![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ilaeira, κακώς τα πήρες στο κρανίο, γιατί απο αυτά που διάβασα ως τώρα, οι προθέσεις του avatargr δεν ηταν ούτε να σου επιτεθεί, ούτε να σε θίξει. Οταν γράφεις σε ενα forum, εκθέτεις τις απόψεις σου ενώπιον αγνώστων. Επειδή όλοι λίγο-πολύ είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας, ισχύει το εξής:
Δεν έχεις τον άλλον απέναντι σου και ενδεχόμενες εκφράσεις που αν προερχονταν απο φίλο σου δεν θα σε πείραζαν, απο αγνώστους σε εξοργίζουν. Είναι η φύση του ιντερνετ τέτοια, που δεν είσαι σε θέση να διαπιστώσεις ποια είναι η χροιά αυτών που σου γράφουν, πέρα απο την απλή διατύπωση. Να το πω λίγο πιο πρακτικά: Τα φόρουμ του μεταφυσικού είναι γεμάτα απο ανθρώπους που εμφανίζονται μια μέρα απλά για να δημιουργήσουν μια "ομάδα" που θα ασχολείται με "κάτι". Επειδή όλοι που έχουμε κάποια εμπειρία στον χώρο (μαζί με κάποια ηλικία! ) είχαμε πιθανόν κάποια επαφή με τέτοιου είδους ομάδες, είτε συμμετέχοντας, είτε μέσω γνωστών, δεν έχουμε και πολύ καλή ιδέα για τις βάσεις τέτοιων εγχειρημάτων. Συνήθως τα κίνητρα είνα ιδιοτελή, που εκτείνονται απο την βάση αυτού που περιέγραψες, κάποιο (πιθανότατα) κατα φαντασία ελιτιστικό στοιχείο, που καταλήγει σε προσωπική αυλή κάπου ή κάποιων εως και στυγνή εκμετάλευση. Γι' αυτό βλέπεις και η επιφυλακτικότητα που εκφράζεται και γραπτώς. Οταν θέτεις (προφανείς για μένα) λάθος βάσεις στο εγχείρημα σου, θα καταλλήξει σε λάθος κατεύθιυνση. Ετσι έχω δει να γίνεται πάντα. Δεν ξέρω αν κάποιος θέλει να καταθέσει μια άλλη γνώμη πάνω σε αυτό που λέω. Θα σου πρότεινα να μεινεις πάντως. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Αρχίζω να διακρίνω διάφορες θεωρίες για τα παιδιά Indigo εντελώς άσχετες και μάλιστα να κάνουν συσχετίσεις περί σατανά και λοιπών δαιμονίων...... Όλη η θεωρία προέρχεται από την ψυχικό Nancy Ann Tappe, η οποία ταξινόμησε τις προσωπικότητες των ανθρώπων ανάλογα με το χρώμα της αύρας τους... Βέβαια αρκετές από αυτές τις θεωρίες συνοδεύονται και απο βιβλία αλλά και ομιλίες... (Τα λεφτά πολλά) Ένα άλλο δείγμα της νέας εποχής είναι και οι Peggy Day και Susan Gale και λένε πως η εμφάνιση των παιδιών Indigo είχε προβλεφθεί από τον Edgar Cayce πολύ πριν από την θεωρία με τις αύρες της Tappe. Τα παιδιά Indigo (The Indigo Children) είναι ένα βιβλίο του Lee Carroll ενός "διαυλιστή !!!!!!!!!!!!!!!!!" μιας οντότητας την οποία αποκαλεί "Kryon" και της γυναίκας του Jan Tober . Κάντε μια αναζήτηση σχετικά με την λέξη "Kryon".... Σεμινάρια , ομιλίες , βιβλία , Ακαδημία Kryon εδώ στην Ελλάδα... Τα συμπεράσματα δικά σας. Ευχαριστώ.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη heretic : 08-12-14 στις 21:13 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Το "εμάς" αναφέρεται σε ανθρώπους, σε αντίθεση με τους υποτιθέμενους εξωγήινους τύπου Κρύον. Τιποτε άλλο να σας εξηγήσω;
|
|
|||
|
|||
![]()
Βλέπω ότι δεν πήρα αποβολή από το forum αλλά εξαφανίστηκαν τα δυο τελευταία μου μηνύματα. Ίσως κι άλλα από άλλους που δεν πρόλαβα να διαβάσω.
