![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή την εποχή του Ταύρου και του Κριού και του ιχθύος ποιοι θεοί ή μεσσίες ήρθαν;
Εγώ πάντως τείνω να πιστεύω πως κανένας προφήτης δεν είπε και τίποτα σπουδαίο.. όλοι βγήκαν λάθος. Το μονο που κατάφεραν είναι να καταλάβουν ότι ο κόσμος μας κάνει κύκλους καταστροφής.. οι οποιοι κάποια στιγμή ενδεχομένως θα αφανίσουν τα πάντα στον πλανήτη μαζί και εμάς τους ιδιους.. φυσικά αν γίνει κάτι τέτοιο κανεις δεν θα είναι εδώ να πει όντως δίκιο είχε ο προφήτης.. Συζητούσα με ένα φίλο για μια γραμμή που είχε διαβάσει στην καινή διαθήκη.. όπου έλεγε περιληπτικά: Δυο πουλια θα πέσουν στην πόρνη πόλη. Και ο φίλος αμέσως το μετέφρασε ως το γνωστό 9/11.. ’ποψη μου? Εντελώς τυχαίο πρώτον και μάλιστα με φανταστική μετάφραση σύμφωνα με το τι συμβαίνει σήμερα. Αναρωτιέμαι για πιο λόγο να τους πιστέψω όταν δυο τρεις "μεταφορολογιες" τους τείνουν να συμβαδίσουν και με τη βοήθεια της φαντασίας στη μετάφραση με γεγονότα του σήμερα.. τη στιγμή μάλιστα που συμβαίνουν απεριόριστου αριθμού γεγονότα σήμερα που μας φέρνουν ένα βήμα πιο μπροστά στις εξελίξεις.. Ωραία ένα τρομοκρατικό χτύπημα και μάλιστα το οποιο συνωμοσιολογικά να το δω.. ήταν εκ των έσω και όχι εκ των "τρομοκρατών". Που εγώ ο άξεστος το μεταφράζω ως.. πήραν το ευαγγέλιο και άρχισαν να ψάχνουν τι προφητεία θα πραγματοποιήσουν.. Το 2012 ακούγεται πολύ, όπως και το 2011 όμως.. φυσικά αν πάρουμε κάνα δυο προφητείες ακόμα, θα γεμίσουμε με τέλη έως το 15.. e ανάθεμα αν δεν συμβεί κάτι μέχρι το 2015.. τότε τι θα λέμε; Είχε δίκιο ο προφήτης η όχι; Ο Νοστράδαμος ως προφήτης έπεσε μέσα σε πολλά. Θανάτους βασιλέων, παγκοσμιους πολέμους κτλ. Τις τελευταίες δεκαετίες όμως έπεσε εντελώς έξω. Γιατί υπάρχει αυτή η περιοδικότητα? μήπως είναι προφήτες του όσο κάτσει η φαντασία και μετά δε βαριέσαι; (και αυτός δεν είχε σκοπιμότητες ούτε κέρδος για αυτά που έλεγε..) Θυμάμαι μικρό 90-93 με είχε πιάσει ένας "διαβασμένος" και μου έλεγε για τους EL που θα έρθουν και θα μας κάνουν όλους μεγάλα αλάνια.. και θυμάμαι συγκεκριμένα τη φράση που είχε ξεστομίσει.. Μη φοβάσαι τίποτα! σα να έλεγε κοιμήσου είμαστε κατοχυρωμένοι.
"Knowledge speaks, but wisdom listens." (Jimi Hendrix) Για αυτούς που με ξέρουν... Γεώργιος Σαββίδης! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 08-01-08 στις 16:53 |
|
|