![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε λίγες ώρες πρέπει να σηκωθώ, οπότε δεν είχα χρόνο να διαβάσω λεπτομερώς όλα όσα γράψατε για αυτό συχωρέστε με. Θα επανέλθω σε λίγο καιρό, αλλά επειδή πήρε κάπου το μάτι μου για τους κάδους ανακύκλωσης. Νομίζω ότι ανέφερε ο Puck ότι δεν έχει. Εγώ, έχω έξω από το σπίτι μου. Κάνω διαλογή τα σκουπίδια μου και τα πετάω εκεί που πρέπει. Μπορείς να μου πεις που πάνε αυτά τα σκουπίδια; Γιατί έχει πάρει το αφτί μου τελικά ότι και οι κάδοι, μαλακία είναι και τελικά, απλά καταλήγουν στην χωματερή μαζί με όλα τα άλλα.
Όσο για αυτό που λέει ο φίλος Mordiel για το «ποιος είναι αυτός ο μικρός; είναι αγόρι ή κορίτσι; από πού μπορεί να είναι; είναι δικά του αυτά που λέει ή μήπως του τα είπανε άλλοι; και που μπορεί να είναι ο χώρος όπου στέκεται και τα λέει; λειτουργεί μόνος ή μήπως είναι και άλλοι από πίσω; και αν ναι πόσοι είναι; μήπως βρίσκεται και κάποια κυβερνητική υπηρεσία από πίσω ...ή καμία τρομοκρατική οργάνωση πιο πιθανόν …αίρεση … εξωγήινοι …εσωγήινοι; τι είδους παιδιά θα είναι οι επόμενες γενιές; τι θα γίνει με τους ενήλικες; είναι ερασιτεχνικό το βίντεο ή επαγγελματικό;; κλπ κλπ κλπ… Και όσο αφορά το τι πραγματικά συμβαίνει με την κατάσταση γύρω, εκεί έχουμε χάσει την μπάλα όλος διόλου. Αυτό συμβαίνει με πάρα πολλά θέματα. Γι’ αυτό πάνε όλα στα τσακίδια σε αυτό τον κόσμο.» είναι λογικό να γίνουν όλα αυτά αφού το θέμα που ανοίχτηκε είναι σε θεματολογία Συνωμοσιολογία-Παγκοσμιοποίηση-Γεωπολιτική και όχι οικολογία. Να πω επίσης σαν απάντηση στον Puck ότι έχει δίκιο σε πολλά που λέει, αλλά δεν προλαβαίνω αυτή την στιγμή να αριθμήσω, αλλά να του θυμίσω ότι είναι επιλογή μου να κάνω κάποια πράγματα και θα τα κάνω έτσι κι αλλιώς και τα κάνω εδώ και πολλά χρόνια. Το ύφος αυτού του βίντεο με εκνεύρισε. Θα τα πούμε σύντομα. Εάν όχι… δεν θα τα ξαναπούμε ποτέ. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|