![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τίποτα δεν είναι νεκρό, όταν μπορεί να ξαναγεννηθεί... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΕΛΙΣΑΙΟΣ : 04-05-09 στις 23:12 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
"ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ το φώς και η πρώτη χαραγμένη στην πέτρα ευχή του ανθρώπου" "ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ μου έδωσαν ελληνική το σπίτι φτωχικό στις αμμουδιές του Ομήρου. Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου." |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
"ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ το φώς και η πρώτη χαραγμένη στην πέτρα ευχή του ανθρώπου" "ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ μου έδωσαν ελληνική το σπίτι φτωχικό στις αμμουδιές του Ομήρου. Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου." |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.
Φαίνεται ότι υπάρχει ένα μπέρδεμα σε σχέση με τους ορισμούς. Άστρικό ταξίδι κάνουμε κάθε φορά που πέφτουμε για ύπνο. Απλώς τις περισσότερες φορές δεν το καταλαβαίνουμε γιατί χάνουμε την συγκέντρωση μας και μπαίνουμε σε κάποιο όνειρο. Αν συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε σε όνειρο τότε αυτόματα το όνειρο γίνεται lucid. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουμε ότι τα πράγματα που βλέπουμε μπορεί να υπάρχουν πράγματι στο άστρικο ή να είναι κατασκεύασμα του νου μας. Στο lucid όνειρο, έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε πράγματα με μια μόνο σκέψη, να πετάμε κ.α. Το θέμα όμως είναι πως ότι και αν κάνουμε εκεί δεν υπάρχει πράγματι στο άστρικο αλλά μόνο στο κεφάλι μας. Μόνο αν σταματήσουμε να προβάλουμε θα βγούμε συνειδητά στο άστρικο. Tα παραπάνω βέβαια δεν είναι παρά προσωπικές απόψεις. Αληθινή γνώση σημαίνει προσωπική εμπειρία. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αυτό εννοώ. Τουλάχιστον έτσι δουλεύει
σε εμένα... Τι στόχο έχετε (αν επιτρέπεται) για όταν βγείτε; |