Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Προσωπικές Εμπειρίες

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-03-12, 19:33
locos Ο χρήστης locos δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Exclamation μαγεια...επειγον

γεια σε ολους!παρακαλω αν ξερει καποιος κατι γι αυτο που θα πω ας μου απαντησει!!σημερα εμαθα κατι το οποιο μου ξανανοιξε μια τεραστια παλια πληγη απο ενα γεγονος που καθορισε τη ζωη μου οταν πριν απο 23 χρονια που ημουν 5 ετων εχασα 2 δικους μου ανθρωπους σε αυτοκινητιστικο δυστυχημα.κ μου ειπε μια θεια μου οτι μετα απο αυτο ειχαν βρει ενα αυγο αδειο(!!)μεσα στο σπιτι μας.μου ειπε οτι το εψαξε κ καταλαβε οτι ηταν απο μαγια καποιου(ο οποιος μαλιστα απεβιωσε προσφατα)που ειχε συμφερον να γινει κακο.ειναι τραγικη ιστορια,ειμαι συγκλονισμενος κ πρεπει οπωσδηποτε να μαθω αν ισχυει κατι τετοιο.τοτε κανονικα επρεπε να ημουν κ εγω σε αυτο το ατυχημα κ κατα συμπτωση κατι ετυχε 10 λεπτα πριν περιπου!να σημειωσω οτι το αυγο το θυμαμαι αμυδρα,ξεθαφτηκε απο τη μνημη μου υστερα απο καιρο αλλα δεν ειμαι κ τοσο σιγουρος.βεβαια καμια υποψια δεν ειχα οτι μπορει να επαιξε σκηνικο με μαγεια...παρακαλω οποιον ξερει οτιδηποτε με μαγεια με αυγα κ τετοια να απαντησει η' αν ξερετε που μπορω να απευθυνθω για να μαθω γι αυτο!!ειναι παρα πολυ σημαντικο να μαθω!εγω παντως πιστευω οτι γινονται τετοια αλλα ποτε δεν ασχοληθηκα να μαθω για τετοια πραγματα κ ουτε θελω να μαθω τιποτα αλλο περα απο αυτο που ρωτησα!σας ευχαριστω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-03-12, 21:20
rados Ο χρήστης rados δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Να ξεκινήσω με μια παροιμία.
Αν ο Θεός άκουγε τις καρακάξες θα ψοφάγανε όλα τα γαϊδούρια.

Στους χίλιους που προσπαθούν να κάνουν μάγια, την δυνατότητα να κάνει έχει ίσως ο ένας. Και αυτός δεν χρειάζεται αυγά, ούτε σαπουνια, ούτε πράσινα άλογα.
Οι επίδοξοι μάγοι που φαντάζονται ότι με κανένα αυγό θα επιρεάσουν τους άλλους είναι απλά ηλίθιοι. Το iq τους είναι μικρότερο από το νούμερο παπούστι που φοράνε και οι αγελάδες συγριτικά τέρατα εφυήας.

Δυστυχώς πολλοί εύπιστοι φαντάζονται επίσης ότι αυτοί που προσπαθούν να κάνουν μάγια, είναι και σε θέση να κάνουν.
Η μεγαλύτερη επιτυχία του επίδοξου αυγομάγου είναι να οικονομήσει ο ίδιος ένα γερό πονοκέφαλο.

Μπορεί όμως να σε επιρεάσει αυτή η χαζομάρα αρνητικά?
Βεβαίως όχι γιατί σου έκαναν μάγια, αλλά γιατί πείστηκες ότι κάτι σου έκαναν, έστω και αν υποψιάζεσαι κάτι τέτοιο αρκεί για να χάσεις την ησυχία σου. Κοίτα πως δουλεύει η μηχανή.

Θα ψάχνεσαι και θα περιμένεις προβλήματα, και σε ένα βαθμό η ανησχιά σου μπορεί και να τα δημιουργεί. Και μια και όλο και κάτι κακό μας σημβαίνει κάποια μέρα, όταν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, θα αυξηθούν οι υποψίες σου ότι είσαι μαγεμένος. Θα τρέξεις να βρεις βοήθεια, σε κάνα παπά ή σε κανένα μάγο, και επειδή οι πιθανότητές να πέσεις σε αγιογδύτες ή κομπογιανίτες είναι εξαιρετικά μεγάλη, μπορεί να σε ξεζουμίσουν ή θα σε τρελάνουν.
Αυτοί ειναι οι υπαρκτοί κύνδινοι και όχι τα αυγουλάκια.

