Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Αρχαία Ελλάδα – Ιστορία –Πολιτισμός

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-11-14, 14:34
Το avatar του χρήστη Ρέμπελος
Ρέμπελος Ο χρήστης Ρέμπελος δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Exclamation Αμφίπολη offtopic

Η Παλαγγιά όπως φαίνεται από τα παραπάνω αναπροσαρμόζεται με μη επιστημονικό τρόπο διότι έχει ένα κεντρικό αυθαίρετο αξίωμα το οποίο ακολουθεί ό,τι κι αν προκύψει. Όπως είπα η υπόθεση Παλαγγιά είναι τουλάχιστον αστεία για όσους την έχουν παρακολουθήσει από την αρχή και αυτό δεν επιδέχεται καμμία αμφισβήτηση, οι δηλώσεις της είναι καταγραμμένες και υπάρχουν για όλους ώστε να τις ελέγξουν. Δυστυχώς όμως αυτά τα λέμε μεταξύ μας και δεν βρίσκεται ποτέ κάποιος δημοσιογράφος να την βάλει στη θέση της και να την κάνει ρόμπα όπως της αξίζει.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Παλαγγιά "την έσπασε στους Ελληναράδες" ή το γεγονός ότι πολιτικοποιείς το μοναδικό πράγμα που εμείς οι Έλληνες δεν θα έπρεπε να πολιτικοποιούμε, δηλαδή θέματα της αρχαίας μας κληρονομιάς; Ο Σαμαράς μπορεί να προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το θέμα αλλά εκεί θα έπρεπε να τελειώνει και η δική μας ενασχόληση μαζί του. Εντάξει, το καταλάβαμε ότι διαβάζεις αριστερές εφημερίδες ή ακόμα και Ριζοσπάστη, τώρα όμως τι θέλεις να κάνουμε, να σου πούμε και συγχαρητήρια; Να υποκλιθούμε; Να σου κάνουμε τεμενάδες, μήπως;

Σταμάτα να μπλέκεις την πολιτική εκεί που δεν χρειάζεται. Το τι κάνει ο Σαμαράς δεν με ενδιαφέρει καθόλου, αυτό που με νοιάζει είναι να ολοκληρωθούν οι ανασκαφές και να δούμε τα δεδομένα με επιστημονικό πάντα τρόπο και όχι με... Παλαγγίστικο.
Παλιά 21-11-14, 16:31
esmike Ο χρήστης esmike δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ρέμπελος Εμφάνιση μηνυμάτων

Σταμάτα να μπλέκεις την πολιτική εκεί που δεν χρειάζεται. Το τι κάνει ο Σαμαράς δεν με ενδιαφέρει καθόλου, αυτό που με νοιάζει είναι να ολοκληρωθούν οι ανασκαφές και να δούμε τα δεδομένα με επιστημονικό πάντα τρόπο και όχι με... Παλαγγίστικο.
Με βρίσκει σύμφωνο η παραπάνω αποψή σου.
Είχα πεί και στο παρελθόν ,οτι δεν θα πρέπει να μπερδέυουμε την εσωτερική μας ακαταστασία με την εξωτερική πραγματικότητα, και το ίδιο λέω και τώρα.

Είναι ο ορισμός της αντίφασης.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη esmike : 21-11-14 στις 16:31
Παλιά 21-11-14, 19:07
heretic Ο χρήστης heretic δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Ρέμπελος, με ποιό τρόπο παρακαλουθείς την "υπόθεση Παλαγγιά", εξ αρχής; Είσαι αρχαιολόγος και καταλαβαίνεις αυτά που λέει, διαβάζεις αυτά που λένε οι αρχαιολόγοι που διαφωνούν μαζί της, διαβάζεις αυτά που γράφουν οι δημοσιογράφοι στα επιδοτούμενα ΜΜΕ (Μπόμπολας, Ψυχάρης και σία) ή τίποτα "επιστημονικά" έντυπα και blogs που ενημερώνεται ο χώρος της Χρυσής Αυγής; Με τον ίδιο τρόπο που προέβλεψες οτι διαβάζω Αυγή ή Ριζοσπάστη, θα προβλέψω κι εγω κάτι απο τα τελευταία. Το "πάτημα του κάλου" όμως ήταν εμφανές.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη heretic : 21-11-14 στις 19:40
Παλιά 21-11-14, 20:04
Junior Member

