![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ανοίγω αυτό το θέμα για να βάζω μερικές φωτογραφίες που έχω μαζέψει από το νησί μου, καθώς και νέες εξορμήσεις που πρόκειται να κάνω τον επόμενο μήνα σε 2-3 χωριά τα οποία ερήμωσαν για λόγους ελλιπής ανάπτυξης, πολέμων, κτλ.
Σήμερα θα βάλω μια εικόνα από το χωριό Κουρνέλα το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στο «Νεοχωρι» και «Μελιντα». Ετοιμάζω της εικόνες 1-1 με αποτέλεσμα κάθε ημέρα θα βάζω και 1. Φωτογράφος εγώ και με δικό μου εξοπλισμό. Αριθμός σπιτιών περίπου 150 Κάτοικοι αυτή την στιγμή 1 άντρας και ένας σκύλος. Ρωτώντας τον άνθρωπο που ζει μόνος του, μας απάντησε ότι απλά πέθαναν οι γέροντες και όλοι οι νέοι απλά έφυγαν και δεν ξανά επέστρεψε κανείς. Όλα τα σπίτια είναι με σπασμένες πόρτες και παράθυρα, τα οποία περισσότερα έτυμα να πέσουν μιας και τα πατώματα είναι σάπια. Καταφέραμε και μπήκαμε σε 5 σπίτια αλλά λόγο τεράστιου φωτογραφικού ενδιαφέροντος, θα ξανά επιστρέψουμε με την παρέα να το καλύψουμε πλήρως. ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ermhs : 25-02-10 στις 04:26 |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Μέσα σε αυτό το δωμάτιο βρήκαμε και 2 κατσίκες να κάθονται. Το πάτωμα ήταν πολύ μαλακό και έτυμο να πέσει στο υπόγειο με αποτέλεσμα ήταν κάπως στριμωγμένα. ![]() Φυσικά στον χάρτη δεν υπάρχει αυτό το χωριό μιας και 3-4 τάφους που βρήκαμε είναι προ πολεμικοί!. Από αυτό το σημείο αρχίζει το μονοπάτι για την «Μελιντα» (ποδαράτο). Το κρανίο ήταν εκεί, δεν το βάλαμε εμείς για εφέ. ![]()
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ermhs : 25-02-10 στις 12:31 |
|
||||
|
||||
![]()
Χμμ γιατί οι δύο πρώτες εικόνες μου φαίνονται φτιαγμένες σε Η/Υ;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όλες όσες θα βγάλω, θα είναι dreamy HDR και ελαφρά πειραγμένο gradient γιατί αρέσει και σε εμένα το silent hill
![]() ![]() Δεν είναι όμως σε καμία περίπτωση παραποιημένες φωτογραφίες. Απλά 3 διαφορετικές λήψης του ίδιοι θέματος και διαφορά 2 στοπ φωτός η κάθε μια (με τρίποδα), και τοποθετημένες η μια πάνω στην άλλη (με απλά λόγια) με ιδικό λογισμικό. Photomatix (registered) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι να γίνει παράθεση φωτογραφιών, πρέπει να γίνει χωρίς αυτές να έχουν υποστεί τροποποίηση. Το θέμα της άδειας στο συγκεκριμένο θέμα είναι επουσιώδες. Απλώς φωτογραφίζεις κάποια σπίτια...
Μη τροποποιημένες φωτογραφίες λοιπόν στο εξής ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ενδιαφέρον το ρεπορτάζ σου Ερμή και οι φωτογραφίες μαγικές και τραβηγμένες με πολύ ταλέντο. Φαίνεσαι μαέστρος του είδους. Προσωπικά θα παρακολουθήσω τη συνέχειά του με πολύ ενδιαφέρον. Ωστόσο, αν θέλεις, όπως επισήμανε ο Trithemius, θα ήταν καλύτερα να ανεβάσεις τις επόμενες δίχως τόση επεξεργασία (που σίγουρα είναι κι αυτή πετυχημένη). Επίσης το θέμα θα μεταφερθεί εντός των επόμενων ωρών στην κατηγορία "Στα ίχνη της Πυθέας". Αναμένουμε τη συνέχεια...
(Το simulacrum με το πρόσωπο στη φωτό νο2 επάνω στο χαλάκι φαντάζομαι πως θα το πρόσεξες πριν από όλους μας, σωστά; ) Φιλικά, Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KANE : 25-02-10 στις 15:30 |
|
||||
|
||||
![]()
Κατόπιν αιτήματος του θεματοθέτη το παρόν κλειδώνεται.
|
|