![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ.
Ολοκληρώθηκε πια, όπως θα διαπιστώσατε, το διήγημά μου που έγραψα σε συνεργασία με το μέλος Aggelikhkvn με τίτλο "Ο μυστηριώδης χαμός της Αρετής". Σ' αυτό το σημείο θα θέλαμε όσοι θέλετε να γράψετε τις απόψεις σας για το έργο μας , να ασκήσετε την κριτική σας και να συζητήσετε μαζί μας οτιδήποτε θέλετε σχετικά με το έργο μας. Περιμένουμε τις απαντήσεις σας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
* Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο· καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο· το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Καζαντζάκης. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fantasy : 10-01-12 στις 13:40 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν σας άρεσε και ντρέπεστε να μου το γράψετε; Μην ντρέπεστε είμαι έτοιμη για κάθε είδους κριτική. Αν σας άρεσε θα ήθελα να το γγωρίζω για να δω τι απήχηση έχει. Αν όμως δεν σας άρεσε πάλι θα ήθελα να το γνωρίζω.
|
||||
|
||||
![]()
ΒΡΗΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΧΕΣΗ Μ ΑΥΤΟ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lana : 20-01-12 στις 23:06 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
εχεις πλουσια φαντασια και μια χαρα τα καταφερνεις και χωρις εμενα απλα εσυ μου εδωσες την ευχαριστηση να συμμετεχω κα σε ευχαριστω γι αυτο ουτε το χα φανταστει στο πιο τρελο μου ονειρο να κανουμε κατι συγγαφικο σαν ομαδα και ελπιζω να αρεσει σε οσους το διβασαν η πλοκη και ο διαφορετικος τροπος γραφης
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο σαν το αλλο που εγραψες fantasy.
Μου αρεσε πολυ το τελος. Και τα 2 σου εργα τελειωνουν με εναν ερωτα. Ωραια συνεργασια σε αυτο το εργο με την aggelikhkvn. Πολυ καλη δουλεια ευγε!!!
Έν όρει τών Αμώμων ώσπερ ήλιος έλαμψας, καί μαρτυρικώς, θεοφόρε, πρός Θεόν έξεδήμησας, βαρβάρων υποστάς επιδρομάς, Εφραίμ Μεγαλομάρτυς τού Χριστού, διά τούτο αναβλύζεις χάριν αεί, τοίς ευλαβώς βοώσί σοι, δόξα τώ δεδωκότι σοι ισχύν, δόξα τώ σέ θαυμαστώσαντι, δόξα τώ ενεργούντι διά σού, πάσιν ιάματα. |
![]() |
|
|