Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-03-07, 01:32
Elise Carrington Ο χρήστης Elise Carrington δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μιχάλης
Καταρχήν, να σου εκφράσω τη συμπάθειά μου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και που μοιράστηκες μαζί μας. Γνώση αυτών των θεμάτων έχω αποκτήσει κι εγώ, όχι μόνο λόγω "ακαδημαικών" ενδιαφερόντων αλλά και εξαιτίας του ότι πάσχω κι εγώ από κατάθλιψη, όπως έχω αναφέρει και σε άλλα σημεία.
Ας επιστρέψω στο θέμα μας, όμως. Η θεωρία των παιδιών indigo έχει πολλά τρωτά σημεία, τα οποία με κάνουν να είμαι σκεπτικιστής και να αμφιβάλω για την ορθότητά της. Όμως, ζούμε σε έναν παράξενο κόσμο έτσι κι αλλιώς και πρέπει να αφήνουμε περιθώρια στο να ισχύει αυτό που εμείς κρίνουμε ως αδύνατον. Εγώ ζητώ έρευνα όλων αυτών των φαινομένων, αντικειμενικότητα (όσο είναι εφικτή) και αυτοσυγκράτηση στην αποδοχή ή στην απόρριψή τους. Τα στοιχεία που έχουν παραταθεί, με κάνουν να αμφιβάλω, γιατί ξέρετε πολύ καλά πόσες "μούφες" σκάνε μύτη κατά καιρούς, με ανυπόστατη επιστημονικοφάνεια. Θέλω να σε ρωτήσω, Ελίζα και αν φυσικά μπορείς να το μοιραστείς αυτό μαζί μας, σου συμβαίνουν συχνά παραφυσικά φαινόμενα; Αν ναι, από πότε ξεκίνησαν, ποιά η συχνότητά τους και τι εμπειρίες περιλαμβάνυον. Θέλησες ποτέ να επισκεφτείς κάποιον ερευνητή που ασχολείται με όλα αυτά;
Οι ερωτήσεις μου δεν έχουν σκοπό να σε κάνουν να νιώσεις άβολα και δεν έχουν το χαρακτήρα της ανάκρισης. Δέξου τις ως προσπάθεια κατανόησης.
Το θέμα με την ψυχιατρική και τις μεθόδους της, είναι πάρα πολύ μεγάλο και εξαιρετικά "λεπτό" και θα πρότεινα να είμαστε πολύ προσεκτικοί.
Θα περιμένω την τοποθέτησή σου...
Μιχαλη, δεν ξερω τι νιωθεις εσυ για την καταθλιψη σου και πως την αντιμετωπιζεις αλλα σε οτι με αφορα, εχω κανει αρκετη ψυχοθεραπεια και γενικοτερα ασχοληθει με την αυτογνωσια και μπορω να σου πω οτι ποτε δεν ενιωσα "αρρωστη". Απλα ειμαι παρα πολυ ευαισθητη, σουπεριδεαλιστρια, με υπαρξιακες ανυσυχιες και τεινω να αναλυω τα παντα μεχρι τελικης πτωσεως. Δυστυχως ο κοσμος που ζουμε δεν προσφερεται για ατομα σαν και μενα. Αρα ειναι φυσιολογικο να καταθλιβομαι συχνα.

Σε οτι αφορα τις εμπειριες μου, θα χρειαζομουν ωρες ολοκληρες για να περιγραψω ολο το φασμα τους. Εν συντομια, θα πω οτι περιλαμβανουν ιδιαιτερα αυξημενη διασθηση. Αυτο περιλαμβανει την ικανοτητα να γνωριζω εκ των προτερων συχνα τι θα συμβει στο εγγυς(κυριως) μελλον, ειτε στην δικη μου ζωη ειτε στη ζωη αλλων η και στο ευρυτερο κοινωνικο συνολο. Μερικες φορες λαμβανω μυνηματα σε ονειρα, αλλες φορες απλα διασθητικα.

Μια αλλη εμπειρια η οποια συχνα στο παρελθον μου ειχε κανει τη ζωη δυσκολη ηταν η ικανοτητα να συμπασχω με ατομα που βρισκονταν στον ιδιο χωρο με μενα. Μ' αλλα λογια βιωνα τα συναισθηματα αλλων και οποιος εχει παρομοιες εμπειριες ξερει ποσο εξαντλητικο ειναι κατι τετοιο. Ευτυχως, στην πορεια με τη βοηθεια διαφορων μεθοδων καταφερα να το ελεγξω και τωρα πια δε μου προκαλει προβλημα.

