το μερος αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
έχεις δίκιο schooligan για την ακρίβεια είναι λες και κάνει κάποιος parkoor ξέρετε τη μόδα που χει βγει που πηδας από ταράτσα σε ταράτσα και απ'ότι εμπόδιο βρεις μπροστα σου...είναι λίγο τρελοι αυτοί...
![]() μήπως δεν τον πήραν χαμπάρι γιατί όπως λες το βίντεο τραβήχτηκε καταλάθος και αυτές οι εικόνες είναι αποσπάσματα του βίντεο..(sorry αν καταλαβα λάθος)..αλήθεια γιατί δεν ανεβάζετε αυτό το στιγμιότυπο μόνο από το βιντεάκι? "Σε πληροφορω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πηδουσε κανεις σε εκεινο το μερος,και συγκεκριμενα σ αυτο το σημειο,επειδη θα προσγειωνοταν σε ενα σωρο απο σκουπιδια" Iσα ίσα που αυτός θα ήταν και ένας λόγος να το κάνει γιατί αυτοί όσο βλέπουν δυσκολο άλμα τόσο επιδιώκουν να το περάσουν. Στο μόνο που δεν θα διαφωνίσω μαζί σου είναι αν μου πεις πως δεν ακουσανε τον παραμικρό θόρυβο.Όπως επίσης και στο αν αυτες οι 2 είναι όντως φωτο και όχι απο βιντεο που τραβήχτηκε καταλάθος γιατι στις φωτο θα κοιτουσε οπότε δεν παιζει να μην τον βλέπανε. Fox_Mulder δεν πρέπει να ναι ανάκλαση απλά πρέπει να ναι λάμπα που φωτίζει το δρόμο και έχει βγει λίγο τραβηγμένη...έτσι μου φανηκε προσωπικα... |
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικα εμενα μου φαινεται λες και εχει τρεξει ολο το υψωμα, εκει πηδαει, κανοντας το αλμα που κανει ενας αθλητης του αλματος επι μηκους, και στην συνεχεια να προσγειωθει στον δρομο ( γιατι εαν προσεξει κανεις την καθετη γραμμη του κτησματος εν συνεχεια προσεξει και το δαπεδο που ερχεται διπλα απο το κτισμα..δινει την αποψη οτι προκειτε για εναν χωρο "Αδειο"¨...
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου καλημέρα σας.
Φίλε ~*WiLdChILD*~ πολύ ενδιαφέρουσα η φωτο αυτή που μας παρουσιάζεις.. Θέλω να σε παρακαλέσω να μας αναφέρεις σε ποια περιοχή είναι το σημείο αυτό. Επίσης ποια ώρα είσαστε εκεί... Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι κάτι προς τύπου rap style φαίνεται hahahaha διακρίνεις κιόλας ότι φοράει χοντρή φαρδιά μπλούζα...και καθώς κάνει τις κωλοτούμπες ανασηκώνεται και φαίνεται το λεφκό φανελάκι από κάτω...Μοδάτο φαντασματάκι
μην αναφέρω το παντελόνι σαν σώβρακο 20 μετρα... αυτά τα αστεία που κυκλοφορούν σαν κλόουν |
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά, και χωρίς να θέλω να αμφιβάλλω για κανέναν ή να προσβάλλω κάποιον, μου μοιάζει με περίπτωση free walking και τίποτα παραπάνω!!! Απλά ένας τύπος ντυμένος στα μαύρα που πηδάει από μία μάντρα και δυστυχώς δεν βλέπουμε που προσγειώνεται... Το γεγονός ότι φαίνεται κάπως θολά και σχεδόν μπορείς να διακρίνεις μέσα από αυτόν δεν μου προξενεί κανένα ερώτημα καθώς αυτό έχει να κάνει με τον τύπο της φωτογραφικής μηχανής ή κάμερας που χρησιμοποιήθηκε και την ικανότητα να πιάνει γρήγορες κινήσεις και να τις ακινητοποιεί... Έχω μία φωτογραφία του γάτου μου που βρίσκεται στον αέρα με έναν φίλο μου έτοιμο να τον πιάσει. Φυσικά δεν καταλαβαίνεις πως πρόκειται για γάτο ή κάτι ανάλογο και στην αρχή νομίζεις πως πρόκειται για μουτζούρα ή κάτι ανάλογο...
Θα ήταν ενδιαφέρον αν μπορούσαμε να δούμε και τα ενδιάμεσα καρέ που λείπουν ... Επίσης σημαντικό στοιχείο: Παρατηρήστε την σκιά του ατόμου την ώρα που ξεκινάει το άλμα του στο τοιχάκι... Από όσο γνωρίζω στον κόσμο του μεταφυσικού τα πνεύματα-φαντάσματα δεν έχουν σκιά και όμως αυτή εμφανίζεται ξεκάθαρα πάνω στο τοιχάκι και μάλιστα συμφωνεί απόλυτα με τον φωτισμό του περιβάλλοντος χώρου!!!
|