![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
EN TO ΠΑΝ Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου ---------------------------------------- meta Journalist Αγαλματένια Κρίνα Μυθικισμός Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beetlejuice : 03-03-07 στις 16:23 |
|
||||
|
||||
![]()
ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skeptic : 03-03-07 στις 18:54 |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ. Πολύ πανικός στο ίσιωμα γινόταν κι είπα να δω το περιφημο βίντεο κι εγω να δω τι ακριβώς περιγράφει. Λοιπόν, λατρεύω να φέρω αιρετικές απόψεις αλλά απεχθάνομαι οταν αυτό με οδηγεί να φαίνομαι ο "κακός" της υπόθεσης. Θα πω εν'τούτοις το τι πιστεύω γιατι νιώθω πως εχω υποχρέωση. Υπάρχει μια παροιμία που δεν την ξέρω όμως καλά κατι σαν: όπως ακούς για πολλά κεράσια κράταγε μικρό καλάθι. Νομίζω εδω ταιριάζει γάντι. Καταρχάς τα συγκεκριμένα πτυχία της κοπέλας εμένα μου λένε ενα ωραίο τίποτα. Το οτι τα αμερικανάκια είναι οτι λέει η λέξη ("αμερικανάκια") κατι λέει. Τα πτυχία τους τα κανονικά είναι απείρως ευκολότερο να αποκτηθούν απο τα δικά μας. Αυτά τα πτύχια για τις ειδικές κατηγορίες παιδιών πάρα πολλά ελληνόπουλα θα μπορούσαν να τα αποκτήσουν. Παιδιά είμαστε τέκνα κατώτερου θεού εδω. Συνεχίζω. Παιδια είναι φανερό οτι το κορίτσι είναι ζόμπι. Απο ολες τις απόψεις. Ενας αρχαίος Ελληνας που περιγράφει πως θαυμάζει, δεν θα έχαβε κατα θεληση τις συγχρονες επιστημονικές μπαρούφες (και πιστέψτε με δεν το λέω χωρίς να εχω γνώση επι του θέματος) δίχως κριτική μόνο και μόνο για να πάρει πτυχία. Απο τον λόγο της είναι φανερό οτι είναι φερέφωνο. Σιγα μην ήμουν στο βήμα να λέω αιρετικές αποψεις και να ήμουν τόσο ήρεμος ωστε οι ακροατές να κοντεύουν να κοιμηθούν. Οποιος πιστευει πράγματι και δεν έχει απλά αποστηθήσει αιρετικές απόψεις μάχεται κυριολεκτικά γι'αυτές κι ο λόγος του έχει φωτιά. Αυτό ήταν απλά κασετόφωνο που άκουσα. Κάτι που θέλω να πω επίσης είναι το εξής. Να πεις την αποψη σου οσο αιχμηρή κι αν είναι. Πού όμως? Κάπου που εξ' ορισμού οι άνθρωποι πιστεύουν κάτι το οποίο εσυ που το βρίζεις γι'αυτούς είναι ιερό?? Αν είσαι μάγκας κι ωραίος (ή ωραία στην περίπτωση αυτή) κάνε να ΄σε ακολουθήσει ο κόσμος ξεσηκώνοντας εκ' του μηδενός και οχι πηγαίνοντας μόνο εκεί που απλά θα γίνει χαμός. Οι παπάδες εδω πέρα έδειξαν μέγιστη δημοκρατία κατ'εμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Τους έβριζε διάφορα ιερά για αυτούς πράγματα κι εκείνοι την αφήνανε να συνεχίζει. Τι? Την σταματήσανε? Επειτα απο πόσο και τι λεγόμενα όμως? Τι έπρεπε να πει το κορίτσι θαύμα δηλαδή? "Ειστε ολοι βδελίγματα"??? Αν προπαθήσουμε να μπούμε στην θέση τους θα καταλάβετε οτι όντως εδείξαν πραγματικό δημακρατικό πνεύμα. Παιδιά, κάποιο λάκο έχει η φάβα στην υπόθεση με την κοπέλα. "Trust no1" όπως ήταν και το μότο του γνωστού και μή αξαιρεταίου Mulder. Πολλές ταμπέλες θα μου μπούν απο κάποιους απο όσους διαβάζουν αυτές τις γραμμές. Δεν με νοιάζει όμως. Είπα και ξαναλέω οτι ενιωθα υποχρέωση να γράψω το ποστ αυτό.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξαναήρθαν στο φως τα μεσαιωνικά κατάλοιπα και οι κατάπτυστες μέθοδοι κάποιων. Αλλά και αυτό το κορίτσι βρε παιδί μου... Να εκθειάζεις την προσωπικότητα και τις σπουδές του, να το ανεβάζεις στο βήμα και για εκφωνήσει έναν ακόμα πατριωτικό λόγο για τον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό και αυτό το άτιμο να σε... διασύρει μέσα στην έδρα σου και επί 20 λεπτά να ακούς σιωπηλός καταπέλτες που συνταράζουν το εθνικό σου φρόνημα! Ε, πάει πολύ! Αυτό δεν είναι κορίτσι θαύμα, αλλά ο διάβολος μεταμορφωμένος ![]() Πάντως ο μητροπολίτης κράτησε άψογη στάση, πράγμα που τον τιμά σαν άνθρωπο. Οι απαντήσεις που έδωσε είναι μέσα στα πλαίσια της "ελληνοχριστιανικής" εικόνας για το παρελθόν του έθνους, και θα το έβρισκα περίεργο αν δεν έλεγε αυτά που είπε. Παράθεση:
Μόνο που ο Δαυλός και ο κάθε Δαυλός στην προσπάθεια να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια που διαστρεβλώνει η Ελληνοχριστιανική θεώρηση, δημιουργεί τη δική του εξίσου διαστρεβλωμένη αρχαιοκεντρική εκδοχή της ιστορίας. Και έτσι σχηματίζεται ένας φαύλος κύκλος με θύμα την ίδια τη Νεοελληνική ιστορική συνείδηση. Τελικά μπορεί κάποιος να διαπλάσει ορθή ιστορική συνείδηση και να δει την Ελληνική ιστορία χωρίς ελληνοχριστιανικά ή χριστιανορωμαίικα ή ελληνοκεντρικά ή μαρξιστικά ματογυάλια; |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα το κοριτσάκι ρε παιδιά,μπορεί να έχει όλο το μυαλό του κόσμου,μπορεί να είναι και ο νέος Αριστοτέλης αλλά αφού έμπλεξε με τον Λάμπρου...Γενικά η όλη ιστορία είναι στημένη σίγουρα,ελπίζω κάποτε να καταλάβει η ίδια ποιοί την παγίδευσαν και να ακολουθήσει τον δρόμο της για να πετύχει κάτι πραγματικά καλό για την πατρίδα μας,αφού σίγουρα έχει όλα τα προσόντα!
|
||||
|
||||
![]()
Εχμμ πλανετ μηπως εισαι λιγο υπερβολικος που μιλας για "παγιδες"; Κατ' αρχας η ιδια η κοπελα πηγε να ζητησει τη βοηθεια του Δαυλου και αυτη ηταν σχετικη με τους "πατερες" της εκκλησιας. Κατα δευτερον (και πιο σημαντικο απο ολα), στο Δαυλο δεν πηγε μονη της ή βλεποντας καποιο οραμα... Την πηρε η ιδια της η μητερα, η ιδια της η παιδαγωγος δηλαδη, αυτη που της εμφυσησε εναν συγκεκριμενο τροπο σκεψης και την εσπρωξε προς συγκεκριμενες αξιες, που τυγχανει να ειναι συνδρομητρια του περιοδικου εδω και χρονια. Ας μη ξεχναμε την παροιμια "μ' οποιον ανθρωπο καθησεις, τετοια γραμματα (και τετοια παιδεια θα προσεθετα εγω...) θα μαθεις".
![]() Παντως εχει μεγαλο ενδιαφερον να βλεπεις μια μεταστροφη διαφορων ανθρωπων οι οποιοι πριν μερικα 24ωρα ελεγαν μπραβο στην κοπελα, να ξυνιζουν μολις αποκαλυφθηκε πως υπηρξε και ενας μικρος "Δαυλιτικος" δακτυλος! ![]()
EN TO ΠΑΝ Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου ---------------------------------------- meta Journalist Αγαλματένια Κρίνα Μυθικισμός Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beetlejuice : 04-03-07 στις 12:21 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ ό,τι είχα να πω το είπα.Όποιος έχει ψάξει λίγο το θέμα Δαυλού καταλαβαίνει...Ε όχι και διαφωτιστής ο Λάμπρου ρε παιδιά,αν αυτό δεν υποδεικνύει πλύση εγκεφάλου τότε τι;;;;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διωγμοί έγιναν ενάντια στους εθνικούς και είναι αδιαμφησβήτητο αλλά όχι και παραμύθια του τύπου Σκυθόπολης... Είναι δυνατόν να πέρασε κάτι τέτοιο απαρατήρητο τόσα χρόνια και από τόσους ερευνητές έλληνες και ξένους? Όσο για το ποιά είναι η πηγή της μούφας αυτής, ακόμα και οι αμερικάνοι μας πήραν πρέφα και πριν συμβεί το περιστατικό! Κλικ εδώ Πάλι καλα που είναι μόνο blog αλλιώς θα γινόμασταν ρόμπα διεθνώς δηλαδή..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ήταν πιο αντικειμενική θα πρεπε η ίδια να ψάξει τις πρωτότυπες ιστορικές πηγές και όχι να παίρνει πληροφορίες από μια σαφώς προκατειλημένη πηγή. Αλλά εντάξει δεν μπορούμε να είμαστε και τόσο αυστηροί. Μαθηματικά σπούδασε, δεν είναι ιστορικός. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skeptic : 04-03-07 στις 16:06 |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|