Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ανεξήγητα Φαινόμενα - Παγκόσμια μυστήρια

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-10-10, 04:52
Το avatar του χρήστη Indigocy
Indigocy Ο χρήστης Indigocy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Λεμεσος / Αθηνα.
Προεπιλογή

Πρωτη φορα που διαβασα για το 1111, ηταν πριν περιπου 3 χρονια σε αυτο εδω το φορουμ. Απο τοτε με εφαγε η περιεργια αν οντως ισχυε και για μενα απλα δεν επερνα χαμπαρι. Δεν ισχυε, οσπου πεισμωσα και ηθελα κι εγω ασυνειδητα να ειμαι 1111αρης. Μερικες φορες οταν ηξερα οτι περιπου η ωρα ειναι κοντα στις 11, κοιταγα το ρολοι μου και μου ετυχε μια δυο φορες σε διαστημα 2-3 βδομαδων. Δεν χαρηκα, ουτε συγκινηθηκα απο αυτο που ειδα. Σταματησα να το επιδειωκω, αλλα το ειχα στο πισω μερος του μυαλου μου για καποιο διαστημα μετα. Τωρα, μετα απο ολο αυτο τον καιρο, εχει μαθει το μυαλουδακι μου οταν κοιταει το ρολοι, να βλεπει 2222, 1111, 1212, 1313 κ.ο.κ .. οχι συνεχεια (εννοειτε) αλλα συχνα (οπως λεμε 5-6 φορες τη βδομαδα). Αλλα δεν με συγκινει πλεον ουτε με ενθουσιαζει. Δεν νομιζω να ειναι κατι το "ουαου" οπως λεει και ο Λεβεντης. Γνωμη μου ομως.

Παυλος Σιδηροπουλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-01-11, 02:28
Το avatar του χρήστη Nick_X_
Nick_X_ Ο χρήστης Nick_X_ δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή Περίεργη ιστορία με την ώρα 11:11

Καλησπερίζω το forum. Μόλις είχα και γω μια εμπειρία με τον αριθμό 11:11 στο ρολόι και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας.

Απόψε κοίταξα και γω το ρολόι του αυτοκινήτου ακριβώς στις 11:11. Μου φάνηκε περίεργο λοιπόν κ ανέφερα μάλιστα σε ένα φίλο που ήμασταν μαζί, οτι υπάρχει ολόκληρη ταινία με την ώρα 11:11..! Το θέμα μου όμως είναι ότι γύρισα σπίτι όμορφα κ ωραία χωρίς να δώσω την παραμικρή σημασία.
Καθότι είμαι νέος επισκέπτης εδώ, κάθησα στον υπολογιστή κ είπα να ρίξω για πρώτη φορά μια ματιά στο forum. Διάβασα κάνα δυο θέματα μέχρι που έπεσα πάνω στο θέμα μας εδώ. Ξεκίνησα να το διαβάζω κ ακόμα ακόμα μέχρι την 4η σελίδα σκεφτόμουν πως όλα αυτά είναι απλά τυχαίες συμπτώσεις.. Όταν ξαφνικά μου ήρθε στο μυαλό πως το ίδιο εκείνο βράδυ είχα κ γω μια τέτοια εμπειρία!
Αυτό που με προβλημάτισε είναι πως ως τότε δεν το είχα σκεφτεί καν.. δεν είχα δώσει την παραμικρή σημασία όπως προανέφερα. Αναρωτιέμαι αν κάτι με ώθησε ίσως υποσυνείδητα να διαβάσω το θέμα αυτό..
Χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκινάω να κάνω εγγραφή στο forum για να παραθέσω κ γω την εμπειρία μου. Πατάω τον σύνδεσμο στο email μου για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, και η περίεργη ιστορία μου ολοκληρώνεται με το γεγονός ότι μου ανοίγει κανονικά την σελίδα εδώ του forum, με ακαταλαβίστικη κωδικοποίηση, την οποία χρειάστηκε να αλλάξω από τις επιλογές του browser για να μπορώ να διαβάσω τα όσα λέει εδώ..!

Σαν γνήσιος "κομπιουτεράκιας" βέβαια ξέρω πόσο εύκολο είναι να τα παίξει ο browser αλλά να αλλάξει κωδικοποίηση πάνω σε κάποιο reload της σελίδας?

Τί με ώθησε να διαβάσω αυτό το θέμα απόψε εφόσων δεν είχα δώσει καμία πραγματικά σημασία στην ώρα 11:11?

