![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον η φωτογραφια αυτη τραβηχτηκε στο ''Ghost house'',οπως ειναι το παρατσουκλι για το μερος αυτο.Ειναι μια μισοκτιστη πολυκατοικια.Δεν ολοκληρωθηκε το κτισιμο,επειδη ακριβως απο κατω ηταν ενα νεκροταφειο και διαμαρτυρηθηκαν οι συγγενεις των νεκρων...ειχε γινει σκανδαλο παλια,αλλα ξεχαστηκε.........Ακομη κι ενας γερος μας ειπε να μιλαμε γι αυτο το μερος απο δω κι απο κει για να μην ξαναδημιουργηθουν φασαριες...
Ο ξαδερφος μου με τους φιλους του παει συχνα εκει.Μια φορα πηγαν εκει και εβγαζαν βιντεο..καταλαθος,χωρις να το καταλαβει αυτος,η καμερα του κινητου του συνεχιζε να βγαζει βιντεο μεχρι που του εφαγε ολη τη μνημη!!!...τελικα αυτος αποθηκευσε αυτες τις δυο παραξενες φωτογραφιες και διεγραψε το υπολοιπο...Αν το προσεξετε καλα φαινεται λες και καποια σκια ανθρωπου πηδαει απο καπου....Στην πραγματικοτητα δεν πηδηξε κανεις απο πουθενα οσο αυτοι ηταν εκει....και επισης οπως φαινεται αλλωστε,δεν ειναι grafiti στον τοιχο....τι λετε να ειναι? |
|
|||
|
|||
![]()
Emena mou fainetai oti einai skia...
To periergo einai oti i lampa fainetai na einai pisw apo to "antikeimeno" pou simainei oti den eprepe na dimiourgeitai skia ekei... Φιλε μου θα παρακαλουσα τα επομενα Posts σου να ειναι στα ελληνικα. Φιλικα, beetlejuice |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Που βρίσκεται αυτό το μέρος;
Η φωτό είναι πολύ μικρή για να βγει ασφαλές συμπέρασμα. Πάντως έχω την εντύπωση ότι ανάμεσα στον τοίχο και στον φωτογράφο παρεμβάλλεται γυαλί; Φαίνεται μια αντανάκλαση δεξιά, πιθανώς από λάμπα στο δρόμο. Δε φαίνεται καλά... |
|
||||
|
||||
![]()
Επισης να προσθεσω οτι απο την μερια που φαινεται να ξεκιναει την "κουρσα" η σκια φαινεται λες και ειναι ενα τατραγωνω πραγμα (ισως τσιμεντενιο) και απο κει φαινεται να περνει φορα και να πηδαει.Δηλαδη ετσι οπως εχεις παραθεση τις φωτος αν δεις πρωτα την δευτερη φωτο και μετα την πρωτη αυτο το συμπερασμα βγαζει.Μπορεις να μου διευκρινισεις τι ειναι αυτο τελικα? Αληθεια που ακριβως βρισκεται το μερος αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
έχεις δίκιο schooligan για την ακρίβεια είναι λες και κάνει κάποιος parkoor ξέρετε τη μόδα που χει βγει που πηδας από ταράτσα σε ταράτσα και απ'ότι εμπόδιο βρεις μπροστα σου...είναι λίγο τρελοι αυτοί...
![]() μήπως δεν τον πήραν χαμπάρι γιατί όπως λες το βίντεο τραβήχτηκε καταλάθος και αυτές οι εικόνες είναι αποσπάσματα του βίντεο..(sorry αν καταλαβα λάθος)..αλήθεια γιατί δεν ανεβάζετε αυτό το στιγμιότυπο μόνο από το βιντεάκι? "Σε πληροφορω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πηδουσε κανεις σε εκεινο το μερος,και συγκεκριμενα σ αυτο το σημειο,επειδη θα προσγειωνοταν σε ενα σωρο απο σκουπιδια" Iσα ίσα που αυτός θα ήταν και ένας λόγος να το κάνει γιατί αυτοί όσο βλέπουν δυσκολο άλμα τόσο επιδιώκουν να το περάσουν. Στο μόνο που δεν θα διαφωνίσω μαζί σου είναι αν μου πεις πως δεν ακουσανε τον παραμικρό θόρυβο.Όπως επίσης και στο αν αυτες οι 2 είναι όντως φωτο και όχι απο βιντεο που τραβήχτηκε καταλάθος γιατι στις φωτο θα κοιτουσε οπότε δεν παιζει να μην τον βλέπανε. Fox_Mulder δεν πρέπει να ναι ανάκλαση απλά πρέπει να ναι λάμπα που φωτίζει το δρόμο και έχει βγει λίγο τραβηγμένη...έτσι μου φανηκε προσωπικα... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Στη φωτογραφία αυτή παρουσιάζεται μία σκιά πάνω στον τοίχο, ακριβώς κάτω από την φιγούρα. Σε αντίθεση με την αμέσως παρακάτω φωτογραφία όπου η σκιά έχει εξαφανιστεί καθώς η φιγούρα έχει μετακινηθεί... (Εάν παρατηρήσετε το έχω κυκλώσει με μώβ χρώμα). ![]() Φυσικά και η φωτογραφία δεν είναι φτιαγμένη από όσο μπορώ να δω. Δεν υπάρχουν εξάλλου τα στοιχεία που θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν ένα τέτοιο φτιάξιμο... Επίσης μία ερώτηση: Τις φωτογραφίες λογικά τις πήρε από το βίντεο καθώς λες. Εξ' όσων γνωρίζω όμως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να γίνει μέσω κινητού οπότε λογικά πέρασε πρώτα το βίντεο μέσα σε κάποιο pc... Εάν είναι έτσι τα πράγματα, γιατί δεν κράτησε ολόκληρο το βίντεο?
