Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-09-09, 09:26
ΚΑΘΗΡΑ Ο χρήστης ΚΑΘΗΡΑ δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Προεπιλογή

.......το οτι καποιοι δεν μπορουν να ακολουθησουν την σκεψη μας δεν σημαινει,,,οτι η σκεψη μας ειναι παραλογισμενη ,,,και γενικα ακαταλαβιστικη ...τα γραπτα μου ειναι αληθεια στερουνται
<<επιστημονικης >> βασης ,,,αποτελουν πεποιθησεις πιθανολογικης ισχυος ( ειναι πιθανον να ισχυουν) απο ενα προσωπικο συστημα γνωσης ,,, <<αναποδεικτο >>,,αν θεωρεις αποδειξη μονο τα γαργαλιστικα και πενιχρα πειραματακια που γινονται εν γενει ,,,τοτε φοβαμαι οτι θα σε απογοητευσω ως προς την <<επιστημονικοτητα,>>,,,
......οι θεωρησεις που καταθετουμε ειναι ολοσδιολου πρωτοτυπες οπως μπορουν βεβαια να καταλαβουν αυτοι που ακολουθουν το νημα της σκεψης μας ,,,ειναι κατι σαν πυξιδα για μενα και πιστευω οτι μπορουν να γινουν πυξιδα και για πολλους ακομη........καλοπροαιρετους .........

*και επιπλεον δεν γραφω ως επιστημων καταξιωμενος φυσικος ...απλα γιατι δεν ειμαι παρα μια περιφερομενη στα φορουμ περιθωριακη στοχαστρια ...που εκθετω τις ιδεες μου ...στο βαθμο που γινομαι αποδεκτη απο αυτες τις κοινοτητες ....δειξε λοιπον ανοχη στην <<αντιεπιστημονικοτητα μου >>,,,αν σου ειναι ευκολο,,, ή αγνοησε με εντελως....

**μεσα απο τις θεωρησεις μας για την ταξινομηση των ελλογων ψυχων ,,, οσοι καλοπροαιρετα διαβαζουν .....θα καταλαβουν ποσο αστεια κουτσουρεμενη και παραπλανημενη ειναι η σχετικη φιλολογια και παραφιλολογια η <<επιστημονικοτατη>>που κυκλοφορει διεθνως και μαλιστα με την μορφη μπεστ σελερ σχετικα με τα <<παιδια ιντιγκο >>........εκει το παω ...τουλαχιστον στο παρον θεμα .............

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 04-09-09 στις 09:48
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-09, 16:53
ΚΑΘΗΡΑ Ο χρήστης ΚΑΘΗΡΑ δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Προεπιλογή

....ετσι λοιπον τις Ελλογες Ψυχικες Ολοτητες
ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ
<<ΑΡΧΕΓΟΝΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟς >>
στις παρακατω 5 ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΞΕΙΣ-ΦΥΛΕΣ :

-1η Ταξη ,η Γαλαζια Ταξη -Φυλη ( με κυριαρχο χρωμα στο πυρηνα της το γαλαζολευκο, είναι η ΑΝΩΤΕΡΗ Η ΕΥΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΦΥΛΗ , ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΣΙΤΡΙΑ ΜΙΑΣ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΚΟΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΡΑΝΤΟ ΟΜΟΙΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΦΥΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ),

-2η Ταξη , η Πρασινη Ταξη-Φυλη( με κυριαρχο χρωμα στον πυρηνα της το γαλαζοπρασινο,ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΓΕΝΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ –ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΓΕΦΥΡΟΠΟΙΟΣ ΦΥΛΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ),

-3η Ταξη , η Κιτρινη Ταξη - Φυλη (με κυριαρχο χρωμα στο πυρηνα της το κιτρινοπρασινο,επισης γεφυροποιος και καρδιακη –αισθαντικη φυλη αλλα που παραλληλα προσελκυεται εντονα από τις κατωτερες φυλες καθυστερωντας επικινδυνα πολλες φορες ,την ανελιξη της ),

