Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Εσωτερική Αναζήτηση – Φιλοσοφία – Επιστήμες

Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Νιώθωτε ότι είστε πρόβατα;
καθόλου 34 28,33%
λίγο 38 31,67%
αρκετά 16 13,33%
Πολύ 9 7,50%
super sheep 23 19,17%
Ψήφισαν: 120. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-07-06, 22:54
Το avatar του χρήστη agaliarep
agaliarep Ο χρήστης agaliarep δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Mandri
Προεπιλογή Μπεεε στα μούτρα σου ρε!

Σε μια κοινωνία που κάθε μέρα καταναλώνει απίστευτη σαβούρα και χωνεύει πάντα με CocaCola και ποτε με Έψα τα ΜΜΕ αλλά και πολλοί καλοθελητές πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι έτοιμος και ώριμος για να δεχτούν την μοίρα τους, αυτή την μοίρα που τους περιμένει απο την 01-01-99 μέχρι την 01-01-2000 και πιο πρόσφατα 06-06-06 , δηλαδή το τέλος του κόσμου. Και αυτό το τέλος όσο δεν έρχεται τόσο αλλάζει ώρα άφηξης, σαν δρομολόγιο της Ολυμπιακής ή ακόμα χειρότερα σαν να έρχεται με το Δημητρούλα με μια μηχανή χαλασμένη και θαλασσοταραχή.

Και όσο αυτή η μέρα της οποιαδήποτε κρίσης και κριτικής αλλά και αναχώρησης απο το σώμα αργεί, τόσο το σήριαλ για το νέο τέλος σε νέες περιπέτειες γεμίζει τα άδεια βράδια κενών τηλεθεατών αλλά και άβουλων, διαβαζομένων και ταχυδακτυλουργικά προβατοποιημένων internetοματάκιδων.(για όσους δυσκολεύονται μπορώ να αναρτίσω σχετικό λεξικό)

Μέσα σε αυτή την δίνη της παγκοσμιοποίησης της βλακείας, που ως γνωστών είναι μια Αμερικανοθρεμένη αρρώστια, η προβατοποίηση τείνει να γίνει η μάστιγα του αιώνα, μπροστά απο AIDS, Καρκίνο και άλλες σωματικές παθήσεις, που πραγματικά μερικές φορές μοιάζουν παιδική αρρώστια μπροστά στο θέαμα που σου προσφέρει ένας οργισμένος όχλος προβάτων. Ένας όχλος τόσο επικίνδυνος που μπορεί να κατασπαράξει ένα ολόκληρο κράτος ή ακόμα και έθνος συνεχίζοντας να διαδίδει ότι είναι χορτοφάγος.

Αυτή η προβατοποίηση είναι ένα παιχνίδι που παίζεται απο πολλούς και με πολλούς τρόπους. Απο το οργανωμένο παιχνίδι των κρατών και των ΜΜΕ, μέχρι τον κάθε έναν που μας πλησιάζει ή μας αφήνει να τον πλησιάσουμε με σκοπό να γίνουμε ο προσωπικός του Αρνίς και όχι Ανρίς για να γιορτάσει με το σούβλισμα μας, το νέο τηλεοπτικό σήριαλ ή την νέα τηλεοπτική του επιτυχία (κάτι ανάμεσα σε Ρίτσο και Μπόκοτα, βάλε και 2 μερίδες γύρο...), ή την νέα έναρξη του πρωταθλήματος του Πάσχα (λίγο αγωνία, λίγο κούραση, οι οπαδοί να τρέχουν λαχανιασμένοι πίσω απο τον πρόεδρο και στο τέλος αφού περάσαμε του Χριστού τα πάθη... ανάσταση, η κατάκτιση του πρωταθλήματος με πυροτεχνήματα και μεταμεσονύχτια γιορτή στα μπουζούκια).