Προεπιλογή

Την υπόθεση Παλαγγιά την παρακολουθώ με τον απλό τρόπο του πολίτη ο οποίος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί τον τελευταίο καιρό έχει την ατυχία να βρίσκει μπροστά του τις απόψεις της εν λόγω κυρίας (παντού στο διαδίκτυο, παντού στον τύπο, σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, ακόμα και σε ενημερωτικά δελτία ειδήσεων σε ΟΛΑ τα κανάλια). Πρόσφατο (διαδικτυακό) παράδειγμα, το φόρουμ Μεταφυσικό, όπου είχες την ευγένεια να μας παραθέσεις έναν σύνδεσμο με τις αξιόλογες θέσεις της κυρίας, χωρίς να παραλείψεις βέβαια να αναφερθείς και σε ακροδεξιούς φαντασιόπληκτους Ελληναράδες που τολμούν να ελπίζουν για τάφο του Μεγάλου Αλέξανδρου (σα δε ντρέπονται, οι γραικύλοι!).

Αντίθετα από σένα πάντως, εγώ δεν πρόκειται να διαβάσω επιλεκτικά περί αρχαιολογικών ευρημάτων ούτε από φίλια ιστολόγια της Χρυσής Αυγής ούτε από την Αυγή ή τον Ριζοσπάστη. Πρώτον, γιατί δεν θέλω να διαβάζω τις πολιτικές ερμηνείες του θέματος αλλά μόνο τα γεγονότα. Δεύτερον, διότι ξέρω να μην συγχέω πράγματα που είναι άσχετα μεταξύ τους και κυρίως επειδή δεν μπλέκω την πολιτική με το συγκεκριμένο θέμα!

Κι εν πάση περιπτώσει, το τι ακριβώς διαβάζω εγώ είναι δικό μου θέμα από τη στιγμή που δεν το βγάζω σε δημόσια θέα όπως εσύ κάνοντας πολιτικά σχόλια και ερμηνείες σε ένα θέμα που ΔΕΝ θα έπρεπε να κάνω κάτι τέτοιο!

Για να καταλάβω δε αυτά που λέει η κυρία Παλαγγιά, δεν χειάζεται να είμαι αρχαιολόγος αλλά απλώς νοήμων άνθρωπος, πράγμα που σημαίνει ότι θα καταλήξω στο συμπέρασμα ότι αυτά που λέει είναι για τα πανηγύρια. Το γιατί θεωρώ ότι αυτά που λέει είναι πανηγυρτζίδικα το έδειξα σε προηγούμενο μήνυμα όπου φαίνεται η προχειρότητα αλλά κυρίως η βιασύνη των απόψεών της. Το ξέρω ότι σου τη χαλάω, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

Υ.Γ. Τον σύνδεσμο στο academia.edu γιατί τον παραθέτεις; Μήπως για να με θαμπώσει και να πέσω στα γόνατα εκλιπαρόντας για συγχώρεση από την ακαδημαϊκή κοινότητα; Ή μήπως για να σου υπενθυμίσω (ή να σε ενημερώσω σε περίπτωση που δεν το άκουσες) ότι υπάρχουν και άλλες πολλές απόψεις πολλών άλλων αρχαιολόγων και ιστορικών που δεν συμφωνούν με την Παλαγγιά; Πραγματικά, ο σύνδεσμος ήταν ολίγον άκυρος!
Παλιά 21-11-14, 20:44
Senior Member