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιο παρκουρ dudes
![]() RESPECT |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει λόγος η συγκεκριμένη φωτογραφία να είναι "φτιαγμένη" σε κάποιο πρόγραμμα σχεδίασης και επεξεργασίας εικόνας (όπως π.χ. το Adobe Photoshop που αναφέρθηκε). Πάρθηκε υπό χαμηλό φωτισμό και το μόνο που κινείται στο κάδρο είναι η εν λόγω φιγούρα (όλα τα υπόλοιπα είναι στατικά). Εξαιτίας του ότι υπάρχει χαμηλός φωτισμός, η φωτογραφική μηχανή (ακόμα και αν είναι ενσωματωμένη σε κινητό) έμεινε περισσότερη ώρα "ανοιχτή" (εκατοστά του δευτερολέπτου αρκούν), με αποτέλεσμα οτιδήποτε βρισκόταν σε κίνηση να καταγραφεί θολό. Δεν έχει σημασία αν το background φαίνεται καθαρό, μιας και η στατικότητα του το απέτρεψε από το να θολώσει.
Ως προς το περιεχόμενο τώρα της φωτογραφίας, δεν υπάρχει κανενός είδους στοιχείο που να συνηγορεί σε κάποιο συμπέρασμα περί φωτογράφησης οτιδήποτε παραφυσικού. Η φιγούρα, αν και θολή, μοιάζει υπερβολικά με άνθρωπο και μάλιστα χάρη στις δύο συνεχόμενες φωτογραφίες είναι σχεδόν ξεκάθαρη η κίνηση που ακολουθεί. Το συμπέρασμα που ένας μέσος θεατής μπορεί να βγάλει βλέποντας τις δύο αυτές φωτογραφίες είναι αυτό ενός ανθρώπου που πηδάει από ένα υπερυψωμένο πλάτωμα σε ένα χαμηλότερο επίπεδο. Τα στοιχεία που δικαιολογούν ένα τέτοιο συμπέρασμα παρά είναι πολλά (συνθήκες φωτογράφησης, ύπαρξη δύο φωτογραφιών, φωτογραφίες αρκετά καθαρές για την αναγνώριση ανθρώπινης φιγούρας, κ.λπ.), ενώ τα αντίστοιχα που να υποστηρίζουν κάτι παραφυσικό παρά είναι λίγα. Φίλε ~*WiLdChILD*~, η παρουσίαση μίας κατά τ' άλλα φυσιολογικής φωτογραφίας και η δήλωση ενός άγνωστου ανθρώπου ότι "αυτό που φωτογράφισα δεν είναι άνθρωπος" νομίζω ότι παραείναι αδύναμη ώστε να αμφιβάλλουμε καν περί του φυσιολογικού της φωτογραφίας, δίχως να σε γνωρίζω και να έχω κάτι προσωπικό μαζί σου φυσικά. Ελπίζω να καταλαβαίνεις. Εδώ και δεκαετίες, πλήθος ανθρώπων έχουν παρουσιάσει φωτογραφίες/ αποδείξεις ύπαρξης παραφυσικών φαινομένων, από απλούς ανθρώπους έως καταρτισμένους επιστήμονες. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών στηρίζονται σε προσωπικές δηλώσεις και όχι σε "αποδείξεις" αντικειμενικής αποδοχής. Και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε η μόνη οδός για να αποδεχθείς την πιθανότητα ύπαρξης κάτι παραφυσικού στην εκάστοτε φωτογραφία είναι να εμπιστευτείς την αξιοπιστία αυτού που πραγματοποιεί τις σχετικές δηλώσεις. Αρκετοί επιστήμονες με αναγνωρισμένη αξιοπιστία και αδιαμφισβήτητη καριέρα σε πιο συμβατά επιστημονικά πεδία δεν κατάφεραν να στηρίξουν τέτοιες θεωρίες με προσωπικές τους δηλώσεις, κάτι που προσωπικά πιστεύω δεν έπρεπε καν να επιδιώξουν εξ αρχής. Είναι σίγουρα θεμιτό να ξεδιπλώνουμε τις σκέψεις μας και να ωθούμαστε σε φιλοσοφικές συζητήσεις περί θανάτου και ύπαρξης παραφυσικών φαινομένων, όμως ας προσπαθήσουμε να μην εστιάζουμε γύρω από τέτοιου είδους "αποδείξεις" γιατί περιορίζουμε τη συζήτηση και εστιάζουμε σε λανθασμένα -κατά την προσωπική μου άποψη- και αμφιλεγόμενα σημεία. Φιλικά, Νίκος.
Σόλον Αίμωνας Εαυτού "Αυτός που το πρόσωπο του δεν αναδίνει φως, δεν θα γίνει ποτέ άστρο.." Μέλος της Gateway Team Γενική αρχισυνταξία www.metafysiko.gr και www.explorers.gr Ιδρυτικό μέλος "Κοινότητας Αναζήτησης Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης" Προσωπικό site: nkoumartzis.metafysiko.gr |
|
||||
|
||||
![]()
εγω τωρς ειδα τις φοτο. τι να σου πω..? μοιαζει με καποιον που κανει parkour... :P
|