-4η Ταξη , η Κοκκινη Ταξη –Φυλη ( με κυριαρχο χρωμα στον πυρηνα της το κιτρινο-κοκκινο , ειναι η κατωτερη ανθρωπινη φυλη η λεγομενη και αισθαντικη φυλη αυτή που ελκεται από την παχυλη υλη και τα εξωτατα πεδια ,η θυμωδης, νεφελωδης,ξεφρενη ,εμπαθης και εγωκεντρικη ,η πλανεμενη φυλη ,,,,που η ανελιξη της είναι πραγματικα επωδυνη και χρονοβορα γεματη εκπτωσεις και παλινδρομησεις ,,,,ειναι η ανθρωπινη φυλη που κυριαρχουσε μεχρι τωρα σε ολη την διαρκεια της
<Εποχης του Μεταλλου > που τελειωνει ),

τελος

-5η Ταξη , η Γκριζα Ταξη –Φυλη ( με κυριαρχο χρωμα το κοκκινομαυρο ή γκριζομαυρο , είναι φυλη που είναι στην πλειοψηφια της καταδικασμενη στην απωλεια και στο αποκλεισμο από τα εσωτερα γαλαξιακα πεδια ,,αυτή που δεν εχει το προνομιο να διαβει το Κατωφλι ενός Ναου ...αλλα μονο ..στην καλυτερη περιπτωση ,να παραμεινει προστατευομενη και συνεργος των Θεικων Πληρωματων στο προθαλαμο ενός Ναου ,.... ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΑ ΚΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ,, ΟΣΟ ΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΩΤΑΤΑ ΠΕΔΙΑ .................. ..................................................

(*προσοχη η διακριση εγινε με βαση το χρωμα του πυρηνα της ψυχικης μας ολοτητας ...και μονο με βαση το χρωμα του πυρηνα ειναι θεμιτο να γινεται ....καταλαβαινετε ποσο ανεξιχνιαστη υποθεση για την παρουσα φαση της εξελιξης μας ειναι αυτο που λεμε < ενεργειακη ποιοτητα ταυτοποιησης της ψυχης > ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗς ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΤΗς ΤΕΤΟΙΑΣ ΛΕΠΤΟΤΗΤΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΟς ....οσο για την ανιχνευομενη <αυρα > και τα χρωματα της τα <ντουροστικ -κοκακολα > θα σχολιασουμε συντομα .....)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 07-09-09 στις 17:07
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-04-10, 13:12
balthazar Ο χρήστης balthazar δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

χτες κοιταζα το θεμα και εκανα ολα τα τεστ και ανατριχιασα μετα απο ενα σημειο διοτι ολα αυτα με περιεγραφαν.....
Ναι λοιπον βγηκα παιδι indigo,ναι απο μικρος ηθελα να αλλαξω τον κοσμο και ηξερα πως θα το κανω και ναι φερομαι σαν αυτοκρατορας.Ομως ειναι και λιγο καταρα αυτο οποτε δεν ξερω τελικα αν αξιζει να εχω ενα τετοιο χαρισμα και πολλες φορες απορω???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-04-10, 16:03
Το avatar του χρήστη bahamut
bahamut Ο χρήστης bahamut δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από balthazar Εμφάνιση μηνυμάτων
χτες κοιταζα το θεμα και εκανα ολα τα τεστ και ανατριχιασα μετα απο ενα σημειο διοτι ολα αυτα με περιεγραφαν.....
Ναι λοιπον βγηκα παιδι indigo,ναι απο μικρος ηθελα να αλλαξω τον κοσμο και ηξερα πως θα το κανω και ναι φερομαι σαν αυτοκρατορας.Ομως ειναι και λιγο καταρα αυτο οποτε δεν ξερω τελικα αν αξιζει να εχω ενα τετοιο χαρισμα και πολλες φορες απορω???
φιλε μου αυτα τα τεστ χρησιμοποιουν ενα πολυ απλο τρικ...περιγραφουν καταστασεις με τοσο γενικο τροπο που απλα ταιριαζουν σε ολους τους ανθρωπους...η γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να δινεις πολλη σημασια στο ολο θεμα...
Παλιά 30-03-11, 23:23
Atermon Ο χρήστης Atermon δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Smile το γιατι των ιντιγκο

