![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας ηθελα να σας αναφερω μια δικια μου εμπειρια και να μου εξηγησετε τι μπορει να σημαινουν ολα αυτα.
Πριν 1,5 χρονο περιπου μου ειχε τυχει να δω ενα φαντασμα ενος αντρα με καπελο και παλτο, δν εδωσα σημασια επειδη δεν πολυ πιστευα αλλα μετα απο αρκετο καιρο ακουσα να αφηγητε ο θειος μου μια ιστορια πως πριν 30 χρονια ειδε το φαντασμα ενος αντρα με καπελο και παλτο και τοτε επαθα πλακα.Επισης ειχα δει και το φαντασμα μιας γυναικας με ασπρο φορεμα οταν ημουν στο χωριο μου, ημουν με μια φιλη μου τοτε και περασε απο μπροστα μας και πιο μερα την ρωταω την ειδες αυτην την γυναικα που περασε απο μπροστα μας; Και μου απανταει οχι και σταματα να με κοροιδευεις δεν προκειτε να τρομαξω και μετα απο αρκετο καιρο ειχα μαθει πως αυτη η γυναικα ειναι κατι σαν ενας θρυλλος του χωριο και μια αλλη γιαγια απ το χωριο την ειχε δει.Επισης ειχα προσεξει και πως η μορα που θα φανταστω ξερετε τι ειναι επιτυθετε στην μαμα μου οταν κοιμαται συνηθως τις μερες ομως που εγω ξαπλωνω μαζι της. Ηθελα να αναφερω και πως η μαμα μου εχει ονειρα τα οποια λενε το μελλον οπως π.χ. θανατος ενος συγγενη , πως ο θειος μου βλεπει φαντασματα σε πολυ συχνα και πως η αδερφη του παππου μου παθαινει ακριβως το ιδιο. Ηθελα να ρωτησω μηπως αυτο ειναι ενας ειδος κληρονομικο χαρισμα που υπαρχει στην οικογενεια.Αλλα εχω να δω φαντασμα απο περυσι το καλοκαιρι και σκεφτηκα μηπως ηταν απλα τυχαιο, απλα σκεφτομαι μηπως μιας και ειμαι μονο 15 χρονων ολα αυτα να εκδηλωθουν στο μελλον οπως εκδηλωθηκαν και στους περισσοτερους συγγενεις μου. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λογικά άν θα αγκαλιάσεις αυτή την "ιδιότητα", θα συνεχίσεις να βιώνεις. Πες όμως τί εννοείς λέγοντας φάντασμα. Περίγραψέ το λίγο. Έχει χρώματα;, σε τί μέγεθος, πόση ώρα το έβλεπες, κάτι άλλο χαρακτηριστικό........... Επίσης διευκρίνησε για ποιό λογο θεωρείς χάρισμα κάποια τέτοια ιδιότητα, κι όχι "πρόβλημα" ας πουμε. Φοβάσαι; -------------------------------------------
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοει οταν θα εμφανιστει μπροστα σου ( αν ξαναεμφανιστει ) , η ισως αφου εμφανιστηκε μπροστα σου να ειναι εκει κοντα σ εσενα.Ετσι λεω γω
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το πρωτο φαντασμα που ειδα ηταν ο αντρας με το καπελο και το παλτο και ηταν ενω περπατουσα και πηγαινα σε μια φιλη μου τον ειδα να στεκετε στην μεση του πεζοδρομιου ακινητος και να κοιταει προς τα κατω και οι ανθρωποι να περνανε απο διπλα του χωρις να δεινουν σημασια και επειδη ειχα περιεργεια να δω ποιος ειναι πλησιασα και την στιγμη που περνουσα απο διπλα του κοιταξα το προσωπο του αλλα ηταν σκοτεινο και δεν μπορουσα να διακρυνω προσωπο και μετα επειδη ειχα αργησει στο ραντευου με την φιλη μου πηγαινα με πολυ γρηγορο βημα και αυτη μενει πολυ μακρια και λιγο πριν φτασω στο σπιτι της τον ξανα ειδα και περασα και παλι απο διπλα του και κοιτουσα το προσωπο του και δεν μπορουσα να το δω και μου ειχε φανει παραξενο πως προλαβε να φτασει εκει πριν απο μενα αφου δν με ακολουθησε και εγω πηγαινα με γρηγορο βημα. Και η δευτρη φορα ηταν εκεινη η γυναικα με το ασπρο φορεμα.Την ειχα δει να τρεχει και να περναει απο μπροστα μου και το σωμα τις ηταν σαν ξεθωριασμενο χρωμα αλλα το φορεμα της ασπρο σαν να ελαμπε. Δεν ξερω απλα το θεωρω χαρισμα. Οχι δεν φοβαμαι. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω πολυ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()