Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Στα ίχνη της Πυθέας > Θρύλοι και παραδόσεις

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-10-07, 01:24
Y1annis Ο χρήστης Y1annis δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή Εμπορικά κέντρα και αστικοί θρύλοι

Το γράφω ως προσωπική εμπειρία άσχετο αν τελικά δεν ήταν από εμένα, αφού δεν ήμουν παρόν. Απλά δεν βρήκα που αλλού να το γράψω, και το πιο σχετικό ήταν εδώ.

Εχθές και σήμερα ξανάκουσα μία ιστορία σχετικά με ένα παιδί που βρέθηκε κατακρεουργημένο σε κάποιο ασανσέρ του Mall στο Μαρούσι.
Επειδή μου φάνηκε λίγο υπερβολικό δεν του έδωσα σημασία μέχρι την στιγμή που το είπα στην γυναίκα μου, η οποία μου είπε πως την Παρασκευή που πήγε εκεί και ενώ μέχρι και τα πάρκινγκ είχε εξαιρετική διάθεση, μόλις μπήκε στο ασανσέρ ένοιωσε πολύ άβολα, είχε μία αίσθηση πανικού, και ήθελε να κάνει εμετό.
Μόλις βγήκε ενώ βελτιώθηκε αμέσως η διάθεση, η αρνητική αίσθηση της παρέμεινε.

Έχει ακούσει κανείς τίποτα σχετικό με το Mall. Δεν θα ρωτούσα αν δεν συνέβαινε αυτό το περιστατικό με την αρνητική διάθεση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-10-07, 03:07
Το avatar του χρήστη karma
karma Ο χρήστης karma δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Y1annis
Το γράφω ως προσωπική εμπειρία άσχετο αν τελικά δεν ήταν από εμένα, αφού δεν ήμουν παρόν. Απλά δεν βρήκα που αλλού να το γράψω, και το πιο σχετικό ήταν εδώ.

Εχθές και σήμερα ξανάκουσα μία ιστορία σχετικά με ένα παιδί που βρέθηκε κατακρεουργημένο σε κάποιο ασανσέρ του Mall στο Μαρούσι.
Επειδή μου φάνηκε λίγο υπερβολικό δεν του έδωσα σημασία μέχρι την στιγμή που το είπα στην γυναίκα μου, η οποία μου είπε πως την Παρασκευή που πήγε εκεί και ενώ μέχρι και τα πάρκινγκ είχε εξαιρετική διάθεση, μόλις μπήκε στο ασανσέρ ένοιωσε πολύ άβολα, είχε μία αίσθηση πανικού, και ήθελε να κάνει εμετό.
Μόλις βγήκε ενώ βελτιώθηκε αμέσως η διάθεση, η αρνητική αίσθηση της παρέμεινε.

Έχει ακούσει κανείς τίποτα σχετικό με το Mall. Δεν θα ρωτούσα αν δεν συνέβαινε αυτό το περιστατικό με την αρνητική διάθεση.
Δεν γνωρίζω γι' αυτό το περιστατικό...

Αλλά μια και δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στη συνάντηση σήμερα (λόγω του κινητού της συντονιστικής ομάδας που δεν απαντούσε ), πήγα μια βόλτα στο Mall. Όταν γύρισα σπίτι, σε λίγη ώρα άρχισα να μην αισθάνομαι καλά και να έχω μία ανεξήγητη τάση για εμετό.

Στο ασανσέρ δεν μπήκα, χρησιμοποίησα τις κυλιόμενες σκάλες. Είμαι, όμως γενικά, ευαίσθητη σε "αρνητικές" ή "παράξενες" δονήσεις, τις οποίες "πιάνω" εύκολα και πολλές φορές όχι συνειδητά. Και τώρα που γράφω δε νιώθω ακόμα καλά...

Αν πράγματι συνέβη κάτι τέτοιο, θα αποκρύφθηκε από μέσα μαζικής ενημέρωσης γιατί θα ήταν μεγάλη ζημιά γι' αυτή την επιχείρηση! Να φανταστείτε ότι για να φθάσω στο πάρκινγκ περίμενα πάνω από μισή ώρα... τ' αυτοκίνητα έκαναν ουρά...

Θα συνέφερε, λοιπόν, να μαθευτεί κάτι τέτοιο;;;;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-10-07, 09:42
aspirin Ο χρήστης aspirin δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Ρε παιδιά όταν πάτε στο Μαλλ λογικό είναι να αισθάνεστε έτσι. Είναι κουραστικό από μόνο του και η πολυκοσμία το κάνε ακόμα περισσότερο. Δεν είναι τυχαίο αυτού του είδους οι αναφορές περι εμετών και αδιαθεσίας. Κάτι άλλο πιο υπερφυσικό συμβαινει?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-10-07, 15:35
Το avatar του χρήστη Grigorios o Ellhn
Grigorios o Ellhn Ο χρήστης Grigorios o Ellhn δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: thessaloniki
Προεπιλογή ----

Το όλο σκηνικό μου ακούγεται σαν ένας ακόμη urban legend....Υπάρχουν άραγε πιο διαφωτιστικές πληροφορίες ώστε να υποστηριχτεί η αλήθεια του συμβάντος?
Παλιά 28-10-07, 20:05
Το avatar του χρήστη TeknonSelinis
TeknonSelinis Ο χρήστης TeknonSelinis δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Παντού και πουθενά
Προεπιλογή

Ψυχολογικά είναι όλα.
Αν σκέφτεσαι οτι φεύγοντας απο το συγκεκριμένο χώρο θα σου δημιουργηθούν πονοκεφάλοι και άσχημες διαθέσεις, το πιθανότερο είναι να σου συμβούν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-10-07, 21:12
Το avatar του χρήστη lifo
lifo Ο χρήστης lifo δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Βόλος
Προεπιλογή

Το Mall είναι ένα ακόμα κέντρο στο οποίο μαζεύετε όλη η κουλτούρα του κατανωλωτισμού. Πράγματι είναι ένα τεράστιο καζάνι. Και απορώ πως πηγαίνουν(μια φορά πήγα και μου πόνεσε το κεφάλι). Δεν είναι εκεί το θέμα. Μπορεί να μην ανήκει και στους αστικούς θρύλους. Η συγκάληψη από ένα μυστικό του γειτονά μας από μια μεγάλη συνωμοσία ή και στην συγκεκριμένη περίπτωση έναν φόνο γίνετε πολύ συχνά. Είναι θέμα μας η παραφυσική πλευρά του συμβάντος. Όταν γίνει κάτι σε έναν χώρο πολύ πιθανών να φορτίζετε ο χώρος αυτός ενεργειακά. Όταν είχα πάει και γω σε έναν τέτοιο χώρο πράγματι είχα περίεργα συναισθήματα και υπήρξαν βέβαια και κάποιοι ήχοι όπως και με είχε ακουμπήσει κάτι αόρατο που μου μούδιασε το χέρι. Δικό μας θέμα είναι πως θα λάβουμε κάτι και πως θα το αξιοποιήσουμε. Ευχαριστώ

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:05.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.