Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Προσωπικές Εμπειρίες

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-11-08, 11:35
Το avatar του χρήστη ELPINIKI
ELPINIKI Ο χρήστης ELPINIKI δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Γεια σου ρε Ελπινικη με τα ωραια σου.
Ειτε προκειται για sleep paralysis,ενα φαινομενο βεβαια αρκετα αμφιλεγομενο στον ιατρικο χωρο που αντιμετωπιζεται με αρκετο σκεπτικισμο ειτε για μια απλη κριση πανικου.
Ολοι οι ανθρωποι καποια στιγμη στην ζωη τους θα βιωσουν καποιες κρισεις πανικου.
Επισης εχω κολλητο φιλο εναν κορυφαιο ψυχιατρο της ελλαδας,πολυ γνωστο και διευθυντη μεγαλου νοσοκομειου και μου λεει συχνα για τετοια περιστατικα.
Παιδια δεν αμφισβητω την μορα αλλα προτιμω να πονταρω στην panic attack.
Γεια σου και εσενα!
ξερεις, το θεμα δεν ειναι να μπεις να γραψεις κατι που θεωρεις ως μεταφυσικη εμπειρια και απλα μετα να εξαφανιστεις...
δεν ξερω αν με καταλαβαινεις...συνηθως δεν αναγνωριζουμε οτι μπορει να μας συμβαινει κατι λ.χ. εντελως ψυχοσωματικο αλλα εμεις προσπαθουμε να του αποδωσουμε "μεταφυσικη σημασια", την ειχα πατησει και εγω ετσι...
για ενα διαστημα 6 μηνων, μπορει και παραπανω, υπεφερα απο προσβολες πανικου που ομως πιστευα οτι ηταν κακη ενεργεια - ματι το οποιο με επηρεαζε σε σημειο που να τηλεφωνω συχνα καθε τρεις μερες για να με ξεματιαζουν...το αστειο ηταν οτι γινομουν καλα μετα το τηλεφωνημα... ημουν σιγουρη οτι ηταν ματι, ρωτησα ομως την ψυχολογο της σχολης μου και αφου μου εκανε καποιες ερωτησεις μου ειπε την δικη της αποψη.
οι προσβολες πανικου μειωθηκαν βεβαια αργοτερα αλλα εγω δεν ξαναπηρα τηλ. και διαπιστωσα οτι δεν αλλαξε η διαρκεια της κρισης πανικου...ηταν ιδια με η χωρις το τηλεφωνημα!
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:34.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.