Δύσκολα θα βρω απάντηση κυρίως στο 2ο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-01-11, 14:56
Το avatar του χρήστη Feanor12
Feanor12 Ο χρήστης Feanor12 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

Απ οσο γνωριζω το 11 ειναι ο αγαπημενος αριθμος των Ιλλουμινατι...και το παιχνιδι με τις καρτες η καρτα με την παγκοσμια καταστροφη δειχνει το Μπιγκ Μπεν να πεφτει.....η ωρα που δειχνει....11.11

http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...iw=800&bih=425

εδω και η καρτα

Καποτε ρωτησαν την αμυγδαλια αν υπαρχει Θεος....κι εκεινη ανθησε
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-01-11, 17:23
Το avatar του χρήστη Nikos7
Nikos7 Ο χρήστης Nikos7 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Νεαπολη
Προεπιλογή

Ρε παιδια ελεος..

Ειναι απλα συμπτωση...

Οσες φορες βλεπουμε την ωρα ιδια με τα λεπτα,αλλες τοσες και απειρως περισσοτερο βλεπουμε και "τυχαιες" ωρες....16:34 πχ....

Απλα επειδη μας δημιουργει εντυπωση το γεγονος οταν βλεπουμε κατι τετοιο,τοτε μας μενει κιολας....

Φιλικα παντα...

ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ...

ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ.....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos7 : 13-01-11 στις 17:24
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-02-11, 22:04
Αέναος Ο χρήστης Αέναος δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lostre Εμφάνιση μηνυμάτων
Το 11:11 είναι η στιγμή κατά την οποία θα γίνει ο μεγάλος συντονισμός με την Πηγή και οι συνεχείς ενδείξεις με την ώρα αυτή είναι ενα μήνυμα απο φωτεινές οντότητες ώστε να έχουμε προετοιμαστεί για το μεγάλο αυτό γεγονός .
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-04-11, 13:35
paranormaly Ο χρήστης paranormaly δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Δεν κοιτάζω συχνά την ώρα αλλά μου συμβαίνει άπειρες φορές όταν τύχει να κοιτάξω να είναι πάντα όχι μόνο 11:11 αλλά και 22:22,23:23 και άλλοι τέτοιου τύπου συνδυασμοί.Δεν βρίσκω κάτι το περίεργο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-06-11, 21:03
TEREZAKI Ο χρήστης TEREZAKI δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Smile

Γεια σου, ειμαι η Βικυ, τα επαναλαμβανομενα νουμερα αριθμων δεν ειναι τυχαια, θα σου συνιστουσα να διαβασεις το βιβλιο "θεραπεια με τη βοηθεια των Αγγελων" και εκει θα βρεις πολλες απαντησεις και σημαντικη βοηθεια ακομα και για το πιο καθημερινο προβληματακι, οπως π.χ. να βρεις θεση για να παρκαρεις...μη γελας! διαβασε το και θα με θυμηθεις!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 04:30
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Ο χρήστης ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή αριθμός 11:11

Γνωρίζω πως υπάρχουν πολλοί που έχουν παρόμοιες εμπειρίες με τον αριθμό αυτό.σαν νέος στο φόρουμ διάβασα πολλά σε σχέση με το θέμα και θα ήθελα να καταθέσω και τη δικιά μου εμπειρία..

