![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητά μέλη του Μεταφυσικού σας καλησπερίζω. Είμαι ένα από τα σχετικά νέα μέλη και από τα πιο φανατικά θα μπορούσα να πώ. Αρκετό καιρό τώρα παρακολουθώ συζητήσεις χωρίς να συμμετέχω σε αυτές. Όμως κάποια γεγονότα τον τελευταίο καιρό με έκαναν να γράψω αυτές τις γραμμές. Όπως θα υποπτεύεστε από τον τίτλο που έδωσα σε αυτό το κείμενο πρόκειται για αυτές τις περίεργες και σκοτεινές σκιές.
Πριν μερικούς μήνες (1-2) πρωτοεμφανίστηκαν και ο πρώτος που τις είδε ήταν η μητέρα μου. Ας πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή. Ένα βράδυ καθόμασταν με την μητέρα μου στο κρεβάτι του δωματίου μου και βλέπαμε μια ταινία στην TV. Κάποια στιγμή λοιπόν, αποκοιμηθήκαμε και οι δυο στο κρεβάτι. Κάποια στιγμή η μητέρα μου γύρω στις 4 τα ξημερώματα ακούει τον υπολογιστή μου να κάνει τον θόρυβο όταν αυτός κλείνει. Τον χαρακτηριστικό ήχο που όλοι ακούμε κάθε φορά που ανοίγουμε και κλείνουμε τον υπολογιστή μας. Σηκώνεται και τότε ξαφνικά βλέπει μια φιγούρα να βγαίνει γρήγορα από το δωμάτιο αφήνοντας πίσω του ήχους από βήματα. Πετάγεται λοιπόν η μητέρα μου από το κρεβάτι νομίζοντας ότι είναι ο μικρός μου αδερφός (θα γίνει 5 χρονών τον Ιούλιο). Όπως καταλαβαίνετε το ύψος την σκιάς αυτής δεν ξεπερνούσε σε ύψος ένα 5χρωνο παιδί. Πηγαίνοντας λοιπόν προς το σαλόνι, προς τα εκεί που ακούστηκαν και τα βήματα, περιμένοντας να δει τον αδερφό μου στον καναπέ έχοντας ανοίξει την τηλεόραση, όπως συνήθως θα έκανε. Όμως η μητέρα μου έντρομη είδε το σκοτεινό σαλόνι χωρίς κανέναν μέσα!! Άναψε τα φώτα και έλεγξε τις πόρτες αν είχαν παραβιαστεί, όμως τίποτα. Εκείνο το βράδυ έμεινε ξύπνια και το πρωί δεν μου είπε τίποτα, εγώ το έμαθα 2 μέρες μετά αφού όπως μου είπε δεν ήθελε να με τρομάξει. Η αλήθεια είναι ότι δεν την πίστεψα και νόμιζα ότι ίσως το είχε δει στον ύπνο της. Όμως έπαψα να το πιστεύω όταν κάποιες μέρες μετά ένα πρωί ξύπνησα ακούγοντας και βλέποντας μια φιγούρα λίγο πιο ψηλή να κατευθύνετε πάλι προς το σαλόνι. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι δεν ήταν ούτε η μητέρα μου ούτε ο αδερφός μου! Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα λίγο αλλά δεν ήθελα να το αφήσω να με επηρεάσει μιας και μένω αρκετά βράδια μόνη μου επειδή η μητέρα μου δουλεύει κάποιες φορές μέχρι αργά. Έτσι λοιπόν άφησα να ξεχαστεί. Όμως πρόσφατα επειδή είχα ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου φώναξα έναν τεχνικό στο σπίτι. Εκεί που μιλάγαμε λοιπόν και λέγαμε διάφορα περί υπολογιστών τον ρώτησα αν γίνεται να ανοίξει ο υπολογιστής από μόνος του, (δεν ξέρω λόγω τάσης του ρεύματος( ; ) ή κάτι άλλο) και εκείνος μου απάντησε πως όχι. Τότε σε στιλ αστείου του είπα το περιστατικό με την μητέρα μου και τότε εκείνος μου είπε: <<Α! και η ξαδέρφη μου το έπαθε αυτό. Ένα βράδυ είδε στο δωμάτιό της μια φιγούρα (σκιά) και της είπε καληνύχτα αφού νόμιζε πως ήταν ο πατέρας της. Αυτός όμως κοιμόταν>>!!!!! Δεν μπορείτε πως κοιταχτήκαμε εγώ και η μητέρα μου. Από τότε δεν έχω ξαναδεί κάτι. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και σε εσάς?? Έχετε ιδέα τί είναι αυτές οι σκοτεινές και αινιγματικές φιγούρες? Αυτή τη στιγμή νιώθω πραγματικά περίεργα που γράφω γι αυτό φοβούμενη ότι μπορεί να με κοροϊδέψετε αλλά δεν μπορώ να απευθυνθώ αλλού (αν και δεν πιστεύω ότι θα δεχτώ τέτοια αντιμετώπιση). Συγνώμη αν σας κούρασα. Περιμένω απόψεις και γνώμες.
~*Gp*~ «Γιατί άραγε ενώ δεν με καταλαβαίνει κανένας με συμπαθούν όλοι?» ![]() Albert Einstein "Όσοι ψάχνουν για χρυσό, σκάβουν πολύ και βρίσκουν λίγο" Ηράκλειτος Το όνειρο μου χάρισε τη ζωή, τωρα δεν μου μένει παρά να χαρίσω στη ζωή το όνειρο. "Δεν πρόκειται ποτέ να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς αν δεν έχεις το κουράγιο να χάσεις από τα μάτια σου την ακτή" |
|
|