![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι skeptic,
Δεν νομίζω ότι αυτές οι συσκευές μπορούν να θεωρηθούν μηχανές αντιβαρύτητας. Για αρχή είνα λάθος όλη η ερμηνεία της λέξης. Μία συσκευή αντιβαρύτητας θα είναι κάτι, που θα παράγει κάτι, που θα πάει κόντρα στην βαρύτητα. Τόσο γενικά. Τόσο ειδικά. ¶ρα και το αεροσκάφος και το ελικόπτερο και το μπαλόνι αυτό κάνουν... Είναι μηχανές αντιβαρύτητας. Από εκεί και πέρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα. Σίγουρα τα ΑΤΙΑ δεν πετάνε με γνωστά μέσα (ή μήπως όχι;; ![]() Εάν πάρουμε όμως ένα προς ένα τα επιτεύγματα των ανθρώπων θα δούμε πως υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ πατέντες που αναφέρονται σε αυτό. Από τα καθαρόαιμα ιονόπτερα μέχρι και την ιοντική τάση... Είναι ωραίες οι πλάκες του εργαστηρίου, αλλά μόλις πας να τα εφαρμόσεις σε πραγματική κλίμακα αλλάζουν όλα - γιατί; Το σκάφος πρώτον δεν έχει ιδανικές συνθήκες του εργαστηρίου, δεύτερον η ενέργεια που χρειάζεται είναι εκθετική σε σχέση με το βάρος του σκάφους και τρίτον γιατί δεν υπάρχουν τα χρήματα. Είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι οι μεγάλες δυνάμεις έχουν κατασκευάσει οχήματα με βάση την ιοντική τάση - δεν είναι δύσκολο όταν πέσουν τα χρήματα. Όμως είμαι και από αυτούς που υποστηρίζουν ότι δεν είναι λογικό οι εξωγήινοι να είναι τόσο πίσω στην τεχνολογία και να μας κουβαλούνται με οχήματα τα οποία εμείς μπορούμε να τα έχουμε σε 50 χρόνια το πολύ....