Πριν πολύ καιρό όταν ήμουν ακόμα μικρός έβλεπα στο ψηφιακό μου ρολόι αριθμό με τα ίδια ψηφία σε περιόδους εορτών όπως χριστούγεννα πάσχα κτλ. Αργότερα μεγαλώνοντας άρχισα να ψάχνω το θέμα μεχρη που βρήκα πολλά φορυμς και άρθρα τα οποία μιλούσαν για ακριβώς παρόμοιες εμπειρίες αλλά δίνοντας βάση στον αριθμό 1111.
Κατά έναν περίεργο τρόπο από τότε άρχισα και να τον πετυχενω και εγώ με πιο έντονη συχνότητα μαζί με πολλούς άλλους αριθμούς με ίδια ψηφία όπως 4:44, 5:55, 2:22, 3:33 κτλ σε άσχετα μέρη όπως τιμές,ρολόγια,εισητήρια,αίθουσα πανεπιστημίου.Προσπαθώντας να δώσω μια εξήγηση διάβασα κάπου ότι πρόκειται για κάποιου είδους ηλεκτρονικά κύματα που εκπέμπουν τα ίδια ψηφία μέσω του ρολογιού με αποτέλεσμα ναι ευαισθητοποιείται ο εγκέφαλος και να πέφτει το μάτι επάνω εκείνη την ώρα.προσωπικά μου λύθηκε η απορία για κάποιο διάστημα έως ότου μου συνέβει κάτι ακόμα αξιοθαύμαστο!
1.παρατήρησα πως βλέποντας βιντεάκια στο youtube πατούσα με το ποντίκι τυχαία σημεία πιο μπροστά το βίντεο για λόγους βιασύνης και ξαφνικά πετύχαινα αριθμούς όπως 1:11 (λεπτό),2:22,3:33
2.περπατώντας στο δρόμο η όταν βρισκόμουν σε αμάξι πετυξενα συνεχώς πινακίδες με αριθμό που τελειώνε η άρχιζε σε 666
3.παίζοντας ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι όπου διοικείς πόλεις και στις πληροφορίες εμφανίζεται ο αριθμός φορολογίας που εισπρατεις από κάθε πόλη εμφανιζόταν ο αριθμός 222,666 κτλ..
4.σε ταινίες η ντοκιμαντέρ αναφαίρετο ο αριθμός 11 σε κάποια σημεία της ταινίας κ ακριβώς παρακάτω ξανά ο 11 για διαφορετικό λόγο (11+11)
5.είμαι γεννημένος στις 28/10/1991-> 2+8/10/1+9 9+1-> 10/10/1010-> 1/1/11 !!! τότε κατάλαβα πως δεν πρόκειται περί επιρεασης του αριθμού προς εμένα αλλά το ακριβώς αντίθετο. πραγματικά είναι τόσο περίεργο να εμφανίζεται αυτός ο αριθμός φέτος όπου ο αριθμός 11 εμφανίζεται πόσες φορές στν ημερομηνία (1/1/11-11/11/11-1/11/11)

να προσθέσω ότι φέτος δεν μου έχουν ξανασυμβεί τόσες γκαντεμιές μαζεμένες σε μένα και σε κοντινά μου συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας μου σαν να γρουσουζεψαμε ξαφνικά μέχρι που άκουσα τη μητέρα μου να μιλάει με μια φίλη της υπερβολικά νευριασμένη και να φωνάζει να καταριέται έτοιμη να κλάψει όσους μας ματιαξαν τόσο πολύ η μας κάναν κάποιου είδους μαγεία !! αυτό το αναφέρω διότι πολλοί εκλαμβάνουν το παραπάνω φαινωμένο ως "τυχερό"...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 15:12
Ηλίας Καστέας Ο χρήστης Ηλίας Καστέας δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Παντού στην Ελλάδα
Προεπιλογή

Δεν έχει να κάνει μόνο με το 11.11 .
Όλα τα ορολογιακά φαινόμενα στους ανθρώπους έχουν να κάνουν με μικρούς συντονισμούς αριστερού - δεξιού ημισφαιρίου και εξωτερικού Νου , ο οποίος δίνει Σήματα νηπιακού επιπέδου σπρώχνοντας εσένα με κάποια έννοια να δεις το ρολόι ή κάπου αλλού όπου θα εμφανιστεί αυτό το Σήμα.

Γίνεται γιατί ο εξωτερικός Νους που είναι δίπλα ή κοντά στην περιοχή επειδή δεν έχει εισέλθει στον Εγκέφαλο για να δώσει από "μέσα" τα σήματα , μπορεί να ενεργοποιήσει εξωτερικά μόνο φαινόμενα όπως 11.11 ή 22.22 , ακολουθίες 12.34 , 23.45 ή σπείρες αριθμών 05.23 .

Τα "σήματα" αυτά τοποθετούνται στον άνθρωπο για να λάβει κατάφαση ή συμβουλή για ένα θέμα που τον απασχολεί εκείνη την περίοδο ή ακριβώς την δεδομένη στιγμή , αρκεί να γίνει ανάλυση από αυτόν-γεωμετρική-αριθμοσοφική-μαθηματική-συμβολική-φιλοσοφική.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-11, 01:03
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Ο χρήστης ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

για δες τι άλλο βρήκα ..το έτος 2012 είναι 11 χρόνια μετά την 11/9 του 2001. λέγεται ότι οι illuminati εκτελούν μεγάλα τελετουργικά κάθε 11 χρόνια ,όπου αυτός ο αριθμός θεωρείται στην αριθμολογία της kabbalah ως αριθμός που προκαλεί τον θεό
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:23.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.