Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Συνωμοσιολογία-Παγκοσμιοποίηση-Γεωπολιτική

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-04-06, 10:48
Το avatar του χρήστη nosce_te_ipsum
nosce_te_ipsum Ο χρήστης nosce_te_ipsum δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Ηλιούπολη
Προεπιλογή

Και κάτι για την ιστορία.. που είμαι σίγουρη πως ελάχιστοι θα μπήκαν στον κόπο να ψάξουν..
Η ιστορία των Indigo ή crystal kids, ξεκινάει περί το 1965 όπου κάποιος συγγραφέας έγραψε ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας!.. Βλέπετε ήταν της μόδας τότε..
Κάποιοι μετά το θάνατό του, τον ονόμασαν σκεπτικιστή και συμπέραναν πως το βιβλίο μιλάει για πραγματικά γεγονότε..
Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ορίστε τι διαστάσεις έχει πάρει το σημερινό θέμα με τα παιδιά αυτά.. ..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-05-06, 13:04
silksill Ο χρήστης silksill δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή Ερώτηση

Καλησπέρα. Είμαι νέο μέλος του Forum. Μου κίνησε την περιέργεια το θέμα για τα παιδιά του 83 γι' αυτό και κάθησα να διαβάσω και τις δεκαέξι σελίδες του. Δεν είμαι παιδί του 83 θα ήθελα όμως να ρωτήσω κάτι. Διάβασα κάτι για κάποια γεγονότα που λένε ότι θα συμβούν το 2012.Μπορώ να ρωτήσω ποιά είναι αυτά τα γεγονότα γιατί δεν αναφέρει κάπου λεπτομέρειες.
Ευχαριστώ πολύ!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-05-06, 19:05
ΤΑΝ Ο χρήστης ΤΑΝ δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Question Ερωτηση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ "ΘΑΥΜΑ" ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1983. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑΝ ΠΤΥΧΙΟ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΙΩΘΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΩ.ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ! ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ...(ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ) ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΜΟΝΟ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ)? ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΛΙΣ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΖΩ ΕΔΩ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-05-06, 00:42
Το avatar του χρήστη Antonia
Antonia Ο χρήστης Antonia δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Αγαπητή ΤΑΝ καλωσόρισες στην παρέα μας!

Καταρχήν να σου ζητήσω να μη γράφεις με κεφαλαία, είναι κάπως κουραστηκό και ολίγον δυσανάγνωστο.
Στο θέμα μας τώρα. Αν ισχύουν όλα όσα λέγονται γι' αυτά τα περίφημα "τυχερά" παιδιά του '83, νομίζω πως έχει σημασία το ότι δεν γεννήθηκες στην Ελλάδα, αφού όσα αναφέρονται έχουν να κάνουν με αυτή τη χώρα. Εξάλλου τα tests έγιναν εδώ, σε άτομα "συγκεκριμένα" που έχουν γεννηθεί ενταύθα. Νομίζω πως αν πράγματικά κρύβεται κάτι ύποπτο πίσω απ' όλη αυτή την ιστορία, τότε σίγουρα θα μπορούσαν να εντοπίσουν και άλλα παιδιά στο εξωτερικό για να υποβάλλουν στα tests (αν φυσικά δεν είχε σημασία η χώρα γέννησης, αλλά μόνο η εθνικότητα). Αυτό που έχω εγώ να σου πω είναι να μην παίρνεις απόλυτα σοβαρά όσα κατά καιρούς έχουν ακουστεί. Μετά από τόσες συζητήσεις, δυστυχώς δεν έχει βρεθεί η άκρη και δεν γνωρίζουν ακόμα αν τελικά άλλα είχαν κάποιο βαθύτερο σκοπό. Δε λέω ότι ήταν μούφα όλα, αλλά όταν δεν έχουν βγει στον αέρα λεπτομέρειες και συγκεκριμένα στοιχεία από άτομα που υποτίθεται ότι γνώριζαν πέντε πράγματα παραπάνω (όπως π.χ. απ' τον συγγραφέα που έφερε πρώτος την υπόθεση στο φως της δημοσιότητας), κάτι μου βρωμάει. Μπορεί να ήταν ένα καλοστημένο θέατρο για να πουλήσει ο εν λόγο κύριος μερικά βιβλία παραπάνω ή να κάνει το ψώνιο του. Απ' την άλλη μπορεί να έχουν βάσει όσα υποστήριξε, αλλά τι να το κάνουμε όταν δε μας λέει όλα τα επιχειρήματά του; Μήπως δεν τα έχει και απλά βασίστηκε σε ένα κακοσχεδιασμένο ερωτηματολόγιο για να δημιουργήσει θέμα;
Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως τα ερωτηματολόγια και οι εξετάσεις που ακολούθησαν είναι "περίεργα", όμως αυτό από μόνο του δεν αποδεικνύει την ιδιαιτερότητα μερικών παιδιών. Σε κάθε ηλικία υπάρχουν "θαύματα" όπως θες να ονομάσεις τον εαυτό σου, οπότε αυτή η περίοδος (Απρίλιος 1983) θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμα και τυχαία επιλεγμένη.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από silksill
Διάβασα κάτι για κάποια γεγονότα που λένε ότι θα συμβούν το 2012.Μπορώ να ρωτήσω ποιά είναι αυτά τα γεγονότα γιατί δεν αναφέρει κάπου λεπτομέρειες.
Διάβασε το θέμα για το 2012. http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=241
Παλιά 29-05-06, 15:35
silksill Ο χρήστης silksill δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Παιδιά καλησπέρα δεν ξέρω αν αυτό το έχετε δεί ποτέ αλλα είναι ένα site από μια ιστορία ενός ανθρώπου που λέει ότι ήταν ταξιδιώτης του χρόνου, ο John Titor.Παρακάτω σας δίνω ένα ενδεικτικό link για να δείτε κάποια πράγματα.Μιλάει για το 2012 αν και λέει ότι η ιστορία θα ξεκινήσει από το 2005 που τελικά δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Θα ήθελα και τις δικές σας παρατηρήσεις

