![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους!!
Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε όλους όσους διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας. Εδώ και περίπου 1 μήνα ένα περίεργο φαινόμενο συμβαίνει στον ουρανό της Αθήνας. Κατά τις 9 το βράδυ έως στις 10.30 - 11.00 μ.μ ένα φωτεινό αντικείμενο κάνει την παρουσία του σε σταθερό ύψος. Όσοι έχουν κάμερα μπορούν να εστιάσουν και να μεγενθύνουν επάνω του. Σε λίγες μέρες θα έχω από φίλο μου την ταινία που τράβηξε και φωτογραφίες. Όποιος μπορεί να το κάνει άμεσα ας το πράξει για να μπορέσουμε να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται.
|
||||
|
||||
![]()
Σε πόσο ύψος είναι αυτό το αντικείμενο? Έχει κάποιο χρώμα? Πως εμφανίζεται και εξαφανίζεται απο το σημείο? Μήπως ξέρουμε...για να μπορέσουμε να το εντοπίσουμε πιο εύκολα?
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως - λέω μήπως - πρόκειται για κάποιο προβολέα που έχει τοποθετηθεί προσφατα ? Σαν αντικείμενο , τί σχήμα και μέγεθος έχει ? Είναι κάτι που έχουν παρατηρήσει κι άλλοι ή μόνο εσύ κι ο φίλος σου ?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ophelia!
Εμφανίζεται κοντά στην περιοχή της Ακρόπολης. Είναι θεατό από το Κέντρο και από την Κυψέλη. Θα το δεις στον ουρανό σαν λαμπρό αστέρι. Διακρίνεται από το μέγεθος και την φωτεινότητά του. Με μια ψηφιακή βιντεοκάμερα καταφέραμε να το δούμε με μεγένθυνση 400χ και αφού εστιάσαμε π'ανω του πολλές φορές και αρκετές ημέρες. Το βίντεο (αν θελήσει το παιδί) θα το έχουμε οσονούπω.
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα παιδια, Διαβαζω εδω και πολυ καιρο αυτο το forum , και το θεμα αυτο με ωθησε να γραφτω και εγω τελικα.
Και εγω Κυψελη μενω φιλε μου, και το εχω παρατηρησει εδω και περιπου 5 μερες.Μου φαινεται πολυ περιεργο, καθως μοιαζει με αστερι, αλλα , μεχρι και προχτες(χτες δεν θυμηθηκα να κοιταξω), τα συνεφα περιπου κατα τις 10.30,μπαινουν μπροστα του, και μολις αυτα διαλυθουν, αυτο εχει φυγει! |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ορατο μονο απο το κεντρο η μπορει να φανω τυχερος απο τα νοτια προαστια?
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω ιδεα φιλε μου.Οπως ειπα και πριν, αρχικα το ειχα περασει για αστρο.Λογικα, θα βρισκεται παρα πολυ μακρια, και θα ειναι ορατο, απο ολη την Αττικη.
|
|
||||
|
||||
![]()
ειδε κανεις στις 10 30 το βραδυ την παρασκευη 2 γιγιαντια ατια?στο περιστερι τα ειδαμε αλλα δεν ακουσαμε τιποτα στα καναλια τα βλεπαμε για 30 λεπτα!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
IL. Luminel έχεις στα χέρια σου καμία φωτογραφία ή βίντεο??
~*Gp*~ «Γιατί άραγε ενώ δεν με καταλαβαίνει κανένας με συμπαθούν όλοι?» ![]() Albert Einstein "Όσοι ψάχνουν για χρυσό, σκάβουν πολύ και βρίσκουν λίγο" Ηράκλειτος Το όνειρο μου χάρισε τη ζωή, τωρα δεν μου μένει παρά να χαρίσω στη ζωή το όνειρο. "Δεν πρόκειται ποτέ να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς αν δεν έχεις το κουράγιο να χάσεις από τα μάτια σου την ακτή" |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Αλλα αν μας λες αληθεια, πες μας τι ειδες, πως ητανε, κανε περιγραφη παρακαλω, με λεπτομερειες, ακριβειες, τι εκανες εκεινη τι στιγμη, που ησουν, με ποιον, κτλπ. Και αν εχεις βιντεο η/και φωτογραφια-ες θα'τανε τελειο. |
![]() |
|
|