![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα κι απο μενα! Ειμαι σχετικα καινουριος στο forum αυτο, αλλα μ'αρεσει πολυ να διαβαζω τα αρθρα του, κυριως τις προσωπικες εμπειριες των υπολοιπων μελων. Τις βρισκω εξαιρετικα ενδιαφερουσες! Για να μην μακρυγορω, περναω στο προκειμενο:
Λιγο πιο κατω απο το σπιτι μου, υπαρχει ενα παλιο ακατοικητο, το οποιο χρονια τωρα ρημαζει και μαλιστα πριν μερικα χρονια ειχαν ακουστει μαρτυριες για παρουσια ναρκομανων που επαιρναν εκει τη δοση τους... Ωστοσο εγω δεν επιβεβαιωνω τιποτα τετοιο... Πριν απο μερικα βραδια περνοντας απο εξω, αποφασισα να το φωτογραφισω με το κινητο μου (2 megapixels). Παρατηρώντας την φωτογραφια μετα, διαπιστωσα οτι εβλεπα κατι περιεργο στο αριστερο παραθυρο του σπιτιου. Μοιαζει με μια φιγουρα που, ας πουμε, "κρυφοκοιταει" προς τα εξω. Φυσικα, κατα τη διαρκεια της φωτογραφησης, αλλα και μετα, δεν αντιληφθηκα την παρουσια κανενος στο παραθυρο αυτο. Στην προσπαθεια να εξηγησω τι μπορει να συμβαινει, υπεθεσα οτι ισως ηταν καποια σκια που προκληθηκε απο το φως που υπαρχει απο εναν στυλο της ΔΕΗ λιγα μετρα πιο πισω απο το σπιτι. Για να το εξακριβωσω αυτο, ξαναπηγα την επομενη νυχτα και πλησιασα κοντα στο παραθυρο για να δω τι σκιες δημιουργουνται απο την παρουσια του συγκεκριμενου στυλου. Ωστοσο, δεν παρατηρησα καποια σκια στο συγκεκριμενο σημειο ουτε καποιο αντικειμενο (π.χ. καποιο ξυλο ή καποια κολωνα) που να κρεμεται απο την οροφη ή τον τοιχο του σπιτιου. Βεβαια, το κακο της υποθεσης ειναι οτι η φωτογραφια ειναι σχετικα κακη ποιοτικά (απο κινητο γαρ...) και δεν ξερω κατα ποσο ειναι δυνατο να επεξεργαστει ή να αναλυθει. Συνοψιζοντας, θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με το τι βλεπετε ακριβως στο αριστερο παραθυρο του σπιτιου. Τι θα μπορουσε να προκαλεσει αυτη την οπτικη ανωμαλια (αν βεβαια προκειται για ανωμαλια και οχι για κατι αλλο... ![]() Ευχαριστω για την προσοχη σας!!! Υ.Γ. Αναγκαστηκα να μικρυνω πολυ το μεγεθος της φωτογραφιας, γιατι δεν μου επετρεψε το forum να ειναι πανω απο 100 kb... Αν υπαρχει τροπος να ανεβαζω ολοκληρες τις φωτογραφιες χωρις προβλημα, θα ηθελα να μου τον πειτε. Ευχαριστω! |
|
|