http://johntitor.strategicbrains.com/
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-06, 03:54
kammia Ο χρήστης kammia δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Γεια σας. Έχω καιρό να γράψω για το θέμα, αλλά συνεχίζω να ψάχνω και προσπαθώ επίσης να επικοινωνήσω με άτομα που εμπλέκονται με διάφορους τρόπους στην έρευνα.
Αυτό που ήθελα να αναφέρω, όμως, είναι το γεγονός οτι κάνοντας ζάπιγκ χτες το απόγευμα, έπεσα τυχαία στην εκπομπή της Δρούζα που είχε ως κύριο θέμα "Ο αντίχριστος γεννήθηκε το 1983"... Η όλη υπόθεση για όσους δεν το έχουν δει πρόκειται για ένα βιβλίο που έχει δημοσιεύσει τελευταία ο πατέρας Μάξιμος, στο οποίο μιλάει για την έλευση του αντιχρίστου. Ισχυρίστηκε οτι το έγραψε με αφορμή την ιστορία για τα παιδιά του 83 και πιστεύει ο "αντίχριστος" είναι ένας από αυτούς.
Ο μοναδικός λόγος που αυτή τη στιγμή αναπαράγω τις "προφητείες" του είναι γιατί θέλω να τονίσω πώς ένα θέμα που ξεκίνησε για να φωτιστούν κάποια σημεία μιας άγνωστης και αδιευκρίνιστης έρευνας κατέληξε να γίνεται η χαρά των προφητών ή των κινδυνολόγων που τους βοηθάει να διατυπώνουν τις θεωρίες τους.
Δεν μπορώ να πω, ο καθένας είναι ελεύθερος να διατυπώνει τις απόψεις του. Παρόλαυτά, υπολογίζω στη νοημοσύνη όλων σας (άσχετα με το τί μήνα και χρόνο έχουν γεννηθεί...) ωστε να μην επηρρεάζεται κανείς και κυρίως με αισθήματα φόβου από τέτοιες αν μή τι άλλο, αστείες εκφάνσεις της υπόθεσης.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-06, 10:33
Το avatar του χρήστη Μιχάλης
Μιχάλης Ο χρήστης Μιχάλης δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Αργολίδα
Προεπιλογή

