Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Προσωπικές Εμπειρίες

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-12-07, 17:55
μαγκυ Ο χρήστης μαγκυ δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΡΑΜΑΤΑ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ.ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ.ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ Κ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑ...Κ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΙΣΘΑΣΝΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΟΜΩΣ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ Κ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ .....ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ!!!!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ Η ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-12-07, 14:11
Το avatar του χρήστη esthir
esthir Ο χρήστης esthir δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΙΟΑΝΝΙΝΑ
Προεπιλογή

καλησπέρα αγαπητή Μάγκυ....

πιστεύω ότι απλά έχεις ανεπτυγμένη την διαισθησή σου και όπως είπες και εσύ διαισθάνεσαι πράγματα...

δεν είναι κάτι το ''τρομακτικό'' όλοι μας μπορούμε να αναπτύξουμε την διαίσθηση μας απλα εσύ είσαι απο τις τυχερές που γενήθηκαν με αυτό το χάρισμα....

παρόμοια σκηνικό συμβαίνει και σε μία φίλη μου, μου έχει πεί πράγματα που θα πάθαινα και όντως τα έπαθα....

θα ήθελα να σε ρωτήσω αν κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας σου έχει το ίδιο χάρισμα με εσένα γιατι συνήθως παίζει ρόλο και η κληρονομικότητα..

ελπίζω να σε βοήθησα..

"Ελπίζω κάποτε ν' ακουστώ μέσα στο φαλημέντο του κόσμου..."
Νικόλας Άσιμος

Εσθήρ, ποια βιβλική σκορπάς περνώντας μέθη;
Νίκος Καββαδίας (Εφτά Νάνοι)

Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει

Ω, σαν αερικό θα ζήσω...
Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-12-07, 14:41
Το avatar του χρήστη THE KEEPER OF SECRET
THE KEEPER OF SECRET Ο χρήστης THE KEEPER OF SECRET δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ATHENS
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από μαγκυ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ.ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ.ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ Κ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑ...Κ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΙΣΘΑΣΝΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΟΜΩΣ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ Κ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ .....ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ!!!!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ Η ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ....
Καταρχήν καλώς ήρθες και καλές αναζητήσεις.
Στο θέμα σου τώρα. Θα μπορούσες να γίνεις λιγο πιο συγκεκριμένη σχετικά με το τι ακριβώς βλέπεις(αν περιέγραφες και μια δυο περιπτώσεις θα βοήθούσε πολύ), αν τα οράματα έρχονται συγκεκριμένες ώρες ή ημέρες, ποσο συχνα είναι,μετά απο πόσο καιρό επαληθεύονται οπως λες κ.λ.π.?

ΜΕΛΕΤΕΙ ΤΟ ΠΑΝ.!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-07, 07:40
Junior Member

Προεπιλογή

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-07, 07:47
Junior Member

Προεπιλογή

ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΡΑΚΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΑΓΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Κ ΕΙΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΕΠΕΣΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑ Κ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ!!Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΔΑ.Κ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑ.ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΨΟΥΝ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΘΑΝΕ...ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΩΝ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ.Κ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΟΧΙ !!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-07, 10:41
Το avatar του χρήστη Ophelia
Ophelia Ο χρήστης Ophelia δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Milky Way
Προεπιλογή

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Μάγκυ!
Μια ερώτηση: Απο αυτά που βλέπεις, θα έλεγες οτι τα περισσότερα είναι ευχάριστα ή δυσάρεστα γεγονότα?
Παλιά 21-12-07, 07:47
Junior Member

Προεπιλογή

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Κ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΜΑΖΙ.ΟΛΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-12-07, 10:20
Το avatar του χρήστη Ophelia
Ophelia Ο χρήστης Ophelia δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Milky Way
Προεπιλογή

Είσαι σίγουρα απο τους/τις τυχερούς/ές!
Συνήθως σε άτομα με τέτοιες ικανότητες η πρόγνωση δυσάρεστων γεγονότων είναι κατα πολύ πιο συχνή απο αυτή ευχάριστων γεγονότων. Ίσως ο λόγος να είναι εξεληκτικός (μεγαλύτερη και πιο άμεση προστασία απο κάτι κακό/επικύνδηνο εάν ήδη ξέρεις οτι θα συμβεί), αλλά σίγουρα δεν έιναι και ότι καλύτερο για το άτομο που λαμβάνει τέτοια μηνύματα.
Η αισθησή σου αυτή φαίνεται να είναι αρκετά ανεπτυγμένη, άρα έχεις ένα 'εργαλείο' για το οποίο οι περισσότεροι απο εμάς πρέπει να δουλέψουμε αρκετά για να 'ξυπνήσουμε'.
Παλιά 27-12-07, 12:50
Το avatar του χρήστη Witch Shadow
Witch Shadow Ο χρήστης Witch Shadow δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Serres
Προεπιλογή

Αγαπητη Μαγκυ
Καλησπερα και χρονια πολλα.....Το χαρισμα σου λεγεται Προμηνυμα.....ειναι 100% κληρονομικο αν προερχεται απο παππουδες και 50% αν ειναι απο γονεα...η δυναμη σου ειναι ετοιμη να αναπτυχθει....(αυτο γιατι οπως ειπες νιωθεις πραγματα απο τους γυρω σου).....
Ειμαι και εγω ενας απο τους τυχερους (για μενα ατυχος)....Δυστυχως προσπαθησα για πολυ καιρο να καταπνιξω αυτη τη δυναμη μου (επειτα απο ενα πολυ δυσαρεστο περιστατικο που μου συνεβει ) με αποτελεσμα να εχει αναπτυχθει σε σημειο να εχω γινει Εμβιωτικος...(ελπιζω να ξερεις τι ειναι)......εμενα ειναι 100% κληρονομικο απο τους παππουδες μου...οπως κα να εχει μην το αφησεις αυτο το χαρισμα σου οπως εγω....οι συνεπειες ειναι πολυ δυσαρεστες (εντονοι πονοκεφαλοι, ζαλαδες κτλ).... αν δεν τιμησεις το χαρισμα σου θα σε καταστρεψει......
Ελπιζω να βοηθησα......

Oh I'm gonna be soooo happy when I vanquish your very sorry ass...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-12-07, 00:55
Το avatar του χρήστη Witch Shadow
Witch Shadow Ο χρήστης Witch Shadow δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Serres
Προεπιλογή My death premonition

Μια ερωτηση εχω να κανω μονο και ας καταστραφει μετα.....Αν δεις σε προμηνυμα το θανατο σου τι κανεις? Προσπαθεις να το ανατρεψεις εχοντας παρομοιο παρελθον ή το αφηνεις ή κανεις πως δεν ειδες τπτ?

Oh I'm gonna be soooo happy when I vanquish your very sorry ass...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:57.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.