Απο μικρός που πήγαινα στο χωριό μου έβλεπα στο δρόμο πολλά πρόβατα... άλλα με αυτοκίνητα και άλλα τετράποδα... Κάθε φορά που πέρναγε το αυτο-ακίνητο του πατέρα μου απο δίπλα τους με την απίστευτη ταχύτητα των 50 χλμ. έβγαζα το κεφάλι απο το παράθυρο και σαν μια αρχέγονη ανάγκη βέλαζα μέχρι να τα τρομάξω... Αυτά όμως δίποδα και τετράποδα δεν αντιδρούσαν, είχαν φαίνεται ήδη συνηθίσει τα βελάσματα τόσο που δεν καταλάβαιναν πια τίποτα, ήταν μια συνηθισμένη αντίδραση ενός συνηθισμένου προβάτου, παρόλο την ταμπέλα που του είχαν καρφώσει με την ένδειξη προσοχή μαύρο πρόβατο κωδικός Αλητάμπουρας (το άκουσα και αυτό).
Τότε άρχισα να θεωρώ ότι το βέλασμα είναι η πραγματική και μοναδική μια γλώσσα που ταίριαζε και ήταν φτιαγμένη (απο τον θεό; απο τους εθνοπατέρες; ) για να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Τότε άρχισε να φωτίζεται το σκοτάδι της άγνοιας μου γιατί μου φαίνονταν τόσο χαζά και ανούσια όλα αυτά που έκανα στο σχολείο. Ήταν πλέον λογικό που δεν καταλάβαινα τίποτα... τα μαθήματα γίνονταν σε λάθος γλώσσα. (με χαρά διαπιστώνω ότι αυτό έχει αλλάξει αρκετά και το βέλασμα έχει περάσει απο τις μικρές ηλικίες στην καθημερινή εκπαίδευση των νεοελλήνων και όχι μόνο.) Το βέλασμα είναι η μια, η παγκόσμια γλώσσα...Ζήτω η παγκοσμιοποίηση του Μπεεεεεεεεεεεεε.

Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι όλα τα πρόβατα δεν είναι ίσα, κάποια είναι πιο ίσια απο άλλα και αυτό πρέπει να πω με ενόχλησε πάρα πολύ, αλλά μετά μπήκα στην σειρά πήρα το Barcode που μου αξίζει και βγήκα στην λιακάδα... Ήμουν λέει πια ελευθέρας βοσκής! Ελευθέρας βοσκής σημαίνει βοσκάς ελεύθερα, βελάζεις ακόμα πιο ελεύθερα και το βράδι, επειδή υπάρχει ένας κακός που τον λένε λύκο και τρώει μικρά κοριτσάκια που φοράνε κόκκινα ρούχα, ή ακόμα και χοντρούς με κόκκινα που μαζεύουν κόκκινα φρούτα στο δάσος, σε βάζουν στο μαντρί. Μην πάρει και σένα καμία ξωφαλτση δαγκωνιά και πως θα πωληθείς στην Βαρβάκειο με το ένα πόδι στο τσιγκέλι και το άλλο να έχει γίνει λίπασμα...

Πάντως είναι μερικές φορές που πραγματικά νοιώθω ότι δεν είμαι πρόβατο γιατί βλέπω πραγματικά ανθρώπους που νοιάζονται για μένα.
Πραγματικά όμως ε; Όχι σαν κάτι άλλους που άλλα λένε και άλλα εννοούν πίσω απο το χαμόγελο τους...Τότε εκείνες τις στιγμές πραγματικά νοιώθω ότι είμαι σούπερ πρόβατο (Super sheep!!! ;όπως τα σκουλίκια, όποιος έχει PlayStation...ξέρει για τι πράγμα μιλάω)... δηλαδή τι σούπερ πρόβατο; Κατσίκα νοιώθω.. που είναι και ατίθαση! Ατίθαση τουλάχιστον μου είχε εξωμολογηθεί ένας γιδοβοσκός όταν τον ρώτησα γιατί κρατούσε τα όργανα του...