Επισης εχω βιωσει εντονες εμπειριες τηλεπαθειας και συγχρονισμου για πολλα χρονια(δεν ελεγχω εγω ποτε/με ποιον συμβαινει). Οταν λεω συγχρονισμου εννοω τον ορο synchronicity που ομως μπορει να περιγραφει και ως συντονισμος. Μ' αλλα λογια, σκεφτομαι κατι η καποιον και την επομενη στιγμη διαβαζω/ακουω/βλεπω αυτο το κατι/καποιον στο περιγυρω μου. Αυτο συμβαινει σε αρκετους ανθρωπους απο οτι ξερω, απλα στην δικη μου περιπτωση η συχνοτητα ηταν/ειναι πολυ μεγαλη. Οσο για την τηλεπαθεια, νομιζω δε χρειαζεται επεξηγηση.

Αλλες εμπειριες περιλαμβανουν οραματα απο αλλες εποχες της Ιστοριας. Διαισθητικα γνωριζω οτι αναφερονται σε προηγουμενες ενσαρκωσεις μου. Τωρα βεβαια δεν μπορω να το αποδειξω αλλα να πω την αληθεια δεν νιωθω και την αναγκη να κανω κατι τετοιο.

Οσο για αυτο που ανεφερες περι σωτηρες...πραγματικα δεν βλεπω τον εαυτο μου ετσι αν και ολοι οι πνευματικοι δασκαλοι που εχω συναντησει επιμενουν οτι ως ανθρωποι(ολοι μας ανεξαιρετως) θα πρεπει να αποβλεπουμε στην σωτηρια των συνανθρωπων μας...ΟΚ, λεω εγω, αλλα εμενα γιατι δεν με εσωσε κανεις και χρειαστηκε/χρειαζεται να το δουλεψω μονη μου?[συγγνωμη αν ακουγομαι κυνικη αλλα πραγματικα εχω απογοητευθει απο μερικα πραγματα...)

Τελοσπαντων, ειναι λιγο αργα και ομολογω οτι δεν με τρελαινει ολο αυτο το typing που χρειαζεται προκειμενου να επικοινωνησεις online. Για αυτο λεω οτι ο κοσμος που ζουμε ειναι ολιγον πρωτογονος. Κανονικα θα επρεπε να υπαρχουν thought-activated keyboards. *sighs*

Υ.Γ: Σχετικα με τους ερευνητες που αναφερεις, το χω σκεφτει κατα καιρους και σε ενα post πιο πανω προσφερθηκα να βοηθησω τον κυριο Νομικο στην ερευνα του αλλα για να πω την αληθεια, δε με συναρπαζει η ιδεα να γινω πειραματοζωο. Και οπως και να χει δεν ξερω τους σκοπους που μπορει να εχει η καθε πανεπιστημιακη ερευνα...Δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι παντα αγαθα τα κινητρα. Κυριε Νομικε, σας παρακαλω μην το παρετε προσωπικα, δεν γνωριζω τιποτα σχετικα με την δικη σας ερευνα συγκεκριμενα. Αυτο που πραγματικα θελω ειναι να γνωρισω ατομα σαν και μενα για να μπορω να επικοινωνω πιο ουσιαστικα(χωρις αυτο να σημαινε οτι δεν υπαρχει ουσιαστικη επικοινωνια μεταξυ ατομων με διαφορετικα βιωματα, απλα δεν ειναι το ιδιο).

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Elise Carrington : 05-03-07 στις 01:50
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-03-07, 02:57
Το avatar του χρήστη Giorgos
Giorgos Ο χρήστης Giorgos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Stockholm
Προεπιλογή

Σκευτικα να γραψω δυο σειρες ακομα, σ'αυτο το θεμα αν και εδωσα την γνωμη μου, αλλα θα ηθελα να προσεγγισουμε το θεμα καπως ...πλαγια.

