Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Η πόλη της FantasyGate > Τμήμα Πολυσυγγραφίας

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-01-12, 13:37
Το avatar του χρήστη fantasy
fantasy Ο χρήστης fantasy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή Κριτική για το διήγημα "Ο μυατηριώδης χαμός της Αρετής.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ.
Ολοκληρώθηκε πια, όπως θα διαπιστώσατε, το διήγημά μου που έγραψα σε συνεργασία με το μέλος Aggelikhkvn με τίτλο
"Ο μυστηριώδης χαμός της Αρετής".
Σ' αυτό το σημείο θα θέλαμε όσοι θέλετε να γράψετε τις απόψεις σας για το έργο μας , να ασκήσετε την κριτική σας και να συζητήσετε μαζί μας οτιδήποτε θέλετε σχετικά με το έργο μας. Περιμένουμε τις απαντήσεις σας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

* Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο· καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο· το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Καζαντζάκης.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fantasy : 10-01-12 στις 13:40
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-01-12, 08:50
Senior Member

Προεπιλογή

Δεν σας άρεσε και ντρέπεστε να μου το γράψετε; Μην ντρέπεστε είμαι έτοιμη για κάθε είδους κριτική. Αν σας άρεσε θα ήθελα να το γγωρίζω για να δω τι απήχηση έχει. Αν όμως δεν σας άρεσε πάλι θα ήθελα να το γνωρίζω.

* Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο· καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο· το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Καζαντζάκης.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-01-12, 23:06
Το avatar του χρήστη lana
lana Ο χρήστης lana δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: athens/london
Προεπιλογή

ΒΡΗΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΧΕΣΗ Μ ΑΥΤΟ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lana : 20-01-12 στις 23:06
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-01-12, 08:17
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lana Εμφάνιση μηνυμάτων
ΒΡΗΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΧΕΣΗ Μ ΑΥΤΟ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Ήταν η πρώτη μου προσπάθεια και όσό να' ναι είχα την έλλειψη πείρας. Το δεύτερο σου άρεσε πιο πολύ επειδή την απέκτησα. Στο πρώτο το μεταφυσικό ήταν τα φαντάσματα. Ήταν ΄λίγο πιο ρεαλιστικό, διότι το έγραψα σε συνεργασία με τη φίλη Αγγελική. Δεν μπορούσα να αποδώσω τις σκηνές όπως θα ήθελα διότι το θέμα που διάλεξα ήταν από μόνο του δύσκολο. Τι έπαθαν το εμπνεύστηκε η φίλη Αγγελική και την ευχαριστώ γι' αυτό. Χωρις τη βοήθειά της δεν θα το ολοικλήρωνα ποτέ. Τη δεύτερη φορά δεν χρειάστηκα βοήθεια ήταν πιο εύκολο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΎ

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-01-12, 11:35
Το avatar του χρήστη aggelikhkvn
aggelikhkvn Ο χρήστης aggelikhkvn δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

εχεις πλουσια φαντασια και μια χαρα τα καταφερνεις και χωρις εμενα απλα εσυ μου εδωσες την ευχαριστηση να συμμετεχω κα σε ευχαριστω γι αυτο ουτε το χα φανταστει στο πιο τρελο μου ονειρο να κανουμε κατι συγγαφικο σαν ομαδα και ελπιζω να αρεσει σε οσους το διβασαν η πλοκη και ο διαφορετικος τροπος γραφης
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-01-12, 11:39
Το avatar του χρήστη Vasilis1818
Vasilis1818 Ο χρήστης Vasilis1818 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Πολυ καλο σαν το αλλο που εγραψες fantasy.
Μου αρεσε πολυ το τελος. Και τα 2 σου εργα τελειωνουν με
εναν ερωτα. Ωραια συνεργασια σε αυτο το εργο με την aggelikhkvn.
Πολυ καλη δουλεια ευγε!!!
Έν όρει τών Αμώμων ώσπερ ήλιος έλαμψας, καί μαρτυρικώς, θεοφόρε, πρός Θεόν έξεδήμησας, βαρβάρων υποστάς επιδρομάς, Εφραίμ Μεγαλομάρτυς τού Χριστού, διά τούτο αναβλύζεις χάριν αεί, τοίς ευλαβώς βοώσί σοι, δόξα τώ δεδωκότι σοι ισχύν, δόξα τώ σέ θαυμαστώσαντι, δόξα τώ ενεργούντι διά σού, πάσιν ιάματα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-01-12, 12:08
Senior Member

Προεπιλογή

Ευχαριστώ παιδιά. Την επόμενη εβδομάδα σκέφτηκα να γραψω το επόμενο.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-01-12, 12:17
Το avatar του χρήστη Vasilis1818
Vasilis1818 Ο χρήστης Vasilis1818 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

γραψτο!!! ελπιζω να ειναι ωραιο σαν κι αυτα
Έν όρει τών Αμώμων ώσπερ ήλιος έλαμψας, καί μαρτυρικώς, θεοφόρε, πρός Θεόν έξεδήμησας, βαρβάρων υποστάς επιδρομάς, Εφραίμ Μεγαλομάρτυς τού Χριστού, διά τούτο αναβλύζεις χάριν αεί, τοίς ευλαβώς βοώσί σοι, δόξα τώ δεδωκότι σοι ισχύν, δόξα τώ σέ θαυμαστώσαντι, δόξα τώ ενεργούντι διά σού, πάσιν ιάματα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-01-12, 16:53
Το avatar του χρήστη Raistlin
Raistlin Ο χρήστης Raistlin δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Kavala
Προεπιλογή

Και πάλι συγχαρητήρια για το διήγημα! Μου άρεσε περισσότερο από το μυστικό πέρασμα σαν ιδέα και ροή. Οι συμβουλές μου είναι οι ίδιες με το <Μυστικό Πέρασμα>. Θεωρώ σημαντική την περιγραφικότητα και την αποφυγή μακρών διαλόγων. Βέβαια δεν είμαι κανένας ειδικός, απλός λέω τι κατά την γνώμη μου μπορείς να κάνεις για να <πλουτίσεις> το διήγημα!
Φιλικά.
Παλιά 23-01-12, 16:56
Το avatar του χρήστη Raistlin
Raistlin Ο χρήστης Raistlin δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Kavala
Προεπιλογή

Και κάτι που ξέχασα, πιστεύω ο έρωτας είναι πιο όμορφο όταν εξελίσσεται αργά και καθ' όλη την διάρκεια του διηγήματος (σκέψεις και συναισθήματα). Πολύ ωραία όμως ήταν στο < Μυστηριώδες πέρασμα> η συμπεριφορά του Αποστόλη όταν ήρθε η αστυνομία!
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:14.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.