Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-02-07, 22:57
Το avatar του χρήστη Βασίλης Νομικός
Βασίλης Νομικός Ο χρήστης Βασίλης Νομικός δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: ATHENS
Προεπιλογή Αυρα - Indigo

Αγαπητοί φίλοι
Ειμαι καινούργιος στο site σας και αφορμή ειναι η συζήτηση και οι απορίες σας γύρω από την φωτογραφία Κιρλιαν. Ειμαι γιατρός καρδιολόγος και παράλληλα ασχολούμαι με την Βιοηλεκτρογραφία ( αποτύπωση του φαινομένου Κιρλιαν). Εχω εκπαιδευτεί για το θεμα στην Ρωσσία απο τον Καθηγητή korotkov μαζί με τον φίλο μου και Νευροχειρουργό Γιώργο Περιστέρη, ειμαο μέλος της IUMAB (International Union of Medical and Applied Bioelectrography) της μόνης υπεύθυνης οργάνωσης για την μελέτη του φαινομένου Κιρλιαν που ειναι και μέλος της Unesco. Με αναγνωρισμένη συσκευη κάνω πειράματα και μελετάω το φαινόμενο αυτό. Συντομα αρχίζουμε και μελέτη γύρω από το θεμα INDIGO. Ηδη μελέτες μας γυρω από την απόδειξη του τρόπου δράσης των ομοιοπαθητικών φαρμάκων εχουν στεφτεί με απόλυτη επιτυχία και πρόκειται να δημοσιευτουν. Να σημειώσω ότι ασκώ κλασσική Ιατρική, απλά με εχει εντυπωσιάσει η καταγραφη αυτού του φαινομένου, και τα πράγματα που αυτα τα δυο χρόνια που ασχολούμαι, εχω καταγράψει, με εχουν εκπλήξει... Θα χρειαζόμαστε ώρες να συζητάμε για να σας τα πώ. Πιστεύω πως σύντομα θα μπορέσω να λειτουργησω το site μου, www.Bioelectrography.gr και να μεταφέρω πρός όλους σας ότι μπορώ. Πληροφορίες για την μέθοδο που χρησιμοποιώ, καθως και την δουλεια του εκπληκτικού ανθρώπου Konstantin Korotkov, καθηγητη της Φυσικής στο Πανεπιστημιο της Αγίας Πετρούπολης,
θα βρείτε στο site www.Korotkov.org
Οποιος θέλει μπορώ να του απαντήσω σε ότι θέλει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-07, 23:03
Το avatar του χρήστη beetlejuice
beetlejuice Ο χρήστης beetlejuice δεν είναι συνδεδεμένος
Μέλος της ομάδας Gateway

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Καλησπερα κ. Νομικε και καλως ορισατε στο φορουμ μας. Απο μια πολυ προχειρη ερευνα στο διαδικτυο ανακαλυψα στην ιστοσελιδα homeopathy.gr πως το καλοκαιρι που μας περασε αναπτυξατε στην ομορφη Αλλονησο μια πολυ ενδιαφερουσα ερευνα σχετικα με τη "φωτογράφηση Kirlian και την πιθανότητα να συνδράμει αυτή η έρευνα ώστε να δειχθεί η δραστικότητα ενός δυναμοποιημένου ομοιοπαθητικού φαρμάκου."
Μιας λοιπον και ειστε ειδικος καλυτερα να ξεκινησουμε με καποιες γενικες ερωτησεις που αναζητουν υπευθυνες απαντησεις. Οπως για παραδειγμα: Τι ακριβως ειναι η φωτογραφια Kirlian; Τι δεδομενα αποτυπωνει; Υπαρχουν διαφωνιες στην επιστημονικη κοινοτητα για τη σημασια των "αποτυπωματων" αυτων;
Στη συνεχεια θα πρεπει να περασουμε σε καποιες γενικες πληροφοριες περι ομοιοπαθητικης. Να δουμε εαν εστω και θεωρητικα τα δεδομενα της φωτογραφισης Kirlian μπορουν να εχουν εφαρμογες στην ομοιοπαθητικη.

Υστερα μπορουμε να εισχωρησουμε σε περισσοτερο αγνωστα -για εμας- μονοπατια

Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team
Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου
----------------------------------------
meta Journalist