Οχι απαραιτητα.
Σε αυτο τον πλανητη που ζουμε υπαρχουν ψυχες οι οποιες δεν ειναι υποχρεωμενες να ερθουν στη χαβουζα που ειναι γνωστη σε μας ως ΓΗ.
Αυτες οι ψυχες δεν ερχονται γιατι για καποιο λογο ειναι υποχρεωμενες να κατελθουν οπως συμβαινει στην πλειοψηφια των ανθρωπων, αλλα αντιθετα ερχονται-κατερχονται εθελοντικα για να μας δειξουν το δρομο προς το φως.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Atermon : 30-03-11 στις 23:24
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-03-11, 13:57
lmike Ο χρήστης lmike δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Ξεκινώντας, να πω ότι ιντιγκο σημαίνει βαθύ μπλε και αναφέρετε στο χρώμα της αύρας.
Από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι κοινά με τον καθ έναν.
Το τεστ μόνο να μπερδέψει μπορεί παρά να βοηθήσει κάποιον. Με βάσει το τεστ όποιος έχει μαθησιακές και κοινωνικές δυσκολίες τον κάνει ιντιγο...Με βάσει το τεστ είμαι ιντιγκο και εγώ, αλλά στα αλήθεια δεν είμαι.

Το χρώμα ιντιγκο υπάρχει στην αύρα λόγο της πνευματική εξέλιξη από τους ανθρώπους πριν τα ιντιγκο, είναι κάτι όπως η εξωτερική εμφάνιση που αλλάζει από γενιά σε γενιά, έτσι και η πνευματική <<εμφάνιση>> εξελίσσετε και υπάρχει αυτό το χρώμα στην αύρα. Κάποιοι δούλεψαν πολύ για να γεννηθούν τα ιντιγο παιδιά.

Οπότε η αλλαγή αυτή είναι στα στάνταρ της εποχής, τώρα όλα τα παιδιά γεννιούνται ιντιγκο και ουράνιο τόξο, αλλά δεν σημαίνει ότι έχουν ιδιαίτερες ικανότητες, είναι η φυσική εξέλιξη του ανθρώπου.
Ένας π.χ. που δεν είναι ιντιγκο αλλά κάνει πνευματική εργασία και ιντιγο γίνετε και ουράνιο τόξο, είναι θέμα συνείδησης και όσο ανεβαίνει η συνείδηση τόσο τα χρώματα στην αύρα αλλάζουν.

Οπότε κάποιος που είναι ιντιγκο αν θέλει να προσφέρει πρέπει να είναι ταπεινός και συνειδητός. Θέλει εργασία εσωτερική για να βγει αυτό που υπάρχει μέσα, από μόνο του δεν θα βγει ούτε σε 10 ζωές.

Το ιντιγκο από μόνο του είναι μια λέξη και τπτ παραπάνω, θέλει εσωτερική εργασία για να αναδυθεί η ομορφιά και αυτό ισχύει για όλους, ιντιγκο και μη. Όπως είπα είναι θέμα συνείδησης. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες ικανότητες αλλά σκέτο ικανότητες, ο παππούς μου δεν ξέρει από υπολογιστές, εγώ ξέρω, αυτό δεν είναι ιδιαίτερη ικανότητα, είναι εξέλιξη, αλλαγή εποχής, κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στο πνευματικό κομμάτι.