Προεπιλογή

Ρέμπελος, επειδή είμαι σίγουρος οτι γράφτηκες μόλις χθές στο metafysiko.gr για να σχολιάσεις αυτό που σε πείραξε, θα σε έχω υπόψη μου. Μόλις παιχτεί κάπου το κλασσικό έργο "Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι" του αείμνιστου Ε. Σπαθάρη, θα σε πληροφορήσω ωστε να πας να το δείς.
Εκεί θα ανακαλύψεις ενα ουσιαστικότερο έργο πολιτιστικής κληρονονιάς, πολύ μεγαλύτερο απ΄ότι έχει να προσφέρει η πολιτική φιέστα που έχει στηθεί για προεκλογικούς-ψηφοθηρικούς λόγους. Είτε το βλέπεις είτε όχι δεν με απασχολεί. Αρτος και θεάματα είναι έτσι κι αλλιώς το όλο θέμα, μιας και τα δρώμενα της συγκεκριμένης ιστορικής περιόδου είναι ήδη γνωστά. Αν προκύψει κάτι καινούργιο θα το μάθω από άλλες πηγές, αφού καταλαγίασει η προπαγάνδα και όχι απο τις επιδοτούμενες φυλλάδες. Τέλος, επειδή είδα οτι έκανα λάθος απο κεκτημένη ταχύτητα στο σύνδεσμο που έβαλα, θα σου βάλω τον σωστό. Αν επίσης ξέρεις Αγγλικά ψάξε να βρείς τι λένε οι ξένοι αρχαιολόγοι για τα "Greek Statistics" των δικών μας αρχαιολόγων. Εκεί να δεις πολιτικά μηνύματα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη heretic : 21-11-14 στις 20:52
Παλιά 21-11-14, 20:51
esmike Ο χρήστης esmike δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ρέμπελος Εμφάνιση μηνυμάτων
Υ.Γ. Τον σύνδεσμο στο academia.edu γιατί τον παραθέτεις; Μήπως για να με θαμπώσει και να πέσω στα γόνατα εκλιπαρόντας για συγχώρεση από την ακαδημαϊκή κοινότητα; Ή μήπως για να σου υπενθυμίσω (ή να σε ενημερώσω σε περίπτωση που δεν το άκουσες) ότι υπάρχουν και άλλες πολλές απόψεις πολλών άλλων αρχαιολόγων και ιστορικών που δεν συμφωνούν με την Παλαγγιά; Πραγματικά, ο σύνδεσμος ήταν ολίγον άκυρος!
Mα αγαπητέ δεν υπάρχουν μόνο οι μεμονωμένοι αρχαιολόγοι που εχουν άποψη χωρίς να έχουν λάβει μέρος στις ανασκαφές.
Υπάρχουν επίσης κρατικοί φορείς , λόγου χάρη στα Σκόπια, που η εκεί πανεπιστημιακή κοινότητα αρχαιολόγων, θεωρούν σχεδόν ομόφωνα, οτι οτιδήποτε βρίσκεται σε Μακεδονικό έδαφος ανοίκει σε αυτούς και την ΣλαβοΜακεδονική τους κουλτούρα.
Επίσης υπάρχουν αρχαιολόγοι απο τα πέρατα του κόσμου, Βρετανοί και Αμερικάνοι , που έχουν γνώμη επι των ανασκαφών στην Αμφίπολη, υποστηρίζοντας ετερόκλητες θέσεις και προσεγγίσεις επι του θέματος.