Πέτα λοιπόν τα αυγά στα σκουπιδια ή κάντα ομελέτα αν είναι φρέσκα. Τώρα που το λέω έχω κάτι αυγά και πατάτες. Θα είναι μαγεία για το βραδυνό....

Αυτοί που ίσως έχουν μια στάλα δύναμη, δεν την ξοδεύουν για πλάκα, ούτε σπέρνουν δεξιά και αριστερά "μπουχούρια". Σε αντίθεση με τους παντελώς ανίκανους, που χρησιμοποιούν ότι χαζομάρα διάβασαν ή άκουσαν, και που αν τους πετύχαινε καμιά επίκληση θα χαίζονταν πάνω τους.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-03-12, 06:01
Viper Ο χρήστης Viper δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Ioco, θα συμφωνήσω με τον rados και θα σου πω και κάτι ακόμα. Η απώλεια της οικογένειάς σου με έναν σοκαριστικά απότομο τρόπο δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει <<μαλακά >>,αλλά θεωρώ πως το τελευταίο πράγμα από το οποίο θα έπρεπε να πιαστείς για να εξορθολογίσεις αυτό το χαμό, είναι το άδειο αυγο. Υπάρχουν άνθρωποι σε τούτο τον κ΄οσμο που περνουν μύρια βάσανα αλλά δεν σκέφτηκαν πως έπεσαν θύματα μαγείας. Μην ταλαντευτείς ούτε στιγμή μέσα σου γι αυτό. Ο άνθρωπος έχει τόσο μεγάλη δύναμη μέσα του που μπορεί να κατορθώσει πολλά. Ο φόβος και η ημιμάθεια από την άλλη μπορούν πολύ εύκολα να <<ρίξουν>> κάποιον σε άλλους δρόμους... Εξάλλου πάντα να έχεις στο νου σου πως ΄οποιος σκάβει το λάκο του άλλου , σε αυτή τη ζωή πέφτει ο ίδιος μέσα, αργά ή γρήγορα. Και η φόρα με την οποία θα πέσει θα τον χώσει πιο βαθιά. Κοίτα μπροστά , όχι πίσω, ζήσε τη ζωή σου αναζητώντας την χαρά , την ομορφιά και την αγάπη , κάθε εμπόδιο δες το σαν ευκαιρία να ψάξεις λίγο καλύτερα κάποια πράγματα ,σαν ένα σκαλοπάτι που θα σε φέρει πιο κοντά στ να γίνεις ένας καλύτερος άνθρωπος. Και θυμήσου πως ζούμε μόνο μια φορά γι αυτό μην σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο σου σε τέτοια......
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-03-12, 10:31
Junior Member

Προεπιλογή locos

ευχαριστω κ τους 2 σας για το χρονο κ τις απαντησεις σας!η αληθεια ειναι οτι αν εβλεπα το ιδιο θεμα απο αλλον χρηστη πανω κατω στο ιδιο στυλ θα απαντουσα!!σωστα φιλος λες οτι οσο ψαχνεις για προβληματα,προβληματα θα βρισκεις!μπορω να ερθω στη θεση σας....αλλα ελατε λιγο στη δικη μου!θα κανω αλλη μια αποκαλυψη να σας βοηθησω να καταλαβετε τη σοβαροτητα του θεματος!οι ανθρωποι που εχασα ηταν η μονακριβη κανονικη μου αδερφη κ η γιαγια μου που τοτε ηταν η "θετη"μητερα μου αφου οι γονεις μου ειχαν χωρισει.....κ αυτος που φαινεται να εκανε τη λαδια ηταν η προσφατη γυναικα του πατερα μου με τη μανα της(γνωστη στη τοπικη κοινωνια για μαγια κ τετοια η οποια εφυγε προσφατα απο τη ζωη).υπενθυμιζω οτι κ εγω επρεπε να ημουν στο ατυχημα κ κατα τυχη 10 λεπτα πριν με πηρε μια θεια μου που περνουσε με το ποδηλατο για να με βολταρει!τα υπολοιπα χρονια μου σημαδευτηκαν απο το κυνηγι της γυναικας του πατερα μου,ειχε γινει εχθρος μου κ εφιαλτης μου!πλεον μεγαλωσα κ ολα περασανε!πλεον τα ειχα αφησει ολα πισω κ αγαπουσα ολους τους ανθρωπους μου κ ας μου ειχαν κανει νδιαφορα πραγματα στη ζωη μου.το μονο που θελω ειναι να μαθω αν ισχυει αυτο!τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο!ας μαθω κ ας το θαψω κ αυτο στη ψυχη μου για παντα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-03-12, 17:50
rados Ο χρήστης rados δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Το αν κάποιος ήθελε να κάνει κακό, δεν μπορώ να στο βεβαιώσω.
Αλλά και πάλι για θάνατο, δύσκολο το βλέπω να το θέλει.
Για το αν κάποιος έκανε κακό, σύμφωνα με όσα λές, ισχύει ότι έγραψα πιο πάνω.