Δεν θελω να με παρεξηγησεις Ελισε, δεν εχω τετιο σκοπο αλλωστε, αλλα διαβαζοντας το κειμενο σου (το τελευταιο ειδικα) διακρινω ενα υφος ανωτερισμου, εγωκεντισμου, ενα υπεροπτικο τελος παντον υφος. Οποτε δυο εξηγησεις μπορω να δωσω.
Η μια μου λεει οτι ισως εισαι παιδι ιντινγκο, παιδι με ευαισθησιες χαρισματα κτλ, που ομως βαδιζει σε λαθος δρομο, εναν δρομο που τον κανει ακριβως το αντιθετο απο αυτο που θα επρεπε, συμφωνα παντα με τη θεωρια για τα παιδια ιντιγκο. Δηλαδη δε περιμενω να μας σωσει ενας ανθρωπος που το μονο που βλεπει ειναι το ποσο καλος εξυπνος και χαρισματικος ειναι σε αντιθεση με το τι αντικριζει στον κοσμο τις αθλιοτητας του σημερα, και κανοντας μονο παραπονα γιαυτο. Σε αυτη τη περιπτωση λοιπον εσυ υποτιθετε οτι θα αλαξεις τον κοσμο προς το καλητερο, οποτε κοιτα να δημιουργησεις εσυ το thought-activated keyboard και για εμας τους λοιπους

Η αλλη η οποια νομιζω δε θα σου αρεσει, ειναι πως δεν εισαι παιδι ιντιγκο.
Για το πρωτο δε μπορω να σου πω οτι ξερω μια απαντηση η οτι εχω αποδηξη οτι ευσταθει, και ουτε εσυ μπορεις νομιζω.
Για το δευτερο ομως να σου πω τα εξης.
Ολα αυτα που ανεφερες σαν χαρισματα, τα συζηταμε σαυτο το φορουμ, τα αναλυουμε, και προσπαθουμε να βγαλουμε καποιες λογικες η οχι εξηγησεις, ψαχνουμε και μαθαινουμε. Ο καθενας εχει μια γνωμη που ειναι απολητα σεβαστη σε ολους, ετσι πρεπει να ειναι. Αλλα γεγονος ειναι ενα.
Δεν υπαρχει η παραμικρη αποδειξη μεχρι σημερα οτι κατι το μεταφυσικο κατι το onormal ισχυει. Αυτο που ειπαρχει και μαλιστα μερα με την ημερα μεγαλωνει και πληθενει σε αριθμο, ειναι οι θεωριες. Φυτρωνουν σαν τα καρπουζια..
Γιαυτο μπορω να πω με σιγουρια, οτι μια θεωρια δεν ειναι πραγματικη, μεχρι να την αποδηξεις. Οσο για αυτους που πιστεβουν η αισθανοντε η βιωνουν περιεργες καταστασεις, του χορου του μεταφυσικου, ας ασχολιθουν λιγο μετα θεματα που ηδη υπαρχουν εδω και χρονια σαυτο το φορουμ, και ας τα εμπλουτισουν με τις δικες τους εμπειριες.. Ειναι πιο αποτελεσματικο απο το να βαζουμε μια ωραια ταμπελα και να καθομαστε πανω σαυτην..
φιλικα παντα
Γιωργος Σ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 05-03-07 στις 02:59
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-03-07, 10:14
Senior Member

Προεπιλογή

Γεια σου Γιωργο,

Λοπον, σχετικα με την ανωτεροτητα και την υπεροψια, το καταλαβαινω οτι σε μερικα ατομα μπορει να φαινομαι/ακουγομαι ετσι. Ομως, δεν ειναι αληθεια. Αν ημουν πραγματικα υπεροπτικη θα ελεγα οτι εγω ειμαι καλυτερη απο σας, "επιλεκτη" και τελοσπαντων οι υπολοιποι ασ κοψουν το λαιμο τους. Αν διαβαζες με προσοχη ομως οσα εχω πει μεχρι τωρα θα διεκρινες οτι απλα το υφος μου ειναι αποτελεσμα της πεποιθησης μου οτι μου/μας αξιζει ενας πολυ καλυτερος κοσμος απο αυτον που ζουμε και αρνουμε να συμβιβαστω με τα πραγματα/το status quo. Πραγματικα, πολλες φορες ειναι πολυ εξαντλητικο να ειμαι τοσο επαναστατικη και για τον ιδιο μου τον εαυτο. Ομως δεν ξερω πως να μην ειμαι ετσι, οσες φορες εχω προσπαθησει να συμβιβαστω νιωθω οτι γινομαι ψευτικη. Ετσι και αλλιως ομως, παντα καποια επαναστατικα πνευματα εφεραν την αλλαγη στον κοσμο, ετσι? Βεβαια υπηρξαν και επαναστατες δικτατορες που καθε αλλο παρα θετικη προσφορα ειχαν αλλα δεν αναφερομαι σε αυτες τις περιπτωσεις.