Αγαλματένια Κρίνα

Μυθικισμός

Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού

Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-02-07, 22:10
Junior Member

Προεπιλογή

Αγαπητοί φίλοι,
Χαιρομαι που υπάρχει ενδιαφέρον γύρω από το θεμα. Το φαινόμενο κιρλιαν ειναι η προκλητή εκπομπή από ενα σώμα φωτονίων και ηλεκτρονίων, οταν βρεθεί μεσα σε ενα ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, και σε σκοτεινό χωρο φαίνεται σαν ενα φωτεινό περίγραμμα, που έχει αποδωθεί και με την λέξη "Αυρα". Η εκπομπή αυτου του ενεργειακού πεδίου, σχετίζεται με διαφορες ιδιότητες του πρός εξέταση σώματος. Εγω έχω πρός το παρόν ασχοληθεί με το φαινόμενο κιρλιαν στον ανθρωπο. Πραγματικά έως τα τελευταια χρόνια η αποτύπωση του πεδίου αυτού με φωτογραφικές πλακες δυσκόλευε πολυ το "διάβασμά" του. Τωρα με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ειναι ευκολότερο, αν και ο δρόμος ειναι μακρύς. Πάντως ήδη εχουμε παρει πάρα πολύ ενδιαφέρουσες καταγραφές.
Οσον αφορά την Ομοιοπαθητική: Κατ αρχην να εξηγήσω τι ειναι Ομοιοπαθητικό φάρμακο. Σιγουρα δεν ειναι διαφορα προιόντα "υγιεινης " διατροφής, οπως βότανα, βιταμίνες κλπ. Ειναι η διάλυση μιας ουσίας συνηθως σε νερό, που φτάνει σε τέτοιο σημείο, ξεπερνωντας την σταθερά του Αβοκάντο, και συνεπως το τελικό διάλυμα αν αναλυθεί χημικά ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ (τοσο μεγάλη ειναι η διάλυση ) Εδω ειναι όλη η ουσία. Το διάλυμα από την πρώτη του μορφή, δυναμοποιείται ( το κουνάμε προσδίνοντας στα μόρια της αρχικά διαλυμενης ουσίας ενέργεια, που μεταφέρεται στα γύρω μόρια του νερού.) Ετσι ΄κάθε νεο διάλυμα περιέχει "ενεργεια" στα μόρια του νερού, σχετική με το ποιά ουσία διαλύθηκε αρχικά. Ετσι η θεραπεία είναι "ενεργειακή" αλλαζοντας το προβληματικό ενεργειακό πεδίο του ασθενούς. Εμεις ήδη πραγματοποιήσαμε πείραμα ( που ισως σύντομα δημοσιευσουμε) με το εξης εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αφου καταγράψαμε σε ασθενη με συγκεκριμένο νόσημα την διαταραχή του ενεργειακού του πεδίου, που αντιστοιχούσε πράγματι στην ασθενεια του, του δώσαμε να κρατάει διαδοχικά (και οχι να πιεί ) 4 διαφορετικά ομοιοπαθητικά φάρμακα, στο χερι και καταγράφαμε την μεταβολή στην ενεργεια της αρρωστιάς του, στο άλλο χέρι. Εδω να πω πως καταγράφουμε το πεδίο κίρλιαν ξεχωριστά στα 10 δάκτυλα των χεριών, και μελετάμε τα διαφορα τμηματα αυτης της αποτύπωσης, που αντιστοιχούν σε διαφορετικά οργανα το σώματος (Κοντινη λογική με την αρχαία Κινεζική Ιατρική ). Ειδαμε λοιπόν να μεταβάλλεται διαφορετικά η εικόνα Κιρλιαν του ασθενους ανάλογα με το διαλυμα. Αλλα τον επιδέινωναν, αλλα του βελτίωναν την αρρώστια αλλά του χαλούσαν το πεδίο σε αλλα όργανα, (αρα παρενεργεια) και τελος μια ουσία τον βελτίωνε, χωρίς παρενέργειες. Καταλαβαίνετε οτι για πρώτη φορά στην Ελλάδα ισως μπορέσουμε να πείσουμε το πως θεραεπεύει η Ομοιοπαθητική ( να ξαναεπαναλάβω πως δεν ειμαι Ομοιοπαθητικός γιατρός).
Αυτα πρός το παρόν.
Οσο για τα παιδια Indigo, ηδη ειμαστε στην διαδικασία καταγραφής του ενεργειακου αυτού πεδίου σε ατομα που ισχυρίζονται πως ειναι Indigo, για να δούμε τι πεδίο θα πάρουμε. Ηδη μελέτες αντίστοιχες πραγματοποιούνται από τον Καθηγητή μου στο θεμα, Konstantin Korotkov του Πανεπιστημίου της Αγιας Πετρούπολης στην Ρωσσία και τον οποίο ελπίζω να μπορέσω να φέρω στην Ελλάδα που τόσο αγαπα, για μια σειρά ομιλιών.
Ξερω πως για όλα αυτά ειναι πιθανόν να πάρω αρνητικά σχόλια (κυρίως από συναδέλφους μου ) θα παρακαλούσα τον οποιο έχει απορία ή αμφιβολία, να έλθει να το συζητήσουμε, η να δεί από κοντά το τι κάνουμε και μετά να το απορρίψει, όπως έχει κάθε δικαίωμα βεβαια....
Ευχαριστω.....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Βασίλης Νομικός : 11-02-07 στις 22:20
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-02-07, 04:55
Christin Ο χρήστης Christin δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Athens,Greece
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Julliet
Ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον ζήτημα...Έχω όμως μια απορία! Τα παιδιά indigo γνωρίζουν ότι γενήθηκαν "ανώτερα" άπό τους άλλους ανθρώπους και τον σκοπό τους στη γη? Δηλαδή μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε απλά να μην το ξέρει??
Κοίτα αυτά τα παιδιά γνωρίζουν ότι είναι διαφορέτικα απο τους υπόλοιπους όμως οκ δεν ξέρουν ότι ειναι και indigo! Εγώ προσωπικά το έμαθα εντελώς τυχαία απο μία εκπομπή στην τηλεόραση.
Παλιά 15-02-07, 11:56
Το avatar του χρήστη beetlejuice
beetlejuice Ο χρήστης beetlejuice δεν είναι συνδεδεμένος
Μέλος της ομάδας Gateway

