![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Eisheth, ένας Γέροντας που μπορούσε να είναι ταυτόχρονα σε δύο σημεία, και με μάρτυρες που ήρθαν και σε επαφή μαζί με <την μορφή> του γέροντα καθώς και γνώριζε και πολύ προσωπικά στοιχεία ατόμων που τον έβλεπαν για πρώτη φορά είναι και ο Γέροντας Παΐσιος (δεν ξέρω αν ο eloxim69 αναφέρεται σ' αυτόν γιατί φαντάζομαι πως αυτό δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο ενός ανθρώπου και μόνο). Ο Γέροντας Παΐσιος όμως όπως πιθανός να γνωρίζεις έχει πεθάνει, το 1994 αν θυμάμαι καλά. Παρ' όλα αυτά πολλοί μαρτυρούν ότι έχουν αισθανθεί την παρουσία του με διάφορους τρόπους.
|
||||
|
||||
![]()
Όσο για το αν κόβεται η <ασημένια Κλωστή> δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι ότι δεν κόβεται. Μπορεί οι οντότητες που υπάρχουν σε άλλα επίπεδα να μην μπορούν να σε βλάψουν υλικά αλλά ο φόβος που είναι ικανές να προκαλέσουν μπορεί να προκαλέσει ανακοπή καρδιάς.
Τέλος ας μην το αποκλείουμε γιατί πολλές είναι οι περιπτώσεις ατόμων που πέθαναν στο ύπνο τους, και επιπλέον αν κάποιος πεθάνει κατ'αυτόν τον τρόπο δεν νομίζω πως θα έχει πολλές ευκαιρίες να το ανακοινώσει σε αυτούς που πειραματίζονται.
|
|||
|
|||
![]()
Σχετικά με αυτό που λες για τον φόβο στο άστρικο, μπορώ να πω ότι μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο κάποιος να τρομάξει τόσο πολύ και με τέτοιο τρόπο που να μην προλάβει να ξυπνήσει αλλά να προλάβει να πάθει ανακοπή. Βέβαια λέω απίθανο και όχι αδύνατο.
Μου φαίνεται όμως ότι είναι πολύ πιο επικίνδυνο όταν κοιμόμαστε ασυνείδητα, βλέπουμε όνειρα ή εφιάλτες, δεν γνωρίζουμε ότι αυτό που βλέπουμε είναι όνειρο και έτσι είμαστε τελείως απροστάτευτοι στις οντότητες που κυκλοφορούν γύρω μας. Όταν είσαι συνειδητός στο αστρικό, έχεις τη δυνατότητα να προστατεύεσαι και μάλιστα αρκετά εύκολα. Αν διαλογιστείς πάντως πάνω σε αυτό που αποκαλούμε φόβο, θα βρεις αν κρύβεται κάτι από πίσω και τι είναι αυτό και αν ο φόβος είναι κάτι που ανήκει στην ανθρώπινη φύση μας ή τη ζωώδη. |
|
|||
|
|||
![]()
είναι επικίνδυνο να προσπαθήσω να κάνω αστρική προβολή ενώ είμαι έγκυος??
προσπαθώ εδώ και πολλά χρόνια να φύγω από το σώμα μου και μερικές φορές είχα κάποια αποτελέσματα...ο φόβος φυσικά με κρατησε πίσω σε κάποιες περιπτώσεις...από τότε που έμεινα έγκυος, στάματησα τα πειράματα. καλά έκανα, όντως υπαρχει κίνδυνος ή μπορώ να συνεχίσω?
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε naeb, το μεγαλύτερο σφάλμα που κάνουμε πάντα είναι η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας. Θεωρούμε τον εαυτό μας έτοιμο, ατρόμητο και πάει λέγοντας και τελικά πολλές είναι οι φορές που την πατάμε.
Επίσης υπάρχει διαφορά στις λέξεις φοβάμαι και τρομάζω. Ο φόβος λειτουργεί και σαν <ζώνη ασφαλείας> σε κάποιες δραστηριότητες που κρύβουν κίνδυνο ώστε να μην προχωρήσουμε παραπέρα εάν δεν αισθανόμαστε άνετα και έτοιμοι. Τον φόβο μπορούμε όλοι να τον ελέγξουμε ως ένα σημείο. Το να τρομάξεις όμως μπορείς να το ελέγξεις μιας και που έρχεται σε στιγμή που δεν το περιμένεις? Αλλά ακόμα και να το περιμένεις θα τρομάξεις. Είναι μια αντίδραση που έχει να κάνει με την καρδιά εφ όσων λέμε πολλές φορές όταν τρομάζουμε <έφυγε η καρδιά μου από την θέση της...> Η ένταση επίσης προκαλεί ταχυπαλμία. Πχ όταν κάποιος πέσει από μια ψιλή πολυκατοικία είναι πολύ πιθανό να πεθάνει πριν καν φτάσει στο έδαφος. Τέλος όταν μιλάμε για κάτι που ούτε καν γνωρίζουμε τι είναι, όπως αυτές οι οντότητες που στην τελική μπορεί απλά να παίζουν μαζί μας σαν γάτα με το ποντίκι, πως ξέρουμε πως να τις αντιμετωπίσουμε, ή ακόμα όταν θεωρήσαμε πως πλέον νικήσαμε, ποιος μας λέει με σιγουριά ότι δεν είναι κάποιου είδους παγίδα για να μας παρασύρει η ματαιοδοξία σε ένα πιο επικίνδυνο παιχνίδι? Αλλά και να μην πεθάνουμε θα τα αντέξουμε όλα αυτά που μπορεί να δούμε? Αν διαταραχθεί η ψυχική μας ισορροπία μετά τι γίνεται? Αξίζουν όλα αυτά τον κίνδυνο? Και οι λόγοι για να τολμήσουμε κάτι τέτοιο είναι σοβαροί? Υπάρχει σοβαρός λόγος για κάτι τέτοιο ή απλά για να ικανοποιήσουμε την ματαιοδοξία μας?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σιγουρα θα υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι ε? και αν...με βρει τίποτα άλλο από αυτά που έχουμε κατά καιρους αναφέρει?? πως θα μπορούσα να προστατέψω εμένα και το μωρό? ουφ!! αγχώθηκα...
|