Αλλά τι να το κάνεις, τι πρόβατο; τι κατσίκα; Στο τέλος στην σούβλα καταλήγεις...
Τουλάχιστον έχω τους "φίλους μου" να με προστατεύουν απο κάθε λύκο...
Αχ βρε λύκε, λύκε είσαι εδώ;

Μετά απο τον πρόλογο μου έρχονται οι ερωτήσεις.
Αξίζει σε όλα τα πρόβατα να έχουν αυτή την κατάληξη;
Πρέπει να αγωνιστούν τα πρόβατα για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης;
Ένα κίνημα ενωμένων προβάτων ελλάδος (Ε.Π.Ε.) θα έφερνε αποτέλεσμα;
Υπέρ του ένοπλου αγώνα για την απελευθέρωση των τιμών και αν ναι υπάρχει περίπτωση να θεωρηθεί ο απελευθερωτικός αγώνας σε τρομοκρατία;

Εδώ θα ήθελα απο τους συντονιστές την βοήθεια του για να αναρτηθεί μια δημοσκόπηση με τις εξής ερωτήσεις.

Νοιώθετε ότι είστε πρόβατα;

Καθόλου, μα μερικές φορές μου έχουν πει ότι στον ύπνο μου βελάζω...
Λίγο, βοσκάω συχνά και φοβάμαι τον λύκο αλλά προσπαθώ με ψυχοθεραπείες να το ξεπεράσω...
Αρκετά, κάθε φορά που βλέπω χασάπη στρίβω.
Πολύ , Μπεεεεεε
Super Sheep, φοράω την κάπα μου και βουρ για το μεγάλο φαγωπότι... άραγε ποιός θα φαγωθεί;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agaliarep : 25-07-06 στις 23:06
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-07-06, 08:02
Το avatar του χρήστη Παναγιώτης
Παναγιώτης Ο χρήστης Παναγιώτης δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Σάμος
Προεπιλογή

Μπεεεεεεεεεεεε man. Νοιώθω αρκετά πρόβατο. Μαύρο όμως.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Παναγιώτης : 26-07-06 στις 08:05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-07-06, 19:32
Το avatar του χρήστη Μιχάλης
Μιχάλης Ο χρήστης Μιχάλης δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Αργολίδα
Προεπιλογή

Κάθομαι και τα βλέπω όλα ανάποδα να γυρίζουν γύρω γύρω. Ο ρυθμός είναι σταθερός, δυσκολία στην άνοδο και μετά μια απότομη πτώση προς τα κάτω, προφανώς λόγω βαρύτητας. Εγώ γυρίζω ή ολόκληρος ο κόσμος γυρίζει γύρω μου; Έχει μια ευχάριστη μυρωδιά που απλώνεται παντού και μια ζέστη που νιώθω άλλες φορές στην πλάτη μου και, καθώς γυρίζω, νιώθω να καίγομαι. Ακούω φωνές χαρούμενες, τσουγκρίσματα ποτηριών, ευχές...περίεργες καταστάσεις. Και ξαφνικά, καταλαβαίνω. Είμαι το αρνί της σούβλας.
Στην αρχή πανικοβάλλομαι, νιώθω αδύναμος, ανήμπορος. Ξέρω πως σύντομα θα φαγωθώ και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό. Μετά εξοργίζομαι, επαναστατώ μέσα μου. Όχι, δεν θα γίνω βορά των ορέξεων των διπόδων! Θα πολεμήσω, θα λύσω τα δεσμά που με δένουν και θα κάνω την επανάστασή μου. Το μήνυμα του αγώνα θα γυρίσει στάνη - στάνη ολόκληρη την υφήλιο, πρόβατα θα βαφτούν με τα χρώμαστα του πολέμου, μαύρα και χακί. Θα πάρουμε την εκδίκησή μας για τόσους αιώνες σούβλας, θα δείξουμε ότι είμαστε για πολλά πράγματα ικανοί και όχι μόνο για να γίνουμε μπριζολάκια. Και, όταν νικήσουμε, θα σβήσουμε για πάντα τα μνημεία του παλιού καιρού...κάθε μπάρμπεκιου και κάθε ταβέρνα θα γκρεμιστούν από τα θεμέλια!
Μα, τι λέω; παραισθήσεις από τον καπνό έχω...όνειρα και μεγαλεία που δεν θα έρθουν ποτέ. Θα φαγωθώ, όπως τόσοι πρόγονοί μου, θα ακολουθήσω τη μοίρα μου κι εγώ. Με τη βρώση μου θα δώσω τουλάχιστον χαρά και απόλαυση σε τόσο κόσμο...ήδη βλέπω κάτι παιδάκια να τρίβουν την κοιλιά τους από τη λιγούρα... θα τους δώσω χαρά, αυτή είναι η αποστολή μου, είμαι ευτυχισμένος. Κάποτε, όμως, ένας απόγονός μου θα ξυπνήσει και μέσα από τον καπνό της τσίκνας θα σηκωθεί για να απαιτήσει κάτι καλύτερο...κι εγώ μέσα από την κοιλιά που θα βρίσκομαι, την όποια κοιλιά, θα χαμογελώ ικανοποιημένος...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-07-06, 08:06
Banned