Το συμπέρασμα είναι ότι όσοι ξέρουν ότι είναι ιντιγκο να αφήσουν τα λόγια τύπου είμαι ιδιαίτερος-η και να επικεντρωθούν στον εαυτό τους, ΟΧΙ να γίνουν μοναχικοί και εγωιστές, εσωτερική εργασία εννοώ, ο καλύτερος τρόπος είναι ο διαλογισμός, γιατί έτσι είσαι μόνο εσύ και ο εαυτό σου, μέσα από την σιωπή αυτή του διαλογισμού θα βγει η συνείδηση και η εσωτερική ομορφιά που υπάρχει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-12, 20:20
Το avatar του χρήστη fantasy
fantasy Ο χρήστης fantasy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Τα παιδιά indingo είναι τα παιδιά της δικής μου γενιάς. Τώρα υπάρχουν τα κρυστάλλινα παιδιά που έχουν πάρει τη θέση τους. Είναι ανώτερα από μας. Εμείς στα 4 μας αρχίζουμε να θυμόμαστε, ενώ τα σημερινά παιδιά έχουν αναμνήσεις από την κούνια. Βλέπω το ανιψάκι μου 7 μηνών και έχει αντίληψη. Εμείς αυτό αρχίσαμε να το έχουμε στα 4 μας χρόνια. Γεννιόμασταν με τα μάτια κλειστά, τώρα τα παιδιά αυτά τα έχουν εντελώς ανοικτά.

* Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο· καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο· το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Καζαντζάκης.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-11-14, 12:09
Ilaeira Ο χρήστης Ilaeira δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή Indigos Revisited

Αναρωτιέμαι αν σε τούτο το forum βρίσκονται άτομα που τα προηγούμενα χρόνια, τότε που γινόταν λόγος για τα Indigos -και σε κάποιους κύκλους για τα Crystals & Rainbows - ένιωθαν να αναγνωρίζουν τον εαυτό τους διαβάζοντας σχετικές περιγραφές με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και γνωρίσματα.

Επίσης αναρωτιέμαι αν υπάρχουν εδώ γύρω άτομα που νιώθουν σε μεγάλο βαθμό εγκλωβισμένοι σε ένα κόσμο στον οποίο ούτε πιστεύουν ούτε επιθυμούν να ζήσουν με τους όρους της παγκοσμιοποιημένης σύγχρονης κοινωνίας. Άτομα με καθημερινές μεταφυσικές ανησυχίες και πνευματικά ενδιαφέροντα που ξεπερνούν κατά πολύ την ενασχόληση τους με τα "γήινα".

Άτομα που είναι χορτοφάγοι- ωμοφάγοι ή προσπαθούν να γίνουν. Κι όχι μόνο για λόγους υγίειας αλλά εξίσου για λόγους ηθικούς και συμπόνοιας προς τα ζώα.

Άτομα που δεν τους ελκύει η κουλτούρα των κοινωνικών δικτύων. Που λαχταρούν μια ζωή πιο αγνή και αυθεντική κοντά στη Φύση. Που οραματίζονται ένα κόσμο γεμάτο Φως, Ομορφιά, Δικαιοσύνη, Αρμονία, Γαλήνη, Χαρά.

Αν ο ψυχισμός σας βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με όσα περιγράφω παραπάνω, θα χαιρόμουν ιδιαιτέρως να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες. Κι αν ζείτε Αθήνα, θα το έβρισκα πολύ ενδιαφέρον να συναντηθούμε από κοντά.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ilaeira : 09-11-14 στις 12:10
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-11-14, 13:24
sal Ο χρήστης sal δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

καλησπερα εγω νομιζω πως εχω μια πιο ανεπτηγμενη αντίληψη τον πραγμάτων αλλα αυτο μπορει να προερχεται και απο την 6 αίσθηση που πιστευω ειναι λιγο πιο ανεπτηγμενη απο τους γυρο μου..
Επισεις πολοι μου λενε οτι σκευτομαι με πολυ περιπλοκο τροπο τα πραγματα που θελω να αναλυσω πχ δεν ξερω εαν ειναι καλο παράδειγμα αλλος σκευτεται οτι 1+1 κανει 2 εγω θα κατσω να το αναλυσω με τελειος αλλο τροπο για να βγαλω παλι το ιδιο νεμεν αποτελεσμα.... δεν νομιζω οτι ειμαι indigo αλλα ειμαι κοντα σε αυτα που λενε γιαυτα τα ατομα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-11-14, 15:38
Το avatar του χρήστη Gabriell
Gabriell Ο χρήστης Gabriell δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

sal τι είναι για εσένα η 6η αίσθηση;
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:29.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.