Όπως και να 'χει, ζητώ συγγνώμη από τον AVARARGR1 για κάποιους χαρακτηρισμούς μου και για τον τόνο του μηνύματος μου εκείνου. Από εκεί και πέρα έχω κάποιες θέσεις τις οποίες τις και έχω ψάξει πολύ τα τελευταία 20+ χρόνια. Κάποιες αυτές τις εξέθεσα στα προηγούμενα μηνύματα μου σε αυτό το thread. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι σαφές, διαφωνούμε σε κάμποσα σημεία και συμφωνούμε σε κάποια, λιγότερα. ΟΚ! That's Life! Απλά νιώθω ότι ζούμε στην Ελλάδα, οι περισσότεροι φαντάζομαι αυτοπροσδιοριζόμαστε ως Έλληνες κι Ελληνίδες, με άλλα λόγια παιδιά της Φιλοσοφίας, της Κριτικής Ανάλυσης, της Διαλεκτικής ανάμεσα στα άλλα. {Χωρίς με αυτό να θέλω να πω κάτι σε επίπεδο ιθαγένειας. Πάνω από όλα η Ελλάδα είναι μια ιδέα, μια κοσμοθεωρία με Συμπαντικές προεκτάς. Είναι σημαντικό όταν απορρίπτουμε μια θέση ή μια πρόταση να μην το κάνουμε από προκατάληψη ή άλλο φόβο. Και πριν κατηγορηθώ για ρατσισμό να διευκρινίσω ότι πάνω από όλα αντιλαμβάνομαι την Ελλάδα ως ιδέα με Οικουμενικές και Συμπαντικές προεκτάσεις. Τέλοσπάντων, υπάρχει κανένα thread που να ασχολείται με θεραπείες φυσικές ή εναλλακτικές/ομοιοπαθητικές; Και κάποιο thread που να ασχολείται με ολική χορτοφαγία(veganism), ωμοφαγία και φρουτοφαγία; Θα με ενδιέφερε. Και κάτι άσχετο: έχει συζητηθεί εδώ το πως μπορεί να δημιουργηθεί στην Ελλάδα ένα εναλλακτικό τηλεφωνικό δίκτυο κινητών που να σπάσει το μονοπώλιο των γνωστών διαπλεκόμενων εταιρειών; Δεν είναι μηχανικός αλλά θεωρώ ότι μπορεί να συμβεί. Απλά επειδή προφανώς δεν θα μπορούσε να πάρει άδεια λειτουργίας από το παρόν καθεστώς στην αρχή ίσως να ήταν ημιπαράνομο αλλά όχι αναγκαστικά αντισυνταγματικό. Νομίζω ότι επιτέλους πρέπει να υπάρξει μια απάντηση των Ελλήνων σε όλη αυτή τη σήψη και τι πιο WOW από το να περιλαμβάνει αυτή η απάντηση και μια νέα εναλλακτική τεχνολογία! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ilaeira : 09-12-14 στις 14:32 |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, ευχαριστώ. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, προς το παρόν, να μου εξηγήσεις.
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλη Ilaeira δεν είδα τα μηνύματα καθόλου οπότε ας τα αφήσουμε αυτά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα καί ας το ξεχάσουμε... Απλά να επανατοποθετηθώ στο θέμα όπως αναφέρομαι και στην προηγούμενη απάντησή μου το όλο θέμα και μάλιστα εάν το διάβασες έχουμε μπλεχτεί τα πάντα και αρκετοί "ειδικοί" που λένε ότι θέλουν.. Σχετικά με τον "ΚΡΥΩΝ" πριν από μερικά χρόνια είχε γίνει αρκετά μεγάλος ντόρος με ομιλίες με ενημερώσεις και διαφημίσεις για βιβλία και αυτό ξεφούσκωσε πολύ γρήγορα.. Πιστεύω σε αυτού του τύπου οργανώσεις είναι ότι πιάσουν απο την αρχή σε χρήματα αναφέρομαι πάντα... Σχετικα με αυτό που αναφέρεις εάν "υπάρχει κανένα thread που να ασχολείται με θεραπείες φυσικές ή εναλλακτικές/ομοιοπαθητικές" κάποιο θέμα είχε ανοίξει κάποιος φίλος. Το θέμα είναι "Σχέση της φυτοφαγίας με την πνευματικότητα" http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=6593 Δεν ξέρω εάν σε ικανοποιεί αυτό αλλά εάν ψάξεις μέσα στο μεταφυσικό όλο και κάτι θα βρείς και μια φίλη που είχε εμπειρία είχε ανοίξει θέμα με ανθοϊάματα... Ευχαριστώ. ΥΓ. Αναφέρεις κάτι για εναλλακτική τεχνολογία έχεις κάτι κατά νού η εάν έχεις κάποια στοιχεία άνοιξε ένα θέμα σχετικό..
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ.... Το αληθινό νόημα της φώτισης είναι να κοιτάς όλη τη σκοτεινιά με φωτεινά μάτια [Καζαντζάκης Νίκος] Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AVATARGR-1 : 11-12-14 στις 12:03 |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας! Μολις ''γραφτηκα'' και αιτια ειναι αυτη η συζητηση σας, εγω ειμαι ενας κλασικος βιοπαλαιστης, μαρμαρας χωρις ιδιαιτερες σπουδες, ουτε ιδιαιτερες ''γνωσεις'' στα μεταφυσικα κτλ..
Ειναι αργα και γ αυτο θα πω μονον το εξης.. μεγαλα ματια εχει καποιος διοτι τετοια θα ειχε και ο παπους του (προσεξτε.. δεν λεω η γιαγια του αλλα ο παπους του! Ναι ετσι για να προκαλεσω, για να συνεχισει να φταιει η Ελενη της Τροιας!). Μολις βρω τον χρονο θα καταθεσω την δικη μου ''εμπειρια-γνωριμια'' με ανθρωπο ιντιγκο η κρυσταλ η οτι αλλο πιστευε πως ειναι. Φυσικα δεν θα θιξω κανεναν. Καλη νυχτα σε ολους. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|