Προεπιλογή

Μερικές φορές δεν έχει σημασία αν θα κάνουμε κάτι αλλά να καταλάβουμε κάτι. Η αυτογνωσία της προβιάς μας, έχει μεγαλύτερη σημασία. Για να έρθει η στιγμή που τα πρόβατα θα κάνουν το δικό τους πόλεμο πρέπει πρώτα να ξέρουν ότι είναι πρόβατα και ότι θα πάνε για σφαγή. Και δυστυχώς φίλε Μιχάλη για μας μπορεί να είναι ήδη αργά. Αν η αντίληψη μας στην κατάσταση περιορίζεται στην στιγμή που ήδη βρισκόμαστε πάνω από τα κάρβουνα τότε είναι λίγο αργά για να σηκωθούμε δεν νομίζεις; Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν να μου λένε μέσα από τα όργανα προβατοποίησης τους ότι όχι δεν είμαι πρόβατο και όχι δεν είναι κάρβουνα αυτά… Και κάποιοι το πιστεύουν. Ακόμα και την ύστατη στιγμή ψάχνουν για λίγη ηδονή όπως λέει και ο Παύλος. Και αλήθεια πόσοι από εμάς ακόμα πρέπει να ψηθούν;
I saw the souls
I saw the martyrs
I heard them crying
I heard them shouting
they were dressed in white
they've been told to wait…

Και όμως παρά την κοινή γλώσσα του προβάτου σε όλο τον κόσμο δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας… Βλέπεις πίσω από ένα βέλασμα κρύβονται πιο πολλά από χίλιες λέξεις και πρέπει να ξέρεις την αποκρυπτογράφηση…
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-08-06, 08:16
Banned

Προεπιλογή

Χτες διάβασα σε ένα τοίχο γραμμένο ένα σύνθημα...
Καλύτερα μια ώρα λύκος παρά μια ζωή πρόβατο...
Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Από ότι βλέπω επτά πρόβατα ως τώρα… και ένα που νομίζει ότι είναι λύκος…
Τελικά τι είναι χειρότερο; Να είσαι πρόβατο ή να νομίζεις ότι δεν είσαι;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-08-06, 10:45
cHrIsToS1 Ο χρήστης cHrIsToS1 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Άργος
Προεπιλογή

Exoyν τα προβατα (αλλα και οι λυκοι) αυτογνωσια;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-08-06, 10:12
Banned

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cHrIsToS1
Exoyν τα προβατα (αλλα και οι λυκοι) αυτογνωσια;
Φιλοσοφικό ερώτημα...