Επισης ανεφερα πιο πανω οτι αυτα τα ατομα που χαρακτηριζονται ως Indigo ειναι απλα προαγγελοι του επομενου εξελικτικου σταδιου του ανθρωπινου ειδους. Τι σημασια εχει αν εγω ειμαι λιγο πιο μπροστα αυτη τη δεδομενη στιγμη. Ο χρονος απο κοσμικης αποψεως ειναι σχετικοτατος. Εγω προσωπικα δεν τον βιωνω με γραμμικο τροπο τοσο. Οποτε εκει που ειμαι θα ερθεις και εκει που εισαι ημουν.

Και κατι αλλο, ειπες πιο πανω οτι ειναι μεγαλη ευθυνη να εχεις καποιες ικανοτητες περα απο το μεσο ανθρωπο. Ναι, ακριβως, ειναι, και πολλες φορες ενιωθα οτι επρεπε παση θυσια να σωσω τον κοσμο. Τωρα πια ευτυχως δεν το νιωθω. Ισως γιατι λιγο πολυ επικεντρωσα τις προσπαθειες μου στο να σωσω ενα ατομο στο κοντινο μου περιβαλλον. Και οπως λενε, you save one person, you save the world. Βεβαια δεν ειμαι σιγουρη οτι με οσα κανει τον τελευταιο καιρο ο συγκεκριμενος σωζει κοσμο αλλα ο χρονος θα δειξει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-03-07, 11:02
Το avatar του χρήστη Βασίλης Νομικός
Βασίλης Νομικός Ο χρήστης Βασίλης Νομικός δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: ATHENS
Προεπιλογή