Αν συγκεντρώσουμε τις γνώμες των χιλιάδων αρχαιολόγων απο τις τεσσερις άκρες της γής που αφορούν τις ανασκεφές της Αμφίπολης, δεν θα γίνουμε περισσότερο γνώστες , αλλά μάλλον θα μπερδευτούμε.
Γι' αυτή την δουλειά βρίσκονται αρχαιολόγοι πάνω απο τις ανασκαφές (βλέπε Ανδρόνικο στις Αιγές), οι οποίοι συλλέγοντας τα αρχαιολογικά ευρήματα θα καταλήξουν σε άμεσα και οχι έμμεσα επιστημονικά συμπεράσματα.
Παλιά 21-11-14, 21:29
Junior Member

Προεπιλογή

Μα έχεις απόλυτο δίκιο heretic, γράφτηκα για να σχολιάσω αυτά που είπες (και που μάλιστα τα είπες πολλές φορές), πράγμα που δεν προσπάθησα να κρύψω. Εξάλλου μόνο με σένα έχω μιλήσει προς το παρόν!

Αυτά που συνεχίζεις να λες, με τον τρόπο που τα λες, αλλά και στο νήμα (και στο φόρουμ) που τα λες αποδεικνύουν ότι τα πράγματα για την ελληνική κοινωνία είναι πλέον ανησυχητικά. Μερικοί άνθρωποι έχετε ξεφύγει εντελώς (μα εντελώς). Μήπως ρε φίλε να σας ζητάμε και την άδεια άμα θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα βρούμε κάποτε τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου; Να σας δίνουμε και διαπιστευτήρια για το ποιοί είμαστε και από που ερχόμαστε για να μην μας ταμπελώσετε ως ακροδεξιά φασιστόμουτρα; Να υπογράφουμε και κανένα χαρτάκι ότι δηλώνουμε υποταγή στο καθεστώς της παράνοιας που έχετε δημιουργήσει, έτσι για να είμαστε κομπλέ;

Εγώ θα συνεχίσω να ενημερώνομαι με τον τρόπο που έχω μάθει να το κάνω, δηλαδή σωστά και αμερόληπτα, και φυσικά θα συνεχίσω να ενημερώνομαι περισσότερο από εσένα που απ' ότι φαίνεται δεν είσαι και πολύ καλά ενημερωμένος για το θέμα μας. Εσύ προς το παρόν πήγαινε στο φόρουμ του Ριζοσπάστη (αν υπάρχει) και κάνε εκεί τα σχόλια που συνηθίζεις να κάνεις -- δεν πρόκειται να διαφωνήσει κανείς μαζί σου! Εδώ όμως θα υπάρξουν και αντιδράσεις, είτε σου αρέσει είτε όχι. Βρίσκεσαι σε ένα φόρουμ που λέγεται "μεταφυσικό" όπου μεταξύ άλλων πραγματεύεται και το θέμα της ιστορίας και των πολιτισμών (όπως η παρούσα ενότητα) και γι αυτό το λόγο θα έπρεπε να καταλάβεις ότι εδώ μέσα δεν υπάρχει συγκεκριμένη ταυτότητα - υπάρχουν αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, εθνικιστές, αναρχικοί, κομμουνιστές και ότι άλλο μπορεί να υπάρξει. Αυτό επίσης σημαίνει ότι αν δεν έχεις ανοίξει κάποιο θέμα ειδικά για την πολιτική (δεν ξέρω καν αν επιτρέπεται στο φόρουμ αυτό) τότε θα έπρεπε να αποφεύγεις τα πολιτικά σχόλια και ΕΙΔΙΚΑ σε θέματα που δεν πρέπει -το ξαναλεώ- να πολιτικοποιούνται, όπως το θέμα της αρχαίας μας κληρονομιάς.

Μέχρι να το καταλάβεις αυτό (αν το καταλάβεις ποτέ), θα έχεις και τον αντίλογο που σου αναλογεί!