Σαν καλό πρόβατο που σέβεται τον εαυτό του αποφάσισα να πάω διακοπές και επειδή ήθελα να πνίξω τον πόνο μου για το σούβλισμα των φίλων μου, είπα να πάω στο εξωτερικό, να χαλαρώσω να γνωρίσω και άλλες ράτσες… Έχω ακούσει ότι υπάρχουν για κάτι πρόβατα που έχουν 60 κιλά μαλλί, όλο μπούκλες… ράστα σου λέω!!
Πήγα και εγώ στο αεροδρόμιο και τότε τι μου λένε; Δεν μπορώ να περάσω λέει γιατί κουβαλάω γάλα και μπορεί να είναι χημικό όπλο!
Μα είναι δυνατόν; Το γάλα μου, όπλο; Με πέρασαν από κάτι μηχανήματα, μου έκαναν ακτινογραφίες, έβαλαν το σανό μου σε πλαστική διάφανη σακούλα για να φαίνεται και μου είπαν να δοκιμάσω το γάλα μου πριν μπω στο αεροπλάνο, για να βεβαιωθούν ότι δεν είναι όπλο…
Ζήτησα να με αρμέξουν για να μπορέσω να το πιω, αλλά κανείς δεν έκανε την κίνηση, όλοι φοβόντουσαν… Είδα και αποείδα άρχισα να προσπαθώ μόνο μου να φτάσω τα μαστάρια… βρε Χριστιανοί, δωδακαθεϊστές, βουδιστές, άνθρωποι! Μια βοήθεια!
Δεν έφτανα με τίποτα. Άρχισα να πιστεύω ότι δεν θα πήγαινα ποτέ αυτό το ταξίδι…
Τελικά, μετά από χρόνια εξάσκηση στην υπόκλιση, τα κατάφερα! Άρχισα να πίνω, να πίνω στο τέλος ζαλίστηκα… βρε λες να είχαν δίκιο; Μπα, μάλλον η στάση που βρισκόμουν μου έφερε μια ελαφριά ζαλάδα…
Αρπάζω στα δόντια το διαβατήριο, τρέχω, τρέχω, ένιωσα ελεύθερος!
Σκεπτόμουν τα καταπράσινα λιβάδια που θα βρισκόμουν σε λίγες ώρες… Θυμάμαι κάπου είχα ακούσει ότι εκεί που πήγαινα υπήρχαν κάτι μύθοι για γουρούνια στον άνεμο (pigs on the wind), ωραία που θα περνούσα!

The Lord is my shepherd, I shall not want
He makes me down to lie
Through pastures green he leadeth me the silent waters by
With bright knives he releaseth my soul…

Τελικά είμαι ακόμα εδώ… Η πτήση ακυρώθηκε… Κάτι λύκοι λέει ήθελαν να μπουν στο αεροπλάνο… Είμαι πολύ λυπημένος για αυτό το τραγικό που μου συνέβη… Ήταν το πιο μεγάλο μου όνειρο να πάω αυτό το ταξίδι… Ήταν ένας στόχος ζωής. Και τελικά οι κακοί οι λύκοι δεν με άφησαν και πάλι…
Αλλά από την άλλη, είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί τους έπιασαν… για φαντάσου να περίμενα την προσγείωση και να έσκαγε κανένας λύκος από το πουθενά…
Τελικά ίσως είναι καλύτερα που δεν πραγματοποίησα τώρα τον σκοπό της ζωής μου, το όνειρο μου, τώρα νιώθω λίγο καλύτερα… Ας ανοίξω την τηλεόραση να παρακολουθήσω το αγαπημένο μου εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Αυτό για το κυνήγι… εκεί κάθε μέρα σκοτώνουν όλους τους λύκους… Με πυραύλους, ρουκέτες, τανκς, οπλοπολυβόλα… Θα κάνω και μια παραγγελιά από το σανοπωλείο και θα αράξω…Τι ωραία που είναι η ζωή στο μαντρί μου…

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agaliarep : 11-08-06 στις 10:16
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-08-06, 09:23
Banned