Aγαπητε Giorgos,
παρακολουθω για μερες την αντιδραση που συνεχως εχεις για το θεμα. Αντιδρας εντονα στην Ελιζ για το αν ειναι Ιντιγκο η οχι, στηρίζοντας ουσιαστικά την αμφισβητιση σου στο οτι δεν εχει αποδείξεις για το οτι ειναι Ιντιγκο. Αυτο δεν ειιναι επιχείρημα κυρίως απο κάποιον που ειναι μεσα σε site με θεμα το μεταφυσικό, δηλαδη αυτο που ειναι πολύ δύσκολο ή και αδύνατο με την σημερινη γνωση να εξηγηθει. Αρα στο φορουμ πρεπει να συζηταμε για τα αποδεικνυόμενα, δηλαδη για αυτα που ΔΕΝ ειναι μεταφυσικά !!!!
Νομιζω πως αν υπαρχουν οι Ιντιγκο δεν ηρθαν για να σωσουν τον κόσμο με το να σχεδιαζουν πληκτρολόγια... Αυτα τα σχεδιαζουν και άλλα μυαλά. Οι Ιντιγκο υποθετω πως θα προσπαθησουν να απαλάξουν τον κόσμο από προβλήματα κυρίως, ελλειψης ηθικής. Τεχνολογικά καλά τα παμε, ηθικά ξεπεύτουμε. Η διαφθορά μας βυθιζει όλο και βαθυτερα και οχι η πρόοδος της τεχνολογίας. Η κακή χρήση της τεράστιας τεχνολογικής προόδου ειναι το πρόβλημα και αυτη καθ εαυτη η τεχνολογία. Τα Ιντιγκο ατομα ελπιζω να μπουν μπροστα, στον αγωνα αυτο και να παρακινησουν ολους οσους μενουμε απαθείς σε οτι γίνεται.
Το αν η COLOR=Blue]ΕΛΙΖ[/COLOR] σου ακουγεται υπεροπτική, οφείλεται στο γεγονος οτι πολλοί απο εμας αδυνατουμε να δεχτουμε οτι κάποια μυαλά ειναι μπροστα απο τον μεσο όρο. Αδυνατουμε νε δεχτουμε αυτόν που θα πρέπει να ειναι αρχηγός στον αγώνα μας κατα του κακου. Την ιδια ώρα που αποδεχόμαστε μετριότατους ανθρωπους να μας κυβερνουν, να μας διδάσκουν, να μας δειχνουν τον υποτιθεμενο σωστό δρόμο. Δεχόμαστε την εμεση "αρχηγία" καθημερινα, αλλά σε αυτον που μας λέει ευθεως πως εχει την διαθεση να μπει μπροστα για το καλό μας, του λέμε πως ειναι υπερόπτης. Η Ελιζ ειναι πολύ μικρή ακόμα για να αναλάβει "δραση". Εχει ομως και αυτη ήδη κουραστεί και ειναι εντυπωσιακό. Αν κορίτσι μου εισαι Ιντιγκο ή αισθανεσαι τέτοια, κάνε αυτο που γεμίζει την καρδιά σου. Μην υποχωρίσεις σε τίποτε παραπάνω απο στρατηγικους ελιγμους για να επιβιώσεις, αλλά κράτα αυτη τη φλόγα που δείχνεις να εχεις για την πάλη εναντια στο κακό, την διαφθορά, την στενομυαλιά. Θυμησου πως όλοι όσοι εφεραν την πρωτοπορία, τους θεωρούσαν ανόητους, υπερόπτες, φαντασιόπληκτους και ψώνια. Αν εισαι Ιντιγκο συνεχισε να αγωνιζεσαι και να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Θα ερθει η μερα που αν όσα πιστευεις πως εισαι ειναι αληθινα, θα αποδειχτουν. Και τοτε βεβαια όπως πάντα γινοταν, πρώτοι θα θελήσουν να ειναι δίπλα σου, οσοι σημερα σε αμφισβητούν. Θα θελήσουν να πάρουν λίγη από την λάμψη σου. Αλλά δεν πειράζει. Οι Ιντιγκο δεν ειναι ουτε θεοί όυτε ημιθεοι, ουτε διαστημάνθρωποι. Καθημερινοι ανθρωποι με ειδικές ικανότητες ειναι. Εχουν (ελπίζω ) την αποστολή τους και θα την φέρουν σε πέρας, μαζί με οσους τους πιστεύουν... Δεν χρειάζεται να κάνετε τιποτα μαγικά για να σας πιστεψουν... Αν πάλι δεν υπάρχουν οι Ιντιγκο, τοτε ας βοηθησουμε όλοι να εφαρμοστούν οι αρχές που ελπίζουμε να ειχαν και ας πάρουμε την θεση τους... Μην σταματάτε να ελπίζετε και να παλεύετε για τα πιστεύω σας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-03-07, 17:41
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Βασίλης Νομικός
Αν πάλι δεν υπάρχουν οι Ιντιγκο, τοτε ας βοηθησουμε όλοι να εφαρμοστούν οι αρχές που ελπίζουμε να ειχαν και ας πάρουμε την θεση τους... Μην σταματάτε να ελπίζετε και να παλεύετε για τα πιστεύω σας...
Απ' ολα οσα ειπωθηκαν σε αυτο το topic, θεωρω αυτο το παραπανω ως το πιο σημαντικο.

Σας ευχαριστω για την ενθαρρυνση κυριε Νομικε. Να ειστε σιγουρος οτι επιασε τοπο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Elise Carrington : 10-03-07 στις 17:41
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-03-07, 21:50
Το avatar του χρήστη Giorgos
Giorgos Ο χρήστης Giorgos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Stockholm
Προεπιλογή

Αγαπητε Βασιλη,
νομιζω πως δεν διαβασες ολα αυτα που εγραψα, η ισως οτι δεν τα διαβασες προσεκτικα. Δεν μπορει κανενας με το ζορι να μου φορεσει τον τιτλο του ζηλιαρη. Νομιζω πως το ειπα πολυ καθαρα σε προιγουμενο μου ποστ οτι δεν ειναι θεμα ζηλειας, η κατι αναλογο. Απλα παραθετω την αποψη μου, οτι δηλαδη στο συγκεκριμενο, οπως και σε πληθωρα αλλων θεματων, καποια ατομα, περνουν σαν πραγματικοτητα μια θεωρια, και της δινουν βαση απο το πουθενα και μπορουν να βγαζουν και ηθικα διδαγματα.
Πρεπει νομιζω καποιοι να καταλαβουν οτι θεωριες οπως αυτη των παιδιων ιντιγκο, ειναι κατι το οποιο δημιουργηθηκε απο καποιους κυριους, προσπαθοντας να εξηγησουν κατι αλο. Οπως τα ερωτηματολογια τον χρωματισμο της αυρας κτλ.
Δεν ειναι λογικο κατι τετιο. Πρεπει να το σκευτιτε. Εγω σαν Γιωργος δεν το δεχομαι ετσι ξερα. Γιατι απλα ειναι κατι που το ειπε "χθες" καποιος κυριος "ψ" και μετα καποιοι αλοι κυριοι το "υπογραψανε".

