![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά γεια σας.
Γράφω για να σας πω κάτι που είδα δυο φορές μάλιστα τη δεύτερη όχι μόνος (οπότε δεν είμαι τρελλός :Ρ). Λοιπόν και τις δυο φορές του συμβάντος οι συνθήκες ήταν σχεδόν ίδιες και οι οποίες ήταν οι εξής: - Βράδυ - Νεφοσκεπής ουρανός - Και το φως εκινείτω σε περιοχή που φαινομενικά εκτείνεται ο αστερισμός του Ωρίωνα και του Μεγάλου κυνός. Τη μια φορά ήταν 11 και την άλλη φορά 2 το βράδυ. Πως ήταν αυτό το φως: 1. Κινούνταν πολύ γρήγορα (δηλαδή κάλυπτε τη γωνιακή απόσταση 60 μοιρών μέσα σε 1-2 δευτερόλεπτα). 2. Η ένταση του ήταν λίγο μικρότερη από αυτή που έχει η σελήνη όταν τη βλέπουμε πίσω από όχι πολύ πυκνά σύννεφα. 3. Το 'σχήμα' του κινούμενου φωτός ήταν ακαθόριστο, σαν παραμορφωμένος κύκλος. 4. Δεν κινείτω συνεχώς πέρα δώθε. Αλλά μια στο τόσο κάθε ξέρω γω 30 δευτερόλεπτα το έβλεπες να διανύει αυτή την απόσταση στην περιοχή που καλύπτει ο μεγάλος κύων με τον ωρίωνα. Εγώ δε μπορώ να το εξηγήσω με κάποιο τρόπο. Καμιά ιδέα;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η περιγραφή σου ταιριάζει με τη δικιά μου. Την είχα θέσει στο τόπικ για θέαση ούφο.
http://www.metafysiko.gr/forum/showp...9&postcount=25 Μια πιθανή εξήγηση είναι δυνατός προβολεας που φώτιζε τα σύννεφα, αλλά δεν το δικαιολογεί επακριβώς. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου καλημερα, σου ειναι ευκολο να μας πεις σε ποια περιοχη εγινε αυτο?
Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Στα Βριλήσσια τη μια φορά περπατώντας στο δρόμο και την άλλη φορά από το μπαλκόνι κοιτώντας τον ουρανό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου ο λογος που ρωταω ειναι ο εξης:
Πολλες φορες εχουν παρατηρηθει καποια φωτα που υπο συγκεκριμενες γωνιες μπορεις να τα δεις να κανουν τετοιους ελιγμους και να κινουνται με τετοια ταχυτητα. Εχω δει και εγω στην περιοχη της πλακας τετοια φωτα, αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν προκειτε για κατι αλλο περα απο φωτα. Δεν μπορω να το βασισω καπου, ουτε γνωριζω απο που ξεκινανε και τι σκοπο εξυπηρετουν. Ελπιζω να τοποθετηθουν και αλλοι που γνωριζουν περισσοτερα παντως. |
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα είναι ότι κράτησε ώρα και θα μπορούσα κάλιστα να το έχω γράψει σε βίντεο. Αλλά δεν έχω βιντεοκάμερα ούτε φωτ. μηχανή που να δουλέυει καλά το βράδυ. Κρίμα ρε γμτ. Θα είχαμε ντοκουμέντα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πριν χρόνια στον Υμμητό στην Ηλιούπολη προς τα τέλη Αυγούστου κατά τις 11:00 το βράδυ ήμουν με μια παρέα όπου καθόμασταν σε ένα ξέφωτο και μιλήσουμε...Σε κάποια στιγμή γύρισα το κεφάλι μου προς την πλαγιά (σημειώνω ότι σε εκείνη το σημείο δεν υπάρχει πυροσβεστικό φυλάκιο ούτε άνθρωπος μπορεί να σταθεί..)
και είδα μια φωτεινή σφαίρα αιωρούμενη από τη γη.. Το φως ήταν θαμπό σαν να προερχόταν μέσα από ομίχλη... Το περίεργο είναι ότι όσο πλησιάζαμε αυτό μας πλησίαζε όσο απομακρυνόμασταν απομακρυνόταν κι αυτό... Το θέμα είναι ότι το είδαμε 12 άτομα... Βέβαια σαν παιδιά που ήμασταν φύγαμε τρέχοντας.. Αλλά η απορία έμεινε σε όλους μέχρι σήμερα τι μπορεί να ήταν αυτό...
|
|||
|
|||
![]()
menamareL ΑΚΡΙΒΩΣ στο ίδιο σημείο το είδα κ εγώ από το Κορωπί. Ένα αντικείμενο στον ορίζοντα σε σημείο που είναι η Ηλιούπολη και πέρα. Έτσι ακριβώς όπως το λές ήταν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πότε το χες δει εσύ ακριβώς?
Εμένα έχουν περάσει χρόνια νομίζω ήταν το 1999 και μετά απο άλλα συμβάντα που είχαν συμβεί εκεί στο "αγαπητό" μου βουνό δεν έχω ξανα ανάβει ποτέ!! ![]() ![]()
In the end it doesn't even matter... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MenamareL : 09-02-08 στις 18:51 |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ το είδα πρόσφατα. Κανάς μήνας πρέπει να ήταν. Η περιγραφή σου ταιριάζει απόλυτα.
Μήπως θυμάσαι αν είχε κάποια κυκλική κίνηση? |
![]() |
|
|