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Παράθεση:
Εγώ προσωπικά το έμαθα εντελώς τυχαία απο μία εκπομπή στην τηλεόραση.
Christin μην ενθουσιαζεσαι τοσο ευκολα. Εχουμε δημοσιευσει το ερωτηματολογιο στο http://www.metafysiko.gr/epikairotita.php?id=57 και οπως θα δεις η σημειωση αναφερει: Το παραπάνω ερωτηματολόγιο δημιουργήθηκε από τη Wendy H. Chapmen, στηριζόμενη στην προσωπική της εμπειρία με παιδιά indigo και στα στοιχεία που παρουσιάζονται στο βιβλίο The Indigo Children: The New Kids Have Arrived των Jan Tober και Lee Carroll. Τέλος, παρουσιάστηκε στην εκπομπή Πύλες του Ανεξήγητου στον τηλεοπτικό σταθμό Alter. Αναδημοσιεύεται στην ιστοσελίδα www.metafysiko.gr μετά από σχετική άδεια των υπεύθυνων της εκπομπής.

Οπως βλεπεις δεν υπαρχει καμια επιστημονικη πλατφορμα που να στηριζει την αξιοπιστια του ερωτηματολογιου. Ασε που εκεινες τις μερες η μιση και πλεον Ελλαδα ηταν Indigo
Τα ζητηματα που θετει απο πανω ο κ. Νομικος τα βρισκω πολυ ενδιαφεροντα αν και στο θεμα της ομοιοπαθητικης ειμαι ασχετος. Αυτο που δεν καταλαβα πολυ καλα ειναι το κομματι που αναφερεται στη δραση του ομοιοπαθητικου φαρμακου.
Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:

-Πως καταγραφεται η διαταραχη του ενεργειακου πεδιου ενος ανθρωπου αναλογα με το νοσημα απο το οποιο αυτος πασχει;
-Πως εξηγειται -εστω και θεωρητικα- η μεταβολη του πεδιου αυτου μονο και μονο με το "κρατημα" ενος ομοιοπαθητικου φαρμακου;
- Ποια τα πρωτα αποτελεσματα της ερευνας του Konstantin Korotkov σχετικα με τα indigo kids;

Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team
Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου
----------------------------------------
meta Journalist

Αγαλματένια Κρίνα

Μυθικισμός

Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού

Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-02-07, 22:43
Junior Member

Προεπιλογή

Οσον αφορά την έρευνα του Korotkov για τα Indigo ατομα ειναι σε εξεληξη. Δεν έχει ακόμα δωσει κάποια αποτελέσματα. Ισως στην συνέντευξη που θα δώσει σύντομα στην Ελληνική τηλεόραση, μας πεί κάτι...
Τωρα η καταγραφή της μεταβολής του ενεργειακού πεδίου ανάλογα με την πάθηση, γίνεται με "καινό" ενέργειας ή αυξημένη ενέργεια (περιπτώσεις φλεγμονης ή καρκίνου, λόγω της υπερπαραγωγής ενεργειας στην προσπάθεια του οργανισμού να αμυνθεί.) Αν μπορούσα να σας δωσω φωτο θα βλέπατε τι εννοώ..
Το ομοιοπαθητικό φάρμακο ειναι ενεργειακό φάρμακο. Αρα "φορτισμένα" ενεργειακα, μόρια νερού, άρα ηλεκτρόνια που κινούνται με μεγάλη ταχυτητα, και συνεπώς διαπερνουν το τοίχωμα του σωληναρίου και μπαίνουν στο σωμα. Εκεί μεταδίδουν την πληροφορία που περιέχουν από κύταρο σε κύταρο, ταχύτατα. Η παρακολούθηση στην οθόνη του υπολογιστη των μεταβολών αυτων ειναι εντυπωσιακή, σας βεβαιωνω.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-02-07, 22:49
Το avatar του χρήστη Μιχάλης
Μιχάλης Ο χρήστης Μιχάλης δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Αργολίδα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Βασίλης Νομικός
Το ομοιοπαθητικό φάρμακο ειναι ενεργειακό φάρμακο. Αρα "φορτισμένα" ενεργειακα, μόρια νερού, άρα ηλεκτρόνια που κινούνται με μεγάλη ταχυτητα, και συνεπώς διαπερνουν το τοίχωμα του σωληναρίου και μπαίνουν στο σωμα. Εκεί μεταδίδουν την πληροφορία που περιέχουν από κύταρο σε κύταρο, ταχύτατα.
Τί είδους πληροφορία μπορεί να περιέχει ένα φορτισμένο σωματίδιο, την οποία μάλιστα μεταφέρει από κύτταρο σε κύτταρο; Θα μπορούσες να μας το εξηγήσεις αυτό;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-02-07, 16:35
Member