Αγαπητή Καμμία, όπως είχαμε πει και σε αρκετές δημοσιεύσεις πριν, το ζήτημα με τα παιδιά του 1983 είναι γεμάτο από φιλολογίες και παραφιλολογίες, που το έχουν φουσκώσει τόσο πολύ από την αρχική του μορφή, ώστε να είναι δύσκολο πλέον να μελετηθεί. Ήταν σίγουρο πως θα συνδέονταν με πολλά άλλα θέματα και οπωσδήποτε με το πλέον καταστροφολογικό, το ζήτημα του Αντίχριστου, δηλαδή.
Αν και θα προτιμούσα να είχα δει την εκπομπή και να είχα υπόψη μου τις θεωρίες του πατ. Μάξιμου πριν εκφέρω γνώμη, ωστόσο, επειδή τον έχω παρακολουθήσει και σε άλλες εκπομπές, θεωρώ πως οι απόψεις του είναι γενικά ακραίες. Δεν τον υποτιμώ ως άνθρωπο και ως ιερωμένο (μην παρεξηγηθώ), απλά διαφωνώ με τις απόψεις του και με το μπλέξιμο ενός τόσο περίεργου θέματος (όπως τα ερωτηματολόγια και τα παιδιά του 83) με τη σκοτεινή ιστορία του Αντίχριστου, γιατί ακούγεται στα αυτιά μου, για πολλοστή φορά, ως δαιμονοποίηση ενός ακόμα ζητήματος που μπορεί να έχει και μεταφυσικές προεκτάσεις...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-06, 17:48
ΤΑΝ Ο χρήστης ΤΑΝ δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Καλησπερα και παλι, ηθελα να επισημανω στην Κammia οτι στην εκπομπη αυτη αναφερθηκε πραγματι οτι ο "αντιχρηστος" πιθανον να γεννηθηκε τον απριλιο του '83 αλλα μαλλον οι υπολογισμοι του πατερ ειναι λανθασμενοι. Εκτος αυτου, ο "αντιχρηστος" θα γεννηθει απο μανα πορνη και απο αγνωστο πατερα και ειναι μαλλον απιθανο να βρισκεται στην ελλαδα καθως στο 2013 θα γινει ηγετης μεγαλης μεριδας πληθυσμου στον κοσμο και θα κυριαρχησει ως "παντοκρατωρ" για καποια χρονια (δεν θυμαμαι ποσα ακριβως) οποτε θα ακολουθησει και η 2α παρουσια. δεν πιστευω οτι οι συγκεκριμενες εικασιες μας αφορουν. Ποτε δεν ξερεις βεβαια...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-06, 17:51
Το avatar του χρήστη beetlejuice
beetlejuice Ο χρήστης beetlejuice δεν είναι συνδεδεμένος
Μέλος της ομάδας Gateway

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Αξιζει να τονιστει οτι ο συγκεκριμενος ρασοφορος δεν εχει καμια απολυτως σχεση με την επισημη ελληνικη εκκλησια. Το προφιλ του το γνωριζουμε πανω κατω οσοι παρακολουθουμε εκπομπες στην TV.Δε θα σχολιασω τα οσα υποστηριζει καθοτι θα παρασυρθω και δε θα ηθελα κατι τετοιο. Δειτε απλα πως οι "Ελληνες ημιθεοι" μετατρεπονται για ορισμενους σε "αντιχριστους"!

Αν μη τι αλλο μια ενδιαφερουσα παρατηρηση!

Υ.Γ Το επαιξε σωστα παντως! Παιδια του 83 και 2013(εφυγε ενα χρονακι παραπανω για να κανει τη διαφορα ) ειναι μια συνταγη για καλες πωλησεις!

Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team
Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου
----------------------------------------
meta Journalist

Αγαλματένια Κρίνα

Μυθικισμός

Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού

Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beetlejuice : 05-06-06 στις 18:27
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-06-06, 14:46
polykarpos Ο χρήστης polykarpos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από beetlejuice
Αξιζει να τονιστει οτι ο συγκεκριμενος ρασοφορος δεν εχει καμια απολυτως σχεση με την επισημη ελληνικη εκκλησια.
Φίλε μου
εδω έχεις λάθος . Ανήκει στη Ιερά Μητρόλπολη Κορίνθου και είναι ηγούμενος σε Μονή .
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:59.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.