![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα αυτήν την διευθυνση σχετικά με την ύπαρξη ΑΤΙΑ και γενικά εξωγήινης ζωής.Προσωπικά είναι ότι πιο πιστευτό έχω δει ως τώρα...Το video ειναι γύρω στα 31 λεπτά..Όσοι έχουν υψηλές ταχύτητες....
http://video.google.com/videoplay?do...73948865&q=ufo
|
||||
|
||||
![]()
Υψηλές ταχύτητες έχουμε αλλά δεν ξέρω γιατί, το βίντεο συνεχώς διακόπτεται, μέχρι που στο τέλος δεν συνεχίζει με τίποτα. Από όσο είδα πάντως, μου φάνηκε ενδιαφέρον, από πολλές απόψεις. Θα πρέπει να το δω όμως ολόκληρω για να μπορέσω να δώσω μια ολοκληρωμένη απάντηση...
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι λίγο βαρύ....Το είδα ολόκληρο και παίζει μια χαρά.Είναι πολύ ενδιαφέρον..Ψάχνω να βρω πληροφορίες για αυτούς που το έφτιαξαν και σιγά σιγά βλέπω ότι όντως ασχολούνται πολύ καιρό με αυτό το θέμα και τα ονόματα τους εμπλέκονται σε αρκετά fora..Αξίζει το κόπο...Δείτε το..
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα μου τρεχει μια χαρα (βεβαια εχω 10μπιτ) . Το ειδα το βιντεακι. Πρεπει να πω, πως εχω μια επιφυλαξη σχετικα με το βιντεο. Οχι οτι δεν ειναι αληθινο απλα δεν ειμαι ουτε ειδικος ουτε εχω καποια εμπειρια ειτε με αναλογα βιντεο ειτε με διαστημικη(?). Το σιγουρο ειναι οτι αναλογες εικονες δεν εχουν δημοσιευθει ποτε. Ειδικα αν προσεξει κανεις την παρακολουθηση ενος ΑΤΙΑ (που στην αρχη εχει ενα πρασινο χρωμα) με την καμερα ενος διαστημοπλοιου η δορυφορου η κινηση του αντικειμενου σιγουρα δεν παραπεμπει ουτε σε καπιο γνωστο φαινομενο ουτε σε καποιον αλλον δορυφορο. To video παντως ειναι πολυ ενδιαφερον και αξιζει να το δειτε. Αν μπορει να το δει ο Ηλιας που σαφως ειναι ο τομεας του μας εξηγησει τα φαινομενα που παρουσιαζονται στο βιντεο θα ηταν πραγματι πολυ κατατοπιστικο.
Το πιο ενδιαφερο βιντεο που εχω δει μεχρι στιγμης ειναι εινα ενα press conference του disclosure project που παιρνουν μερος πρωην πρακτορες, στρατιωτικοι δημοσιογραφοι και δημοσιοι υπαλληλοι αλλα και ερευνητες και επιστημονες και παρουσιαζουν στοιχεια αδιασειστα σε μια αιθουσα μπροστα στο τηλεοπτικο φακο. Η σελιδα καθως και τα βιντεο υπαρχουν σε αυτη τη σελιδα http://www.disclosureproject.org/
My mask of sanity is about to slip Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Valtoxionokota : 12-03-06 στις 22:57 |
|
|||
|
|||
![]()
Το περιβάλλον γύρω από τα διαστημόπλοια "μολύνεται" συνεχώς από διάφορων ειδών αντικείμενα. Τα αντικειμενα αυτά μπορεί να είναι μικρά απορρίματα, βρώμικο νερό, καύσιμα (τα οποία όταν βγαίνουν από τους προωθτήρες παγώνουν σε κρυστάλλους που αντανακλούν έντονα το φως), ούρα των αστροναυτών (τα οποία επίσης παγωνουν σε κρυστάλλους) κλπ κλπ. Τέτοιες εικόνες είναι περισσότερο από συνηθισμένες στις διαστημικές πτήσεις.
Οι αλλαγές πορείας των διαφόρων κουκίδων δεν είναι τίποτε περισσότερο από αλληλεπιδράσεις καυσίμων, νερού (που μόλις βγαίνουν με ταχύτητα από προωθητήρες ή βαλβίδες απορριμάτων του διαστημικού λεωφορείου ή του διαστημικού σταθμού), με παγωμένους κρυστάλλους η μικρά σκουπίδια. Οι κρούσεις μεταξύ αυτών των μικρών αντικειμένων προκαλούν και αυτές τις περίεργες αλλαγές πορείας που έχουν ποικίλως ερμηνευτεί ως πόλεμοι μεταξύ διαστημοπλοίων κλπ κλπ. Τα διαστημόπλοια δεν είναι απλές συσκευές και υπάρχουν πολλά απλά αλλά όχι γνωστά φαινόμενα και διαδικασίες οι οποίες μπορούν να δώσουν λάθος εντυπώσεις. Για όποιον δεν πείθεται από αυτά (εγώ απλώς σας δίνω μια απλή εξήγηση, χωρίς πολλές λετομέριες και στοιχεία γιατί αυτά που βλέπουμε είναι παγοκρύσταλλοι και όχι ούφο), υπάρχουν διάφορες τεχνικές αναλύσεις στο διαδύκτιο από άτομα που πράγματι έχουν πολύ χρόνο και πολλές περισσότερες γνώσεις και δεδομένα από εμένα. |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως ο Ηλίας έχει δίκιο. Καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις να μην υπερενθουσιαζόμαστε, καθώς, όπως βλέπετε από το ποστ του φίλου μας, υπάρχει πάντα και η άλλη άποψη, την οποία πρέπει οπωσδήποτε να τη λαμβάνουμε υπόψη για να έχουμε σφαιρικότερη άποψη επί του θέματος.
Πάντως, το βίντεο είναι πολύ μεγάλο και πιστεύω πως πρέπει να το δει κανείς πολλές φορές και με κριτική ματιά για να μπορέσουμε να σχολιάσουμε όλα τα επιμέρους στοιχεία του. |
|
|||
|
|||
![]()
re paidia egw prospatho tosh ora na anoiksw auto to link kai mou vgazei :
We're sorry, but this video may not be available. Try refreshing the page to see this video kai exw trelh agonia me auta pou lete edo messa |
|
||||
|
||||
![]()
λογικό είναι.το βιντεάκι το δημοσίευσε στις 11-03-06.
πιθανόν είναι να το έσβησαν.
|
||||
|
||||
![]()
Terence mckenna on ufos (1 of 4)
Terence mckenna on ufos (2 of 4) Terence mckenna on ufos (3 of 4) Terence mckenna on ufos (4 of 4) bonus vid : Terence mckenna UFO Experience Δ.
|
|||
|
|||
![]()
Ο Terence McKenna δεν ειναι αυτος ο τρελαρας που λεει οτι το συμπαν δημιουργηθηκε απο ηχητικα κυματα;
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|