Αν πω εγω σημερα πως εχει ομιχλη επειδη το φαντασμα του Ρα κανει βολτες ειναι μια θεωρια. Αν βγει καποιος αυριο και αποδηξει οτι η ομιχλη ειναι αποτελεσμα ιγρασιας και βαρομετρου, τοτε ειναι γεγονος.
Αυτο θελω να σας δωσω να καταλαβετε.

Οσον αφορα την τεχνολογια, ηταν μια χιουμοριτσικη απαντιση σε μια χιουμοριστικη φραση της φιλης Ελισε.

Και οσον αφορα το γεγονος οτι συμετεχω σε αυτο το φορουμ τα τελευταια δυο χρονια περιπου, δεν σημαινει οτι ειμαι ανεγκεφαλος και πιστεβω πως ολα τα ανεξηγητα φενομενα ειναι θαυματα εξωπραγματικα η θεοπνευστα!
Μου αρεσει το παραξενο, το ανεξηγητο και το εξωπραγματικο. Αυτο ομως δεν συνεπαγετε οτι πιστεβω οτι μου πασαρουν. Λεω τη γνωμη μου, η οποια μπορει και να ειναι λαθος, αλλα εχω καθε δικαιωμα νομιζω να την πω. Πιστεβω πραγματικα οτι ολα εξηγουντε και μεταφραζω τον ορο μεταφυσικο ισως με διαφορετικο τροπο απο τον δικο σου. Πιστευω οτι τα ανεξηγητα φενομενα δεν ειναι αναγκη να ειναι και εξωπραγματικα, "onormal", αλλα γεγονοτα τα οποια δεν κατανοουμε ακομα, και συντοχρονος γεγονοτα τα οποια δεν ερχοντε σε ρηξη με την φυση των πραγματων οπως την βιωνουμε σημερα και τους νομους της.

Οσον αφορα συγκεκριμενα τα παιδια ιντιγκο, ενδιαφερομε για το θεμα, γιαυτο αλωστε καθομαι και απαντω σε ποστς εδω, και συμετεχω, αλλα οταν βλεπω καποια πραγματα που με ενοχλουν, τοτε τα σχολιαζω. Και αυτο που με ενοχλει στο συγκεκριμενο θεμα ειναι η σιγουρια με την οποια μιλουν καποια ατομα για μια θεωρια. //Οπου θεωρια ειναι μια πιθανη εξηγηση, χωρις συγκεκριμενη βαση.//

Οσο για το αν οντος καποια ατομα ειναι πολυ ανωτερα απο εμενα διανοητικα, η στην ικανοτητα διαχειρισης του λογου, η οτιδηποτε αλλο, το γνωριζω. Και πραγματικα ΜΑΚΑΡΙ να υπαρχουν τα παδια ιντιγκο και να ειναι αληθης επιτελους και μια θεωρια, γιατι η συγκεκριμενη μιαζει να κατεβηκε απο καποιον παραδεισο. Αλλα οσο ζω θα εχω καποιο επιπεδο Α. Οποτε δεν μπορει να μου πει κανενας οτι το οτι ασχολουμε με το μεταφυσικο ενεργα, σημαινει οτι ειμαι ονειροπολος!
Παρακαλω οποιος απαντησει σαυτο το ποστ μου να το διαβασει αλλη μια φορα, για να μην αναγκαστω να το εξηγησω κιαλο.
φιλικα
Γιωργος Σ.
Παλιά 12-03-07, 21:19
Το avatar του χρήστη Βασίλης Νομικός
Βασίλης Νομικός Ο χρήστης Βασίλης Νομικός δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: ATHENS
Προεπιλογή

