![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Ανοιξα αυτό το θεμα με σκοπο μια νοητη δημιουργία μιας ομάδας (Χωρίς Ονομα αλλά με σκοπό) όπου θα έχει σκοπό την προσπαθεια καταγραφής καθώς και κατάθεσης φωτό από παλαιά σπιτια (πολλές φορές ίσως περίεργα) και εαν είναι δυνατόν να καταγράψουμε την Ιστορία τους εάν την γνωρίζουμε.... Ο κάθε ένας θα μπορούσε να συμβάλλει σε αυτήν την προσπάθεια.... Ο λόγος που το άνοιξα είναι ότι πολλοί φίλοι έχουν φωτό απο σπίτια και καταθέτουν σποραδικά κάποια στοιχεία μέσα στο ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ..... Καλό θα είναι να μαζευτουν αυτά τα στοιχεία σε ένα τόπικ και γιατί όχι να γίνει αυτό και ανα ΠΟΛΗ.... Η μόνη προυπόθεση θα είναι η κατάθεση φωτό.... Βέβαια τον τελευταίο λόγο θα τον έχουν οι συντονιστές όπου θα μας προσδιορίσουν σε ποιό σημείο θα ανοιξουμε το τόπικ.... Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα, και θα μου άρεσε να συμμετέχω, μιας και πάντα ψάχνω για παλιά εγκαταλειμμένα κτίρια και σπίτια για να τα φωτογραφήσω.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
AVATAR νομιζω η καταληλοτερη κατηγορια που θα μπορουσε να φιλοξενησει ενα τετοιο θεμα ειναι η "Θρυλοι και Παραδοσεις". Καλο θα ηταν οι επιδοξοι φωτογραφοι να εχουν τη δυνατοτητα να συνοδευουν τις φωτογραφιες τους με ενα μικρο "βιογραφικο" των σπιτιων αυτων ετσι ωστε να εχουμε οι υπολοιποι μια πιο ολοκληρωμενη εικονα.
EN TO ΠΑΝ Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου ---------------------------------------- meta Journalist Αγαλματένια Κρίνα Μυθικισμός Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!) |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου καλημέρα σας.
Φίλε beetlejuice ναι έχεις δίκιο θα ανοίξω ένα θέμα εκεί και θα καταθέσω τις πρώτες φωτό... Βέβαια σε όλα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει βογραφικό για όλα τα οικήματα γιατι και οι περιοικοι δεν είναι πολλές φορές πρόθυμοι να δώσουν πληροφορίες. Για χάρη της έρευνας θα πρέπει να βάλουμε και φωτό απο νεότερα κτίσματα που κάποια από αυτα έχουν ενδιαφέρον.. Ευχαριστώ. |
![]() |
|
|