.

esmike δεν διαφωνώ καθόλου με αυτά που λες. Η Παλαγγιά απλώς ανήκει στο ετερόκλητο πλήθος των "σχετικών με το χώρο" και με άποψη αρχαιολόγων. Εννοείται βέβαια πως αν βρισκόταν κάποιος αρχαίος τάφος στα Σκόπια... τότε κάτι μου λέει πως δεν θα είχε και πολλές αντιρρήσεις ότι είναι μακεδονικός!
Παλιά 21-11-14, 22:06
Senior Member

Προεπιλογή

Βρε τσολιά μου, δεν σου έθιξα τα πατριωτικά σου ιδεώδη. Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ είναι η Παλαγγιά, έδρα αρχαιολογίας έχει στο πανεπιστήμιο. Ούτε μέντιουμ είναι, ούτε πληρώνεται απο τα Σκόπια, ούτε με τον Σύριζα ή ΚΚΕ κατεβαίνει, ούτε συνεργάτη Σκοπιανό έχει. Διαβάζεις που διαβάζεις τις πίπες που γράφουν οι φυλλάδες του Μπόμπολα και του Ψυχάρη, αφού έχεις ήδη σχηματίσει άποψη για αυτήν απο εκεί μέσα. Διάβασε λίγο και το βιογραφικό της να δείς ποιά είναι. Μια επιστήμονας-αρχαιολόγος που η άποψη της μετράει περισσότερο απο αυτή του κάθε καρεκλοκένταυρου Δ.Υ που τρέμει για την θεσούλα του και του κάθε παπαγάλου δημοσιογραφίσκου. Τι είναι η αρχαιολογία, εξερευνήσεις του Κουστώ στο βυθό; Στα ίδια δεδομένα που έχουν οι ανασκαφείς, έχουν στην συνέχεια πρόσβαση όλοι οι αρχαιολόγοι του κόσμου.

Και ποιά πολιτική το γύρισα; Ενα σχόλιο τόλμησα και έκανα, δεκαπέντε πολιτικά έκανες εσύ. Τι θα αλλάξει στην ζωή σου πες μου αν ο σκελετός είναι ο Αλέξανδρος; Θα νιώσεις πιο υπερήφανος που είσαι Ελληνας; Εχει καμιά σχέση το τι έκανε ενας μονάρχης το 300 πχ με τα σημερινά χάλια μας; Την ώρα που κλείνουν τους διακόπτες τον ένα μετά τον άλλο στην 3-βαθμια εκπαίδευση και ρημάζουν τις σχολές, θα πρέπει να βλέπω να σας τρέχουν τα σάλια με τις πίπες που σερβίρουν απ τα κανάλια και να μην σχολιάζω; Την δική σας την παράνοια κοιτάξτε καλύτερα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη heretic : 21-11-14 στις 22:10
Παλιά 21-11-14, 22:51
Junior Member

Προεπιλογή

Βρε τσολιαδάκο μου, ακόμα δεν κατάλαβες ότι το βιογραφικό της Παλαγγιά με αφήνει παντελώς αδιάφορο; Πως να στο πούμε για να το καταλάβεις; Τα σχόλια που έκανα για τις απόψεις της συνεχίζουν να ισχύουν. Η Παλαγγιά επίσης δεν παίρνει μέρος στην ανασκαφή και είναι μία μόνο περίπτωση μέσα στις εκατοντάδες από αυτούς που έχουν άποψη για το θέμα, αρχαιολόγους και ιστορικούς. Αυτό το κατάλαβες ή όχι ακόμα; Συγκεντρώσου!

"Πίπες" και μάλιστα αμέτρητες διαβάζεις μόνο εσύ και όχι μόνο τις διαβάζεις αλλά τις λες κιόλας. Κι όχι μόνο τις λες αλλά πρέπει να τις ακούμε κι εμείς που στο κάτω κάτω δεν ζητήσαμε να ακούσουμε τις πολιτικές σου ερμηνείες. Εδώ προηγουμένως υπονόησες ότι ο σκελετός που βρέθηκε στον τάφο... μεταφέρθηκε από αλλού, προφανώς από το καθεστώς Σαμαρά! Τι να λέμε τώρα για τις δικές σου παρανοϊκές πίπες;