Προεπιλογή

Η ζωή στο μαντρί κυλάει ήρεμα. Τόσο που αναγκαστικά κοιμάμαι πολλές ώρες.
Ο τσοπάνης μας έχει προσφέρει όλα τα καλά. Έχουμε dvd, τηλεόραση, στερεοφωνικό ή μήπως στερεο-φονικό; Όπως και να έχει η ζωή είναι όμορφη μέσα στο μαντρί. Ο τσοπάνης είναι πολύ καλός, μας φροντίζει, μας προσέχει. Βέβαια δεν είναι όλα τέλεια αφού μερικά βράδια, κάποια πρόβατα χάνονται. Τα παίρνει ο τσοπάνης και βγαίνουν έξω, μετά όταν τα πρόβατα γυρίσουν δεν μιλάνε, δεν μιλάνε ποτέ και σιγά, σιγά όσο οι βόλτες με τον τσοπάνη συνεχίζονται, τόσο πιο λίγο μιλάνε. Δεν ξέρω γιατί, αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Άλλωστε ο τσοπάνης ήταν πάντα καλός μαζί μου. Και αυτό έχει την μεγαλύτερη αξία. Άλλωστε δεν υπάρχει κάποιο εμφανές στοιχείο για να πει κάποιος ότι κάτι τους κάνει. Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι προσπαθεί να μας κάνει ότι θέλει αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Λένε για τους φοβερούς φύλακες που μας έχει βάλει, αυτούς που μοιάζουν με πρόβατα αλλά είναι εξοπλισμένοι με όπλα- δόντια και βγάζουν πολεμικές κραυγές του τύπου Γαβ-Γαβ. Κάποιος από αυτούς μάλιστα που ήρθε από το εξωτερικό, νομίζω την Αμερική κάνει έναν ήχο, Μπαου Γουάου. Ποτέ δεν μπόρεσα να τον καταλάβω αυτόν τον τύπο. Αλλά προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι όλοι αυτοί μας βάζουν στο ίσιο δρόμο και κρατάνε τους λύκους-ταλιμπάν μακριά.
Αυτοί οι λύκοι –ταλιμπάν είναι οι χειρότεροι λύκοι από όλους. Έχουν δυνατά δόντια και επιτίθενται εκεί που δεν το περιμένεις. Είναι ειδικής κατασκευής λύκοι που διαλύονται παίρνοντας μαζί τους όποιο πρόβατο βρεθεί μπροστά τους. Πολλά πρόβατα που τους αποκαλούν κόκκινους οι υπόλοιποι λένε ότι αυτούς τους λύκους τους έχουν βάλει τα δόντια οι τσοπάνηδες. Αλλά εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Μας αγαπούν γιατί να τους βάλουν δόντια;
Αυτά τα πρόβατα δεν τα συμπαθώ πολύ γιατί προκαλούν αναταραχές. Τώρα που το σκέφτομαι τα περισσότερα πρόβατα που φεύγουν τα βράδια με τον τσοπάνο είναι από αυτά που λένε τέτοιες ανοησίες. Ίσως για αυτό μετά δεν μιλάνε, έχουν καταλάβει το λάθος τους και είναι ντροπιασμένοι.
Όπως και να έχει πάντως, οι λύκοι ταλιμπάν είναι το πρόβλημα μας. Παλιότερα υπήρχαν και πολλά άλλα είδη που μας απειλούσαν, οι κόκκινοι λύκοι, οι κίτρινοι λύκοι, αλλά τώρα πια έχουν εξαφανιστεί, μάλιστα πολλοί λένε ότι τώρα συνεργάζονται με τους τσοπάνηδες… Κοίτα να δεις κάτι πράγματα, εγώ πάντως εάν δω λύκο, θα πεθάνω από τον φόβο μου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-08-06, 09:28
Το avatar του χρήστη Παναγιώτης
Παναγιώτης Ο χρήστης Παναγιώτης δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Σάμος
Προεπιλογή

Μπορούμε να βρούμε τρόπους έτσι ώστε να ξεφύγουμε από την επίδραση που ασκεί επάνω μας το μαντρί;

Οπότε ίσως κάποια μέρα -λέω ίσως- να βγούμε απ' αυτό;
Παλιά 21-08-06, 09:46
Το avatar του χρήστη karmagedon
karmagedon Ο χρήστης karmagedon δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Ένας πολύ απλός τρόπος είναι να κλήσεις το pc σου και να πας στη Γάγκου για βουτιές Έτσι θα ξεφύγεις μερικές ώρες από το ορατό΄MANTRIX .
Για το αόρατο ούτε λόγος ....δε σε σώζει ούτε ο θάνατος της αλεπούς ούτε επίσης και ο τυχόν μπάρμπας σου στη Κορώνη , αλλά ούτε και η σπηλιά του Νταβέλη...δε ξέρω όμως τι μπορείς να καταφέρεις, με τα καθημερινά σου όνειρα....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:31.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.