Θα επιμεινω στο οτι οταν μιλάμε για φορουμ μετεφυσικου ΔΕΝ μπορουμε να μιλάμε για αποδείξεις. Μιλάμε ισως για προσπάθειες αποδειξεων αλλά και για απόψεις ή προσωπικες εμπειρίες ( πάντα κατα την γνώμη μου βέβαια ). Αρα αγαπητε Γιωργο κρατάμε και οι δυο τις απόψεις μας, γιατι κανείς μας δεν θα πείσει τον άλλο, ουτε βεβαια χρειάζεται. Στο τέλος της προηγούμενης απάντησής μου θα πρόσεξες πως αφηνω ανοιχτό το θεμα της μη υπαρξης Ιντιγκο, αρα δεν υιοθετω αβασάνιστα οτι ακουω, απλα ως άνθρωπος που αποδέχομαι οτι το μη αποδεικτεο (ως τώρα)ισως και να συμαβαινει, οφείλω να συνεχίσω να ψάχνω, οτι δεχομαι να εχει πιθανη αλήθεια, με την δική μου παντα λογική... Και για μενα η υπαρξη Ιντιγκο ( ή όπως αλλιώς θελει κάποιος να τους ονομάσει ) έχει ΠΙΘΑΝΗ αληθεια...
Τωρα καθαρα στο θεμα μας. Η συνεχής επικοινωνία που εχω με τον Καθηγητή Κοροτκοφ στην Αγια Πετρούπολη, εχει τα εξεις νεα. Γινονται επιστημονικές έρευνες και στην Ρωσσία για το θεμα, με την χρήση της Βιοηλεκτρογραφίας.(Οσοι παρακολουθησατε πριν 10 ημερες τις Πυλες του Ανεξηγητου, θα με ειδατε να προσπαθω, στον ελάχιστο χρόνο που ειχα, να εξηγησω την λογική της μεθοδου.) Ξερουμε πως η διαδικασία της τηλεπάθειας, της χρησης του εγκεφάλου για την διαδικασία άμεσης όρασης ( Direct Vision ) χωρις την χρηση των ματιών και γενικά η λειτουργία του εγκεφάλου ειδικά χαρισματικών ατόμων, (οπως πιθανως των Indigo ) χαρακτηρίζεται απο συγκεκριμενες εικόνες του 4ου δακτύλου των χεριών μας, οπως τις καταγράφει η μεθοδος Κιρλιαν. Το πρόβλημα είναι πως τα ατομα αυτα σε νορμάλ κατασταση δεν δίνoυν αυτην την ειδική εικόνα, και μονο όταν βρεθουν σε κατάσταση διέγερσης αυτων των ικανοτήτων τους ( ASC , Altered Stage of Consiousness ) δινουν "ειδικες" εικόνες... Προσπαθουμε και στη Ελλάδα να οργανωσουμε κάποιες αντιστοιχες "καταγραφές"... Θα δείξει...
Το καλοκαιρι αν τα καταφερω θα ειμαι στο Παγκοσμιο συνεδριο της Βιοηλεκτρογραφιας, στην Αγια Πετρουπολη και ελπιζω να εχω κάποια νεα σε επιστημονική βαση...
Αυτα για τωρα...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Βασίλης Νομικός : 12-03-07 στις 21:20
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-07, 23:54
D_XENIOS Ο χρήστης D_XENIOS δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Christin
όχι, το λουλακί χρώμα στην αύρα δείχνει άτομο ευαίσθητο, με ψυχικές ικανότητες, απεχθάνεται τη βία, υπερευαίσθητο, πιο πολύ σκέφτεται τους αλλους παρά τον ίδιο του τον εαυτό.. Αυτό πάντως που έγραψες πρώτη φορά το ακούω...

