Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Στα ίχνη της Πυθέας > Θρύλοι και παραδόσεις

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-09-08, 15:46
Το avatar του χρήστη Ophelia
Ophelia Ο χρήστης Ophelia δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Milky Way
Προεπιλογή Λόφος Γορίτσας

Δεν ήξερα που ακριβώς να ανοίξω αυτό το θέμα...
Ας το βάλουν οι συντονιστές όπου ταιριάζει καλύτερα...

Έχω αρχίσει τελευταία να ακούω πολλά για παράξενες ιστορίες σχετικά με διάφορες τοποθεσίες στο νομό Μαγνησίας.
Μια τοποθεσία που έχω ακούσει να αναφέρεται αρκετά (εκτός του σπιτιού στα Λεχώνια για το οποίο υπάρχει ξεχωριστό thread) είναι ο Λόφος Γορίτσας, ο οποίος βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη του Βόλου προς τη μεριά της Αγριάς.
Κάνοντας μια μικρή περιήγηση στο internet βρήκα ενδιαφέρουσες αναφορές σχετικά με ένα αρχαίο κτίσμα που βρίσκεται στην πλευρά του λόφου όπου γίνονται οι εργασίες της τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ (δυστυχώς πολύ κοντά στα αρχαία!)...
Από αεροφωτογραφίες που βρήκα στο διαδίκτυο, αλλά και από αναφορές ατόμων που μένουν στην περιοχή, μπορεί να δει κανείς οτι το αρχαίο αυτό κτίσμα (το οποίο λέγετε οτι ήτανε η αρχαία πόλη της οποίας το όνομα δεν γνωρίζουμε και η οποία υπολογίζεται οτι χτίστηκε γύρο στο 316 π.Χ.) είναι χτισμένο σε σχήμα του ανάποδου 'Ε'.

Μιας και δεν είμαι απο την περιοχή, θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κανείς κάτι σχετικό ή αν έχει ακούσει κάτι για αυτό το αρχαίο κτίσμα.
Το έχει επισκεφτεί κανείς?

(την φωτογραφία την βρήκα εδώ )

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:55.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.