Εγώ δεν έκανα πολιτικά σχόλια, ούτε ένα ούτε δέκαπέντε, έκανα αρνητικά σχόλια πάνω στα δικά σου πολιτικά σχόλια. Ούτε αυτό κατάλαβες ακόμα; Με λίγα λόγια σου είπα να σταματήσεις να πολιτικοποιείς το θέμα αλλά εσύ δεν παίρνεις χαμπάρι, προφανώς επειδή έχεις μπερδέψει το φόρουμ με κάποιο άλλο. Αν θες να μιλήσεις για Μνημόνιο και για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, με γεια σου και χαρά σου βρε λεβεντόπαιδο, απλώς κάν' το αλλού! Εδώ είναι φόρουμ που δεν ασχολείται με την πολιτική (και καλά κάνει). Αλλά ακόμη κι αν κάνω λάθος, εδώ μιλάς συγκεκριμένα σε ένα θέμα που ασχολείται με τον τύμβο στην Αμφίπολη. ΟΥΤΕ αυτό μπόρεσες ακόμα να καταλάβεις; Δηλαδή πως αλλιώς να στο πούνε για να πάρεις πρέφα;

Και για ποιούς δημοσιογραφίσκους του συστήματος που μας σερβίρουν μιλάς τέλος πάντων; Το παρακολουθείς καθόλου το θέμα ή λες ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι; Πριν λίγες μέρες ο Πρετεντέρης είχε ολόκληρη εκπομπή με πρώτο τραπέζι πίστα την Παλαγγιά και τις απόψεις της. Στο ξαναλέω: συγκεντρώσου!

Και όχι, δεν έκανες μόνο ένα πολιτικό σχόλιο, αλλά όσες φορές μίλησες σε αυτό το θέμα είπες τα ίδια! Την είπες μια φορά την πίπα σου, εντάξει. Την είπες δεύτερη φορά, μετά την είπες και τρίτη... Ε, όχι ρε φίλε, θα τα ακούσεις λοιπόν!
Παλιά 22-11-14, 01:38
Senior Member

Talking Παράσταση: Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι

Αμ' δεν το είπα εγω; Θέατρο σκιών το metafysiko.gr...

Ακολουθεί διάλογος:

Μ.Α: Βρε τσολιαδάκο μου, ακόμα δεν κατάλαβες ότι το βιογραφικό της Παλαγγιά με αφήνει παντελώς αδιάφορο; Πως να στο πούμε για να το καταλάβεις; Τα σχόλια που έκανα για τις απόψεις της συνεχίζουν να ισχύουν. Η Παλαγγιά επίσης δεν παίρνει μέρος στην ανασκαφή και είναι μία μόνο περίπτωση μέσα στις εκατοντάδες από αυτούς που έχουν άποψη για το θέμα, αρχαιολόγους και ιστορικούς. Αυτό το κατάλαβες ή όχι ακόμα; Συγκεντρώσου!

Φίδι: Ωπα... εδώ έχουμε και περίπτωση θράσους! (οχι παίζουμε). Τι έγινε μεγάλε, είσαι πάνω απο ένας; Κυκλοφορούν κανα-δυο εδώ μέσα με την ίδια πάθηση. Φυσικά και θα σε αφήνει παντελώς αδιάφορο. Αμα είσαι εσύ ανύπαρκτος, θα κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

Μ.Α: "Πίπες" και μάλιστα αμέτρητες διαβάζεις μόνο εσύ και όχι μόνο τις διαβάζεις αλλά τις λες κιόλας. Κι όχι μόνο τις λες αλλά πρέπει να τις ακούμε κι εμείς που στο κάτω κάτω δεν ζητήσαμε να ακούσουμε τις πολιτικές σου ερμηνείες. Εδώ προηγουμένως υπονόησες ότι ο σκελετός που βρέθηκε στον τάφο... μεταφέρθηκε από αλλού, προφανώς από το καθεστώς Σαμαρά! Τι να λέμε τώρα για τις δικές σου παρανοϊκές πίπες;