Εμενα και το ερωτηματολογιο αλλα μου δειχνει. π.χ. Νο 1 -Ατομο αυταρχικο Νο 2 Ατομο αντικοινωνικο ακομα και με την οικογενεια Νο 4 Δεν πειθαρχει σε τιποτα Νο 6 Θελει να μπαινη μπροστα απο ολους Νο 10 Δεν εχει ενοχες για οτιδηποτε κι αν κανει Νο 11 Θεωρει τον εαυτο του καλυτερο απ τους αλλους (αλαζονεια). Ολες οι υπολοιπες ερωτησεις απλως δειχνουν ατομο με μεγαλες δυναμεις μεταφυσικες, που τιποτα δεν μου λει οτι θα τις χρησιμοποιησει για καλο της ανθρωποτητας.
Παλιά 14-03-07, 19:12
Christin Ο χρήστης Christin δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Athens,Greece
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από D_XENIOS
Εμενα και το ερωτηματολογιο αλλα μου δειχνει. π.χ. Νο 1 -Ατομο αυταρχικο Νο 2 Ατομο αντικοινωνικο ακομα και με την οικογενεια Νο 4 Δεν πειθαρχει σε τιποτα Νο 6 Θελει να μπαινη μπροστα απο ολους Νο 10 Δεν εχει ενοχες για οτιδηποτε κι αν κανει Νο 11 Θεωρει τον εαυτο του καλυτερο απ τους αλλους (αλαζονεια). Ολες οι υπολοιπες ερωτησεις απλως δειχνουν ατομο με μεγαλες δυναμεις μεταφυσικες, που τιποτα δεν μου λει οτι θα τις χρησιμοποιησει για καλο της ανθρωποτητας.
σε ποιο ερωτηματολόγιο αναφέρεσαι;
Παλιά 15-03-07, 15:11
D_XENIOS Ο χρήστης D_XENIOS δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

[QUOTE=Υδροχοος]1. Συμπεριφερεται το παιδι σας με τροππο αυταρχικο απο μικρη ηλικια?

2. Αρνειται να υπακουσει σε τυπικοτητες εκδηλωνοντας θυμο πχ πρεπει να επισκεπτεται καποιους συγγενεις?

3. Εχει πληρη συναισθηση του εαυτου του απο μικρη ηλικια?

4. Εχει μεγαλη δυσκολια να αποδεχτει την πειθαρχια κ ασκηση εξουσιας?

5. Αρνειται κατηγοριματικα να κανει ακομα κ απλα πραγματα που του ζητανε?

6. Δειχνει να βασανιζεται εντονα οταν πρεπει να περιμενει τη σειρα του σε καποια ουρα?

7. Μοιαζει να ενοχλειται οταν ζει σε συνθηκες ρουτινας που δεν περιεχουν καμια δημιουργικοτητα?

8. Βρισκει παντα δικους του τροπους να κανει πραγματα στο σχολειο η στο σπιτι περα απο τους συνηθισμενους?

9. Εκδηλωνει απο πολυ νωρις σημαδια ανεξαρτησιας?

10. Παραμενει αδιαφορο σε ενοχικη συμπεριφορα πχ θα το πω στον πατερα σου κ θα δεις εσυ?

11. Βαριεται γρηγοροτερα απο τα αλλα παιδια οταν ειναι να κανει κατι?

12. Εχει δειξει ποτε συμπτωματα δυσκολιας συγκεντρωσης η υπερκινητικοτητας?

13. Ειναι εντυπωσιακα δημιουργικο?

14. Εχει ανεπτυγμενη διαισθηση?

15. Σας δινει συχνα την εντυπωση μεσα στην ημερα οτι ειναι ιδιαιτερα αφηρημενο?

16. Εχει δειξει σημαδια ιδαιτερης εφυιας?

17. Ειναι προικισμενο με καποιο ιδιαιτερο ταλεντο?

18. θα το χαρακτηριζατε ονειροπολο?

19. Εχει το παιδι σας βαθυ, ωριμο κ σοφο βλεμα απο πολυ μικρη ηλικια?

20. Εχει ανεπτυγμενη τη συναισθηματικη ευφυια πχ επικοινωνει απο μωρο με τη φυση κ τα ζωα?

21. Σας δινει την εντυπωση πως διαβαζει τις σκεψεις σας η των αλλων που ειναι κοντα του?

Απαντηστε με ΝΑΙ ή ΟΧΙ

Γιαυτο το ερωτημαλολογιο αναφερομαι, μηπως υπαρχει κι αλλο?
Αν απαντησω ναι στην Νο 1 ερωτηση θα ειμαι καλος ανθρωπος που ενδιαφερεται για τους αλλους η μονο για τον εαυτο μου πατωντας ολους τους αλλους? η στην Νο 6 τι λεει στην ουσια? οσοι περιμενουν την σειρα τους δεν δειχνουν σεβασμο στους αλλους ειναι κοροιδα, και αλλες ερωτησεις που απαντωντας ΝΑΙ μονο καλο και σωστο ατομο δεν δειχνουν.

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:05.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.