Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Η κοινότητα του Μεταφυσικού > Άλλες ομάδες

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-12-07, 03:57
Fox_Mulder Ο χρήστης Fox_Mulder δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή Κάλεσμα για νέα ομάδα στο χώρο!

Καλημέρα σε όλους και καλές γιορτές,

Ασχολούμαι με το μεταφυσικό και το ανεξήγητο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και θα ήθελα να ανακοινωσω την πρόθεση μου για τη δημιουργία μιας ομάδας έρευνας που θα αποτελέσει την αφετηρία για κάτι καλό. Είμαι αισιόδοξος γιατί διάθεση υπάρχει, όπως και όρεξη για δουλειά και "μεράκι".

Ζητάω άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα, από όλη την Ελλάδα, για να κάνουμε πράξη κάποιες από τις ιδέες που πιθανόν να έχουμε. Το μοναδικό που θέτω ως προυπόθεση είναι απλώς η όρεξη για δουλειά και η εκδήλωση ενδιαφέροντος. Στόχος είναι να μαζευτεί ένας ικανός αριθμός ατόμων και να οργανωθούμε σιγά σιγά, με δημοκρατικές διαδικασίες και ανοιχτό μυαλό, για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα συνεργαστεί με τις υπάρχουσες στο χώρο και θα προσφέρει κάτι αξιόλογο. Δεν τρέφουμε αυταπάτες μεγαλείων, ούτε χτίζουμε τον Πύργο της Βαβέλ. Απλώς ζητάω άτομα που αγαπάνε το μυστήριο και θέλουν να ασχοληθούν με αυτό ενεργά.

Είμαι ρεαλιστής και γνωρίζω ότι οι περισσότεροι εργάζονται η σπουδάζουν κτλ οπότε θα ήθελα να τονίσω ότι οι απαιτήσεις δε θα είναι υπερβολικές. Δείτε το σαν ένα χόμπυ, σαν μια κοινή προσπάθεια μιας παρέας που χτίζει κάτι σιγά σιγά.

Όσοι ενδιαφέρονται ας απαντήσουν και να δώσουν ένα mail επικοινωνίας και δυό λόγια για τον τομέα που ειδικεύονται, αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο. Επίσης δεν είναι απαραίτητη η "προυπηρεσία" στο χώρο, απλώς να υπάρχει θέληση για να προσφέρουν και μια στοιχειώδη ικανότητα ανάπτυξης του λόγου.

Ευχαριστώ πολύ το metafysiko.gr για τη φιλοξενία.

Ελπίζω το κάλεσμα μου να έχει ανταπόκριση.

Σας ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:19.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.