Άμα ψάξεις σε σπίτια όλο και κάτι περίεργο θα βρεις.
Μήν νομίζεις οτι είσαι ο μόνος που είχε τέτοιες υποψίες. Ανάλογες υποψίες για μάγια υπήρξαν και σε αρκετές περιπτώσεις στο συγκενικό μου περιβάλλον.
Οπότε κάτι ξέρω και εγώ από την αγωνία σου, και πολλοί πολλοί άλλοι, που μπήκαν σε τέτοια τρυπάκια. Δόξα το Θεό, υπάρχουν πάντα καλοθελητάδες, που θα αποδόσουν μυστηριακές υπερφυσικές δυνάμεις του κακού στο κάθε τι. Συχνά φοράνε και ράσο.

Αλλά τι να κάνουμε, αν υπάρχουν και δυο-τρεις σε όλη την Ελλάδα, που μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο, (και πάρα πολλούς σου βάζω) σιγά μην έπεσες στην περίπτωση.
Αυτοί που ίσως μπορούν να κάνουν κάτι, ξέρουν και κάτι στοιχειώδες (σύμφωνα με τις πληροφορίες ενός φίλου μου του επαγγέλματος,). Ότι κακό κάνουν θα το πληρώσουν με πόνο. Οπότε αποφεύγουν ως ο διάλος το λιβάνι, να κάνουν κάτι τόσο ακραίο, ακόμα και να μπορούν.
Αν τους πληρώσει κανένα βλήμα για να φάνε κανένα ανθρωπάκο, του δίνουν πέντε μπουχούρια και του διαβάζουν πέντε μπουρδολογίες, άντε και μερικά μαύρα κεριά αναμένα, άντε και κανένα θυμιατό να τον ζαβλακώσουν και του τα μασάνε χωρίς έλεος και χωρίς τύψεις, τέτοιο γομάρι που είναι. Χωρίς βέβαια να κάνουν και απολύτως τίποτα. Σιγά μην ρισκάρουν.

Και στο τέλος τέλος, όποιος έχει δύναμη, θα πρέπει να έχει και την ελάχιστη νοημοσύνη να μην ανοίγει τα συρτάρια με μπαλτά, υπάρχουν και κλειδιά. Ήτοι και να ήταν τόσο κάθαρμα και να είχε τις δυνάμεις, η κυράτσα δεν χρειάζονταν να ξαποστείλει στους ανθρώπους στον άλλο κόσμο, για να ξεμπερδέψει από δάφτους. Υπήρχαν σίγουρα πιο εύκολοι και κυρίως ακίνδυνοι τρόποι, για την ίδια.

Η κάθε κυράτσα που της έκαστε να φτιάξει λίγη φήμη για μεταφυσικές ικανότητες, φροντίζει να την αυγατίζει, με αυγά, με μισόλογα, με κατάρες, ματζούνια της κακιάς ώρας, αυτοεκπληρούμενες προφητείες, καλικατζούρες σε χαρτιά που το παίζουν μαγικά σύμβολα και ψάρεμα των αφελών της περιοχής.
Εδώ και να μην το θέλεις, βγάζεις όνομα. Έχει τύχει να ακούσω ότι έχω υπερφυσικές ικανότητες, που ούτε στο όνειρό μου δεν αξίωσα, απλά και μόνο γιατί ασχολιέμαι με μεταφυσικά θέματα.

Τα αυγά ξέχασέ τα, είναι για ομελέτα και για πολιτικούς.
Ούτε δεσιμετάκι σε κουτσή χελώνα δεν κάνεις τόσο εύκολα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rados : 16-03-12 στις 17:55
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-03-12, 19:19
Το avatar του χρήστη fantasy
fantasy Ο χρήστης fantasy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Διάβασε το νήμα μου κι όμως μετά απ' αυτά ακόμη ζω. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πεθαίνει τη στιγμή που του ορίζει το πεπρωμένο του. Αν πέθαναν ήταν επειδή ήρθε η ώρα τους. Αν προϋπήρξαν μάγια είναι καθαρά συμπτωματικό. Αν ήταν τυχερό να ζήσουν θα ήταν στο νοσοκομείο. Για να πεθάνουν ήταν το γραμμένο τους και θα πρέπει να το δεχτείς. Τα μάγια δεν πετυχαίνουν πάντα. Πετυχαίνουν να σου αφαιρέσουν τη δύναμη, να σε κάνουν άτονο και μαλθακό, αλλά ποτέ δεν σου στερούν τη ζωή. Να σου κάνουν κακό μπορούν, αλλά όχι να σε ακοτώσουν. Όσα συνέβησαν για μένα ήταν μια καθαρή σύμπτωση φίλε μου.

* Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο· καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο· το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Καζαντζάκης.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-03-12, 19:59
Το avatar του χρήστη Litsa
Litsa Ο χρήστης Litsa δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ολούθε
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από locos Εμφάνιση μηνυμάτων
γεια σε ολους!... μετα απο αυτο ειχαν βρει ενα αυγο αδειο(!!)μεσα στο σπιτι μας...καμια υποψια δεν ειχα οτι μπορει να επαιξε σκηνικο με μαγεια...
Γειά, εγώ δεν κατάλαβα τι είναι αυτό το άδειο αυγό.

Επίσης, να πω την αμαρτία μου, υποψιάζομαι την ... ναι ναι.
όπως καταλαβαίνεις δεν τολμώ ούτε να το πω, πάντως κάποιο
ρόλο πρέπει να έχει παίξει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-03-12, 12:51
Το avatar του χρήστη fantasy
fantasy Ο χρήστης fantasy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Litsa Εμφάνιση μηνυμάτων
Γειά, εγώ δεν κατάλαβα τι είναι αυτό το άδειο αυγό.
Εγώ κατάλαβα ότι μάλλον εννοεί αυγό χωρίς το περιεχόμενο του. Εννοεί τα τσόφλια. Αυτό εννοείς;

* Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο· καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο· το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Καζαντζάκης.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-03-12, 09:11
Junior Member

Exclamation locos

το επιμαχο αυγο το θυμηθηκα κ εγω κ ας ημουν 5-6 ετων!ηταν ενα κανονικο αυγο κοτας αλλα αδειο,χωρις περιεχομενο κ με το τσοφλι του αθικτο!οσο παει παντως εγω συνεχιζω να πιστευω οτι καποιος εκανε μαγια...κ αυτο επειδη ολο κ μου ερχονται καποιες λεπτομερειες απο την μνημη μου οι οποιες οχι πως αποδεικνυουν κατι τετοιο αλλα τουλαχιστον το ενδεικνυουν!ειναι ιστορια μεγαλη παιδια.....θα αποκαλυψω αλλη μια λεπτομερεια!το δυστυχημα εγινε σε εθνικη οδο οταν η γιαγια μου κ η αδερφη μου περιμεναν στο πεζοδρομιο να περασουν απεναντι!τοτε ενα αμαξι ξεφυγε της πορειας του κ επεσε πανω τους!!ηταν τυχαιο ναι.....τυχαιο το οτι ο οδηγος εχασε τον ελεγχο κ απο ολα τα σημεια που θα μπορουσε να πεσει το αμαξι επεσε στο μοναδικο που υπηρχαν ανθρωποι....τυχαιο κ το οτι ο οδηγος δεν καταλαβε καν τι εγινε,υποστηριξε οτι σαν να εφυγε μονο του το αμαξι....τυχαιο το οτι πεθαναν απο ειδικα τραυματα ,πχ η αδερφη μου θα ζουσε γιατι δεν ειχε τραυματα σοβαρα παρα μονο μετα τη συγκρουση εκτιναχτηκε καποια μετρα παραπερα κ πεθανε επειδη χτυπησε το σβερκο στο κρασπεδο κ σπασανε οι αδενες...τυχαιο το οτι κ εγω δεν ημουν εκει....τυχαια το εμαθα κιολας το σκηνικο με τα μαγια....ολα τυχαια φιλοι μου.....ευχαριστω κ παλι για τις απαντησεις σας!περιμενω κ αλλες!καλη σας μερα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-03-12, 10:26
ΙΑΝΕΙΡΑ Ο χρήστης ΙΑΝΕΙΡΑ δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Προεπιλογή

Σκέψου λογικά. Εάν τα μάγια που έκανε η θετή μητέρα σου μπορούσαν να προκαλέσουν θανατηφόρα ατυχήματα, ασθένειες, σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς...., πιστεύεις ότι θα είχες κατορθώσει να επιβιώσει;
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:33.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.