Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Προσωπικές Εμπειρίες

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-05-07, 12:13
Το avatar του χρήστη 5οος Αγγελος
5οος Αγγελος Ο χρήστης 5οος Αγγελος δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Προεπιλογή Ποιος σου εβγαλε το ματι ο αδερφος γι αυτο ειναι και βαθυ...

Καλημέρα σε όλους

Δεν ξερώ αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα που έχω επιλέξει αν ναι οι συντονιστές ας το τοποθετήσουν εκεί που πρέπει.

Είμαι μοναχοπαίδι ο πατέρας μου πέθανε πριν 2 χρονιά ξαφνικά...Πως μπορεί να αλλάξει η ζωή σου από μια στιγμή στην άλλη μέσα σε 1 λεπτό άλλαξε η ζωή μου η όψη και η ιδέα για την ζωή και το θάνατο.

Μένω σε μια πολυκατοικία με τους συγγενείς (όλοι αδέρφια του πατερά μου 3 στο σύνολο) και με την μητέρα μου. Παντα υπήρχε μια έριδα μεταξύ μας αλλά λόγω του πατερά μου οι σχέσεις μας ήταν ας πούμε από τυπικές έως λίαν καλώς.
Όταν πέθανε ο πολυ αγαπημενος αδερφός τους άρχισε η αντιστροφή μέτρηση:
10.Στην κηδεία του κανονίζουν τα πάντα χωρίς να ρωτήσουν ποσό υψηλό θα είναι το ποσό και αν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να το καλύψουμε.
9.Η κηδεία πάει 4500€ και αναγκάζομαι να δανειστώ από φίλους και να πάρω δάνειο για να καλύψω τα έξοδα κι εκείνοι ούτε κουβέντα.
8.Τα μόνα έσοδα που είχαμε ήταν ο μισθός μου και μια μικρή σύνταξη της μητέρας μου και κανείς δεν νοιάστηκε αν έχουμε να ανταπεξέλθουμε στα τεραστία έξοδα που είχαμε ( 30000€ χρέος εκτός της κηδείας)
7.Ποτε κανείς δεν χτύπησε την πόρτα να μας πει το πιο απλό, είστε καλά?
6.Οταν ποτέ χτύπαγε η πόρτα το μονό που άκουγε η μητέρα μου ήταν ότι οι τράπεζες θα μας πάρουν το σπίτι από τα χρέη που έχουμε
5.Τα πρώτα μας Χριστούγεννα τα περάσαμε μονοί μας με την μητέρα μου κανείς δεν ορθέ να μας καλέσει για παρέα όπως και τα δευτέρα
4.Το πρώτο μας Πάσχα φύγανε όλοι για διακοπές (ποτέ δεν το είχαν κάνει) και μας έδωσαν και εντολή να τους προσέχουμε το σπίτι όπως και φέτος
3.Ηρθαν σπίτι μου και κατηγόρησαν τη μητέρα μου ότι επειδή έκανε ατασθαλίες ο πατέρας μου εκείνη έφταιγε και γιατί? γιατί ήταν άρρωστη γι' αυτό έφταιγε το ότι ο πατέρας μου ήταν ανάπηρος και τον παντρεύτηκε δεν το αναγνωρίσαν...
2.Εχω το αυτοκίνητο του πατερά μου το οποίο έχει αναπηρικές πινακίδες και θέλω να το πουλήσω αλλά επειδή χρειάζεται διαδικασία την οποία δεν την έχω κάνει το έχω παρκαρισμένο έξω από την πολυκατοικία στην θέση που πάντα το έβαζε αλλά επειδή τους "εμποδίζει" θέλουν να το διώξω, έχω πει ότι θα το δώσω στον ένα από τους θειους μου μόνο που τώρα δεν θα το κάνω μιας και σήμερα μου φέρανε την αστυνομία, η αιτιολογία της αστυνομίας είναι ότι το αυτοκίνητο πρέπει να πουληθεί αλλιώς θα το πάρει ο δήμος(το αυτοκίνητο είναι σε καλή κατάσταση δεν εμποδίζει κανέναν γείτονα είναι στην δική μου μεριά είναι σκεπασμένο και ποτέ μα ποτέ δεν έχω ακούσει παραπονά από γείτονες αλλά και ποτέ δεν έχω δει την αστυνομία δημοτική και μη να περνάει από την γειτονιά μου).Αποφάσισα ότι θα το δώσω δωρεά σε κάποιον ανάπηρο ο οποίος ούτε την οικονομική δυνατότητα έχει για αμάξι αλλά ούτε και την ευχέρεια να κινηθεί.
1.Ηρθε ο ένας από τους αδερφούς του πατερά μου και ζήτησε το λόγω από την μητέρα μου γιατί δεν πάει στο νεκροταφείο γιατί δεν του ανάβει το καντήλι συν ότι το σπίτι στο οποίο μένουμε μας κάνουν χάρη ότι είναι του αδερφού τους και είμαστε και υποχρεωμένοι για αυτό...υποχρεωμένοι και χάρη κάνουμε σε ποιον ?σε αυτούς...

Δεν έχω αδέρφια αλλά έχω συγγενείς...Τους φίλους μπορούμε να τους διαλέξουμε τους συγγενείς δυστυχώς όχι...

Ποιος σου έβγαλε το μάτι ο αδερφός γι αυτό είναι και βαθύ
και ο πέμπτος άγγελος άδειασε την φιάλη του στον θρόνο του θηρίου και σκοτώθηκε η βασιλεία του και οι οπαδοί του δάγκασαν τις γλώσσες τους από τον πόνο και βλασφήμησαν τον Θεό για τους πόνους που είχαν και δεν μετανόησαν για τα έργα τους.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:44.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.