Προεπιλογή

ναι, τα παιδια indigo γνωρίζουν πως ξεχωρίζουν από τους άλλους ανθρώπους, γνωρίζουν πως πρέπει να κάνουν κάτι σημαντικό στη γη απλά δεν γνωρίζουν τι ακριβώς. Το τι ακριβώς πρέπει να κανουν το συνηδειτοποιούν στην εφηβεία περίπου.
Παλιά 20-02-07, 16:44
Member

Προεπιλογή

[QUOTE=beetlejuice]Christin μην ενθουσιαζεσαι τοσο ευκολα. Εχουμε δημοσιευσει το ερωτηματολογιο στο http://www.metafysiko.gr/epikairotita.php?id=57 και οπως θα δεις η σημειωση αναφερει: Το παραπάνω ερωτηματολόγιο δημιουργήθηκε από τη Wendy H. Chapmen, στηριζόμενη στην προσωπική της εμπειρία με παιδιά indigo και στα στοιχεία που παρουσιάζονται στο βιβλίο The Indigo Children: The New Kids Have Arrived των Jan Tober και Lee Carroll. Τέλος, παρουσιάστηκε στην εκπομπή Πύλες του Ανεξήγητου στον τηλεοπτικό σταθμό Alter. Αναδημοσιεύεται στην ιστοσελίδα www.metafysiko.gr μετά από σχετική άδεια των υπεύθυνων της εκπομπής.

Οπως βλεπεις δεν υπαρχει καμια επιστημονικη πλατφορμα που να στηριζει την αξιοπιστια του ερωτηματολογιου. Ασε που εκεινες τις μερες η μιση και πλεον Ελλαδα ηταν Indigo
QUOTE] κοίταξε, κι εγώ όταν απάντησα στο ερωτηματολόγιο δεν είπα κατευθείαν "α, οκ ειμαι indigo" το έψαξα το θέμα. Το βιβλίο αυτό το έχω διαβάσει, γένικα έχω διαβάσει πολλά για τα indigo children κ έχω παρατηρήσει ότι με εκφράζουν πολύ.
Παλιά 20-02-07, 17:36
Το avatar του χρήστη Giorgos
Giorgos Ο χρήστης Giorgos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Stockholm
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Βασίλης Νομικός
Αρα "φορτισμένα" ενεργειακα, μόρια νερού, άρα ηλεκτρόνια που κινούνται με μεγάλη ταχυτητα, και συνεπώς διαπερνουν το τοίχωμα του σωληναρίου και μπαίνουν στο σωμα. Εκεί μεταδίδουν την πληροφορία που περιέχουν από κύταρο σε κύταρο, ταχύτατα.
Κυριε Νομικε, "φορτισμένα" ενεργειακα, μόρια νερού" σημαινει..;
"άρα ηλεκτρόνια που κινούνται με μεγάλη ταχυτητα" σημαινει..;
"και συνεπώς διαπερνουν το τοίχωμα του σωληναρίου και μπαίνουν στο σωμα" τοιχωμα ποιου;
"Εκεί μεταδίδουν την πληροφορία που περιέχουν από κύταρο σε κύταρο" πληροφορια τι;

Δηλαδη συγνωμη αλλα αν εσεις καταλαβενεται τι λετε, παρακαλω μιληστε σαν να απευθηνεστε σε παιδια του νηπιαγωγιου, γιατι εγω αν και 26 χρονων εχοντας ακολουθηση δευτερη δεσμη (θετικη κατευθηνση) και σπουδασει αρκετα, δεν καταλαβενω γρι απο αυτα που λετε και νιωθω πραγματικα παιδι νηπιαγωγιου.. εκτος και αν λετε μπαρουφες..

Μη παρετε τις μετριτης αυτα που λεω αλλα το νοημα παρακαλω..
φιλικα Γιωργος.
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:45.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.