![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο για το αν συμβεί κάτι άλλο, να μην ανησυχείς. Όσο δεν πάει κάποιος <γυρεύοντας> δεν κινδυνεύει. Απομάκρυνε όλες τις αρνητικές και δυσάρεστες σκέψεις και προσπάθησε όσο είναι δυνατόν να μην σε απασχολεί τίποτα. Όσο εσύ θα είσαι καλά, το μωράκι σου δεν θα διατρέξει κανέναν κίνδυνο. Φαντάζομαι πως για μια κοπέλα έγκυο δεν είναι δύσκολο να φτιάξει την διάθεσή της κάνοντας σκέψεις και σχέδια για το μωράκι της!;-)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ένα άλλο λάθος που κάνουμε είναι ότι αφήνουμε τον φόβο να μας ελέγχει ;-) Παράθεση:
Προφανώς και νοιώθεις τον φόβο αλλά αυτό πλέον γίνεται ένα εργαλείο (όπως σωστά λες) Παράθεση:
Παράθεση:
Ο φόβος είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε για να έχουμε άστρικές εμπειρίες. Με αυτό δεν εννοώ ότι πρέπει να γίνουμε παράτολμοι. Αλλά ότι δεν πρέπει να τον αφήσουμε να αποφασίζει για εμάς. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Η γνώση πετυχαίνεται με πολλούς και πιο ασφαλής τρόπους. Επίσης η γνώση αυτή όπως είπα μπορεί να είναι μεγάλη για το περιορισμένο μας μυαλό με άσχημα αποτελέσματα. Επίσης πως είσαι σίγουρος πως η γνώση που <θα> αποκτήσει κάποιος είναι πραγματική και όχι πλάνη ή δικό του δημιούργημα λόγω της προδιάθεσής του. Παράθεση:
Το να σε εμποδίζουν αυτά τα <αστρικά όντα> να εισβάλεις στο αστρικό επίπεδο δεν σημαίνει μόνο πως κάτι θέλουν να σου κρύψουν αλλά και να μεγαλώσουν την περιέργειά σου ώστε να συνεχίσεις με μεγαλύτερο πείσμα την πρακτική. Και μια άλλη εξήγηση για το τι είναι αυτές οι οντότητες, γιατί να μην είναι άλλοι <αποτυχημένοι> αστρικοί ταξιδευτές είτε αυτοί είναι άνθρωποι είτε από κάποια άλλη διάσταση που προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να σε εμποδίσουν να κάνεις το ίδιο λάθος με αυτούς και καταλήξεις να αποτρέπεις κι εσύ μαζί με αυτούς όσους μπαίνουν σε κίνδυνο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
είτε όταν κοιμάμαι θα είμαι μέσα σε ένα όνειρο, στο άστρικο πάλι αλλά με κλειστά κατά μια έννοια τα μάτια και ενώ οι ίδιες οντότητες θα βρίσκονται γύρω μου, εγώ θα θεωρώ ότι είμαι ασφαλής επειδή δεν θα τις βλέπω ( όπως η στρουθοκάμιλος ένα πράγμα) Παράθεση:
Παράθεση:
Επίσης, στόχος δικός μου αυτόν τον καιρό είναι η εξερεύνηση του υποσυνείδητου, να μάθω εν ολίγης καλύτερα τον εαυτό μου. Αυτό φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι βοηθάει στην καθημερινότητα. Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Άρα δεν αντιμετωπίζεις ακριβώς τον φόβο αλλά τον αποφεύγεις. Και το σημαντικότερο οι <οντότητες> παραμένουν γύρω σου. Όταν κάτι όμως δεν το βλέπεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και δεν απειλεί. Παράθεση:
Ο καθένας έχει μια φυσιολογική αντίληψη του εαυτού του, και μαθαίνεις περισσότερα για τον εαυτό σου και χωρίς αυτήν απλά με τις καθημερινές εμπειρίες της ζωής. Στην συνειδητή καθημερινότητα πάντως συμφωνώ μιας και αυτό προσφέρει ετοιμότητα και εγρήγορση και σε άλλους τομείς. Παράθεση:
Έχω σταματήσει να ασχολούμε πρακτικά με την α.π. εδώ και λίγα χρόνια παρ' όλο που είχα τρομερή διάθεση και κάποιες μάλλον επιτυχημένες δοκιμές. Τα γεγονότα που με απώθησαν από την πρακτική ήταν και εμπειρίες κάποιων γνωστών μου ατόμων, και πολύ ανάλυση πάνω στο θέμα. Απλός προσωπικά μου είναι πλέον αδιάφορη μιας και πολλά πράγματα που ζητούσα τα βρήκα χωρίς α.π. (πέρα από το συνειδητό ονείρεμα που θεωρώ κάτι πολύ εντυπωσιακό αν και έχω και πολύ καιρό να βιώσω συν. ονείρεμα. ) Δεν λέω σε κανέναν να μην συνεχίσει την πρακτική αφού το θέλει, απλός δεν θα πρότεινα να το επιδιώξει κάποιος συνειδητά και όσοι ασχολούντε να είναι προσεκτικοί γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται ή όπως θα θέλαμε να είναι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν θες μπορώ να τον ρωτήσω αν έχει να προτείνει κάποιον. Πάντως είναι όντος πολύ δύσκολο να βρείς καλό πνευματικό, και θέλει πολύ προσοχή και ψάξιμο...
|
|||
|
|||
![]()
εχει τυχει 4 φορες τουλαχιστον οσο θυμαμαι, οταν κοιμαμαι να νοιωθω σαν μουδιασμα να μην μπορω να κουνηθω οσο δυναμη και αν βαλω.επισης ακουω ενα βουητο σαν σεισμο και κραδασμους...
την τελευταια φορα εκτος απο αυτο ενιωσα και σαν ζαλαδα σαν να με ειχαν στριφογυρισει και ενω εβλεπα ονειρο,καταλαβα οτι ξυπνησα το ονειρο χαθηκε.και ηταν σαν κατι να με τραβουσα ας πουμε απτο κεφαλι και δν ξερω αν παλι ημουν σε ονειρο αλλα ηταν σαν να εβλεπα τον κεφαλι μου απο μισο μετρο ποιο πανω και ενα λευκο φως στο κεφαλι μου που ηταν στο κρεβατι, απο εκει που ενιωθα οτι με τραβουσε αυτη η δυναμη...παραλληλα ειχα και την βουη αυτη, εγω αντιστεκομουν δν ξερω πως,αυθορμητα ας πουμε.κ μετα ξυπνησα κ ετρεμα και η καρδια μου χτυπαγε γρηγορα.. δεν ξερω τι ειναι αυτα αλλα να πω επισης οτι δεν εκανα κατι να το προκαλεσω..τυχαια γινονται..καμια απαντηση??? και μια αλλη ερωτηση.. Ενας πνευματικος πατερας τι "ιδιοτητες" μπορει να εχει?? |
|
|||
|
|||
![]()
1. Από αυτά που περιγράφεις μπορώ ίσως να συμπεράνω ότι νιώθεις κάποια συμπτώματα του διαχωρισμού και βγαίνεις στο αστρικό.
Και μάλλον επειδή δεν έχεις πολλές τέτοιες εμπειρίες τρομάζεις και ξυπνάς. Όσον αφορά στο αν γίνεται τυχαία, προσωπικά πιστεύω ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς λόγο. 2. Τι εννοείς πνευματικός πατέρας; |
![]() |
|
|