Φίδι: Ωπα... πάλι πληθυντικός! Τι τρέχει ρε με εσένα; Ελα πες μου μην ντρέπεσαι. Μπας και έχουμε κανένα θρασύδειλο ποντίκι που κυκλοφορεί εδω μέσα, και έφτιαξε δευτερο nick για να με βρίσει; Αντε βρίσε να το φχαριστηθείς. Αφού για την ψυχοθεραπεία σας κυκλοφορείτε εδω μέσα οι περισσότεροι.

Μ.Α: Εγώ δεν έκανα πολιτικά σχόλια, ούτε ένα ούτε δέκαπέντε, έκανα αρνητικά σχόλια πάνω στα δικά σου πολιτικά σχόλια. Ούτε αυτό κατάλαβες ακόμα; Με λίγα λόγια σου είπα να σταματήσεις να πολιτικοποιείς το θέμα αλλά εσύ δεν παίρνεις χαμπάρι, προφανώς επειδή έχεις μπερδέψει το φόρουμ με κάποιο άλλο. Αν θες να μιλήσεις για Μνημόνιο και για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, με γεια σου και χαρά σου βρε λεβεντόπαιδο, απλώς κάν' το αλλού!
Εδώ είναι φόρουμ που δεν ασχολείται με την πολιτική (και καλά κάνει). Αλλά ακόμη κι αν κάνω λάθος, εδώ μιλάς συγκεκριμένα σε ένα θέμα που ασχολείται με τον τύμβο στην Αμφίπολη. ΟΥΤΕ αυτό μπόρεσες ακόμα να καταλάβεις; Δηλαδή πως αλλιώς να στο πούνε για να πάρεις πρέφα;

Φίδι: Ωπα ρε τσολιά, δυο μέρες εδω έχεις και άποψη για το φορουμ; Και θα μου πεις και γιατί θα γράφω;Τι έγινε, σε διορίσε εκπρόσωπο κανένας και δεν το ξέρουμε;

Μ.Α: Και για ποιούς δημοσιογραφίσκους του συστήματος που μας σερβίρουν μιλάς τέλος πάντων; Το παρακολουθείς καθόλου το θέμα ή λες ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι; Πριν λίγες μέρες ο Πρετεντέρης είχε ολόκληρη εκπομπή με πρώτο τραπέζι πίστα την Παλαγγιά και τις απόψεις της. Στο ξαναλέω: συγκεντρώσου!

Φίδι: Ψίτ... επειδή εσυ χάνεις λάδια, δεν σημαίνει οτι το κάνουν και οι γύρω σου. Συγκεντρώσου!

Μ.Α: Και όχι, δεν έκανες μόνο ένα πολιτικό σχόλιο, αλλά όσες φορές μίλησες σε αυτό το θέμα είπες τα ίδια! Την είπες μια φορά την πίπα σου, εντάξει. Την είπες δεύτερη φορά, μετά την είπες και τρίτη... Ε, όχι ρε φίλε, θα τα ακούσεις λοιπόν!

Φίδι: Μπράβο "Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια" τα είπες και ξέσκασες. Ακου τώρα την συνέχεια: Θα κάνω όσα πολιτικά σχόλια γουστάρω. Ειδικά όταν βλέπω κομπλεξικούς Ελληναράδες να παρεξηγιούνται. Αίντε... κάνε login τωρα με το άλλο σου nick να μου πεις την συνέχεια. Πόντικα!

ps και για να μην έχεις καμιά αμφιβολία για τις θέσεις μου, αν προκύψει συγγένεια λόγω dna ο σκελετός φυτεύτηκε.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη heretic : 22-11-14 στις 01:53
Κλειστό Θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:53.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.