![]() |
|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Βαθμολογία Ταινίας | |||
9-10 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 53,33% |
8-9 |
1 | 6,67% |
7-8 |
2 | 13,33% |
6-7 |
0 | 0% |
5 |
2 | 13,33% |
Κάτω από τη βάση |
2 | 13,33% |
Ψήφισαν: 15. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Sweeney Todd: Ο Φονικός Κουρέας της Οδού Φλιτ
Μία από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου ! ![]() Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να την δείτε! Η ταινία είναι μιούζικαλ και σκηνοθετεί ο Τιμ Μπάρτον! ![]() Περιμένω τα σχόλιά σας! Υ.Γ: Ήταν η πρώτη φορά που είδα μιούζικαλ και οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσε πολύ! ![]()
Βάλτε την φαντασία σας, βγείτε έξω και εξερευνήστε κάθε γωνιά του πλανήτη μας και δείτε τα πράγματα με διαφορετική "ματιά" . . . Μείνετε, ακόμη, ενημερωμένοι με οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει στον πλανήτη μας! --> Κυκλοφορεί το βιβλίο μου 88 Μύθοι & Αλήθειες (περισσότερες πληροφορίες καθώς και online παραγγελίες εδώ) <-- --> ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: Σεπτέμβριος [αστυνομικό μυθιστόρημα] (εκδόσεις Πηγή). Περισσότερα δείτε εδώ <-- |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να σου πω φίλε μου... εγω έφυγα στην μέση.. ούτε σε dvd δεν θα την έβλεπα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαταπληκτικη σκηνοθεσια,απολαυστικος οπως παντα ο Johnny Depp,γοτθικη ατμοσφαιρα,καλη μουσικη αλλα...δεν θελω να την ξαναδω!!!
Με κουρασε οσο δεν παει γιατι απλα δεν μ αρεσουν τα μιουζικαλ!!Με εριξε και ψυχολογικα! ![]() Αλλα γενικοτερα προκειται για μια αξιολογη προσπαθεια απο πλευρας Τιμ Μπαρτον και καλο ειναι να τη δειτε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Γιατί βρε Απέριττε; Και εγώ στην αρχή βασικά μόλις άρχισε κάτι τέτοιο σκέφτηκα αλλά γρήγορα με καθήλωσε και άφησα να με συνεπάρει! Αλλιώς, μάλλον και εγώ κάτι τέτοιο θα είχα κάνει! Την ευχαριστήθηκα πολύ πάντως και την ξαναβλέπω, leo morpheus, σίγουρα! ![]()
Βάλτε την φαντασία σας, βγείτε έξω και εξερευνήστε κάθε γωνιά του πλανήτη μας και δείτε τα πράγματα με διαφορετική "ματιά" . . . Μείνετε, ακόμη, ενημερωμένοι με οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει στον πλανήτη μας! --> Κυκλοφορεί το βιβλίο μου 88 Μύθοι & Αλήθειες (περισσότερες πληροφορίες καθώς και online παραγγελίες εδώ) <-- --> ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: Σεπτέμβριος [αστυνομικό μυθιστόρημα] (εκδόσεις Πηγή). Περισσότερα δείτε εδώ <-- |
|
|||
|
|||
![]()
Και εμένα παιδιά, μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ. Φυσικά δεν θα κρύψω οτι στην μισή ταινία γελούσα... Άσχετο. Ξέρεται πότε μπορεί να βγεί του soundtrack?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά μία από τις καλύτερες ταινίες του Tim Burton... Η συνεχής συνεργασία του με τον Johnny Depp και την σύντροφο του, Helena Bonham Carter αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά θαυματουργή! Ήταν σίγουρα δύο ώρες απόλυτης χαλάρωσης και ευχαρίστησης αλλά βέβαια αυτό το λέω εγώ σαν φανατική του συγκεκριμένου σκηνοθέτη και συγγραφέα!!!! Κατ' εμέ είναι must see...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικα μου αρεσε αρκετα. Ειναι απο τα λιγα μιουζικαλ που μου εχουν αρεσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
μέτρια.ίσως να με επηρέασε το ότι ήταν μιούζικαλ...μου προκαλούν μια αλλεργία
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μου άρεσε αρκετά η ταινία, αν και τα τραγούδια της με κούρασαν κάπως. Οι ερμηνείες των ηθοποιών καθώς και η gothic απεικόνιση του βικτωριανού Λονδίνου είναι κατ'εμέ τα δυνατά στοιχεία της ταινίας.
Μόνη μου ένσταση είναι η αίσθηση πως η ταινία περιείζε υπερβολικά πολλά 'τυπικά' στοιχεία από το σκηνοθετικό στυλ του Burton, και φοβάμαι πως ήταν μια ταινία-μανιέρα, με όλα τα στοιχεία του Burton σε παράθεση, για εμπορικούς λόγους. Επιδοκιμάζω ωστόσο τον πειραματισμό του στο είδος του μιούζικαλ. Προβλέπω σύντομα να ανεβαίνει στο Broadway ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κατά τη ταπεινή μου γνώμη πρόκειται για τη καλύτερη ταινία του Tim Burton. Αν και μιούζικαλ που είτε και εγώ τα πάω ιδιαίτερα η ταινία μου άρεσε πάρα πολύ από την αρχή ως το τέλος. Είχε όλα τα στοιχεία που λατρεύω στον Tim Burton, μια εξαιρετική gothic ατμόσφαιρα, μαύρο χιούμορ και ήταν υπέροχα στυλιζαρισμένη.
Οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν εξαιρετικές και όλοι ήταν ένας και ένας! Σίγουρα θα την ξαναδώ πολλές φορές ακόμα. Προσωπικά δε με χάλασε που είχε στοιχεία του Tim Burton γιατί μου αρέσουν οι σκηνοθέτες που έχουν ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα και μου αρέσει να ανακαλύπτω μικρά στοιχεία και αναφορές στις προηγούμενές τους ταινίες. Στη περίπτωσα του Burton παρόλο που κάποια πράγματα έμειναν ίδια, θεωρώ ότι σκηνοθετικά πήγε ένα βήμα μπροστά. Και όπως χαρακτηριστικά είπα σε έναν φίλου μου μετά το τέλος της προβολής της ταινίας: "Ο άνθρωπος ξεπέρασε τον εαυτό του." ![]()
Μέλος της ομάδας Gateway Υπεύθυνη ανανεώσεων της Fantasy Gate "Μη διδάσκεις τίποτα, αφού έχεις ακόμα να μάθεις τα πάντα." - Fernando Pessoa ------------------------------------- WordsToCount FantasyGate |
![]() |
|
|